Arkadaşlar bugün yaşadığım en kötü gün falan diyebilirim TTNET bana sözleşmen bitti diyip babamı arıyor. Bende dedim Türknete geçeyim TTNET kötü zaten. Sonra işte türknet başvurusunda bulundum ve başvuruds dediler biz ttnetin direk yerine geçicez iptal talebinde bulunduk dediler. Sonrada inanılmaz ki TTNET sözleşmem 2022ye kadar devam ediyormuş bunu çok konuşmayacağım çünkü kurtulamıyorum. Herneyse TTNET sözleşmesinden çıkınca cayma bedelim 917 tl oluyor ve gerçekten bunu yazarken bile ağlıyorum çünkü zaten durumum sıkışık bu cezayı ben nasıl öderim allah aşkına... her neyse bu talebi nasıl iptal edeceğim derhsl iptal etmem gerekiyor sabahtan beri uğraşıyorum ve gerçekten ümitsiz vakayım borç alacak yakınım bile yok ve ne yapacağım bilemiyorum TürkNet müşteri hizmetleri tam bir rezalet konuşamıyorum...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne uğraştın Türk net ttnet al Türkselsuperonline bak keyfine. Müşteri hizmetlerinden halledilir sıkıntı yapma. Ara hemen.
ya allah aşkına sabahtan beri uğraşıyorum zaten ne sandın sen 6 saat boyunca abartmıyorum müşteir temsilcisiyle kanun maddeleri ile konuştum :)
ben bu işlemi sabah yaptım bir de bu saatr kadar uğraşıyorum en son aciz çözüm olarak kızlar soruyoru denemek istedim belki bir mucize olur falan :)
böyle durumlar için biraz paran olmalı kenarda
turknet cezayı direkt ödetmez faturalara böler söyle yapsınlar iptal ettirecegine
bir yıl iki kat fatura ödersin
türknet deiil ttnet bana cayms bedeli ödetiyor ve taksit imkanı 3 ay sunuluyor maalesef fazlası olmamakta
turknet ödüyor o cayma bedelini ve senin faturalarına bölüyor yansıtarak, söyle yapsınlar diyorum anlama kabiliyetin var mı acaba
böyle bir hizmet bulunmamakta kardeşim onuda sordum zaten esnaf dükkanı mı bu adamlar kural dışı işlem yapsınlar?
ne kural dışısı daha önce ben de yaptım bir yakınım da yaptı. artık yapmıyorlarsa işlerine gelmiyordur
Sözleşme mi imzaladın türknetle
hayır sadece bir başvuru asıl sözleşme ttnetle
Tamam bişey olmaz onlar gelmeden önce arar dersin vazgeçtim giye geldikleri zaman sözleşme imzalatıyorlar çünkü
evet bende onu düşündüm fakat buradaki asıl sıkıntı ttnete iptal talebi gönderildi ve bunu iptal edemiyorum türknet buraya gelene kadar bu internet iptsl edilir?
Ttneti aramadın mı
ttneti aradım fakat bir iptal talebi bulunmamakta dedi bununla birlikte yinede turknet talepte bulunduğunu söyledi
Ben sıkıntı yaşayacağinı sanmıyorum ama sen ara yine de belki düşürürsün Türk net kötü değil ilgilenir diye düşünüyorum
türknet sadece 120 tlsine kadsr ödüyor ilgilenmenin yanından geçecek gibi bir şey maalesef
En azından telefonuna bakmalılar
E devletten iptal edin
abonelik oluştuğunda iptal ediliyor e devlette şu an hala ttnet gözükmekte
başvuru olduğu için şu an gerçekleşen bir hizmet yok