internet altyapısı yok evde
Turknet altyapı başvurusu hakkında?
internet altyapısı yok evde
Ben türknet kullanıyorum bizde de altyapısı yok.
olay şoyle oluyor türknet TT ye gidip senin evine gelen kablolardan kendi hizmetini veriyor olay tamamen bu şekilde.
eğer kendi altyapıları olsaydı internetin 100Mbps ye ulaşırdı TT altyapısı kullandıkları için kablolar nasılsa ona göre hizmet verirler.
tamam çok teşekkür ederim.. taşınacağım yer köy gibi dağ başı olmasa da oldukça sakin, birkaç ev var sadece caddeden uzak sayılır. oradaki altyapı da zaten işe yarar mı onu bile bilmiyorum sırf şu net olayı yüzünden taşınmak bile istemiyorum artık normalde çok hevesliydim...
türktelekom altyapısı da yokmuş ne yazık ki :')))
şimdi ne yapacağımı cidden bilmiyorum birkaç ay sonra taşınacağız altyapı yok tüm işimiz net üzerinden okuldu derslerdi of of
İnternet altyapısının olmaması kötü tek seçeneğin kaldı türkcellde süperbox hizmeti var ona bakabilirsin fiyatları biraz tuzlu ama yapacak birşey yok.
kısaca modeme bağlı bir simkart düşün cıhazı sadece prize takıyorsun ve iş bitiyor çekim kalitesine göre hız değişir tabi ara konuş bi
annemler o interneti alsa bile yetmez muhtemelen ama yapacak bir şey yok sanırım. tek katlı ev, çevrede birkaç ev daha var ama gelip de tek ev için altyapı yapacaklarını da sanmıyorum. derenin karşısında bi ev var, oradakilerin interneti varmış ama altyapı mı var yoksa böyle prize takmalı olandan mı kullanıyolar bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım cidden
Cevap
3Cevap
TurkNetin kendi altyapısı yok ise telekomunkini kullanır. Ben de TurkNet kullanıyorum. Telekomun altyapısını kullanarak.
Sitesinden, ne hız alırım bölümünden, yeni evin adresini girin. Bakın ne çıkacak.
hiç altyapı yokmuş evde. nasıl iş anlamıyorum
tek katlı ev. bi dere var derenin karşısındaki evde var galiba altyapı ama oradan da nasıl kablo çekilir, bununla uğraşırlar mı bilmiyorum..
Turknet ten uzak dur en iyisi kablo net
Turknet i ara yardımcı oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?