Selam canlar :) Kendinize ait bir hesabınız var mı yoksa sadece fake bir hesap mı kullanmaktasınız? Hiçbir şekilde kullanmam mı dersiniz? Size sağladığı bir yarar var mı?
Instagram kullanıyor musunuz? Sizce kişi için faydalı bir uygulama mı?
İki yılı aşkın bir süredir kullanmıyorum, ilk zamanlarda kendimi bir boşlukta gibi hissetsem de zaman geçtikçe alışıyorsun ve ne kadar saçma bir uygulama olduğunu anlıyorsun. İnsanlar benim ne yaptığımı görsünler kıskançlıklarından fesatlansınlar gözleri kalsın diye üretilmiş bir uygulama gibi, en azından bizim ülkemizde öyle kullanılıyor :D
Evet Kullanıyorum Instagram 😊 Ki Zaten Instagram da Fan Sayfalığı İşi Yapıyorum Kendime Ait şahsi hesabım yok Sadece Sayfalarım var Instagram Güzel Bir Sosyal Medya Platform sitesi Kullanımı Kolay insanı mutlu eden keyif veren site Sadece Tek Sorunu Ki bu en büyük sorunu maalesef Hiç güncelleme İle Düzelmiyor Video İzlemeseniz Bile Videolar arka plan da Otomatik çalışıyor Buda Hâliyle doğal olarak çok veri tüketiyor yani ınstagram çok kullanan Biriyseniz Internet GB yüksek almanız gerekiyor Çok harcıyor çünkü Zaten Ben Instagram Ve Burayı KS Kullanıyorum Başka kullandığım sosyal site yok Sadece Instagram ve KS Kullanıyorum Kullanmak isteyenlere Tavsiye eder öneririm 😊👍🏻 @8matador1180
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Kullanıyorum. Yararlı bir amaç için kullanmaya bağlı. Şahsen bilim, müzik, mizah, motor sporları sayfaları takip ederim. Onun dışında amacın dışına çıkmadım.
Hayır kullanmıyorum insanların sahte gülücüklerini görmek bana sacma geliyor kimse mutsuzluğunu atmıyor herkes sadece mutlu halini atıyor. Allah aşkına hayat bu kadar kusursuz ve güzel mi ki ben milletin mutluluğuna bakım evde 7/24 kavga eden karı koca sosyal medya gülen foto atıyor. İnanmıyorum o yüzden
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 Instagram hesabım var. Biri şahsi, ikincisi otomobil çizimleri ve tasarımları sayfam, üçüncüsü hayalimdeki kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal arabası için Youtube bağlantılı bir hesap. Arabayı alırsam, arabamın hesabı sayılır.
Kullanınca gereksi bir sürü insanın hayatına dahil oluyorsun. Kullanmayınca da bi haber. Çünkü genelde akranlarımız aynı şeyleri takip ediyor konuşuyor. Geri kalmış gibi oluyor.