Instagram kullanıyor musunuz, sizce faydalı mı?
Kullanmayan biri olarak merak ediyorum, ne gibi artıları var?
Kullanmayan biri olarak merak ediyorum, ne gibi artıları var?
bence sana faydalı hiçbir artısı yok hatta aksine eksisi var senin fazlasıyla zaman kaybetmene sebep oluyor ama ben bunları bıldıgım halde hala kullanmaya devam edıyorum her dakıka ınstagramda aktıf bır kullanıcıyım sana bagımlısı oldum dıyebılırım bence hiç kullanma sende ben gıbı bagımlı olursun ama yınede cok ıstersen kulanmayı dozunu fazla kacırmadan bır zararı olmaz heralde sana bunları soyluyorum ama ben o dozu hayatta ayarlayamıyorum ben hep o dozu fazlasıyla ama fazlasıyla aşıyorum
Paylaşmak istediğin fotoğraflar düzen içinde duruyor. Güzeldir. İstersen çeşitli alanlardaki hesapları takip et, faydası olur, istersen sadece tanıdıklarını :) Zararını görmedim. Hesabını gizlersin, tanımadıkların fotoğraflarını göremez, rahat takılabilecek bir alan bence
Sadece instagram ve twitter kullanıyorum. Twitter da haberleri ya da programları (beyaz, okan) takip ediyorum. İnstagram da ise sanat, fotoğraf, grafik ve tasarımla alakalı sayfaları takip ediyorum yararlı buluyorum.
Hiçbir faydası yok bence. Sadece fotoğraf sanatçıları için ideal olabilir. Rastgele amatör fotolar anlamsız olur. Ve insan mutlaka kendi çektiği fotoyu paylaşmalı.
bencede hıcbır faydası yok ama ben yınede cok aktıf bır sekılde kullanıyorum
Cevap
32Cevap
faydalı bence birsürü ıvır zıvır videosu var en güzeli de makyaj videoları falan :D izlemek güzel oluyor :D bir de kendin yap videoları süpperr :D
hiç bir bok yok eğer fotoğraflarınız iyi çıkmıyorsa bir insan için felç gibi bir durum. Yarım saat uğraş.
Pek bir artisi yok canım sahsen ben alisveris anlaminda artisi oldgnu dusunuorm faceden pek farki yok
Kullanıyorum güzel fotoğraflar görüp beğeniyorum bazıları gerçekten dotoğraf konusunda çok yetenekli. Tek sorun eski sevgilim ve canım sevgilisinin de fotoğraflarının çıkması
3 ayda en fazla 2 resim attim zaten birtek tanidiklarimi takip ederim ve ettririm tanimadiklarimi eklemem sacmalik kisaca sirf takip isleri icin kullanmak
Kullanıyorum, sadece çevrendekilerin fotoğraflarını görüyosun işte kim naapmıs nereye gitmiş falan
Kullanıyorum seviyorum.. Bence çok pratik, facebook kadar karmaşık değil..
Ben kullandım sildim. Resim paylaşımı var çok sayıda, bazen iyi bazen gereksiz gelebiliyor. Sana kalmış bir dene istersen 😊
Hiç gerek yok evdeki aile albümünün internet üzerindeki hali evindeki albümde resimler kalsa daha iyi bence.
fotoğraf paylaşmayı seviyorum bu yüzden kullanıyorum
gerisi gereksiz.
kullanıyodum dondurdum geçende. banane millet napmış sıkıldım
Kullanıyorum da toplumsal baskıdan dolayı hiçbir faydası yok hayran sayım artıyor sadece ulaşılamaz hissedilmek hoş
faydasını bilmem ama seviyorum. face nadir kullanıyorum ama instagram daha fazla.
Kullanıyorum bir faydasını veya zararını görmedim. Sadece tanıdıkları takip ediyorum.
Kullanmıyorum. 'Saatlerce ks de gezecek vaktim var' instagrama yok😂😂😂
satış matış için faydalı. bir de takipçin çoksa egon kasılıyor o kadar işte.
Instagram var ama pek girmiyorum, Faydalı değil zaten.
Kullanmiyorum. ne gibi bir faydasi olabilir ki alti ustu sosyal paylasim platformu
bir artısı yok fotoğraf çekilmeyi seviyosan oraya yüklersin albüm gibi
Kullanıyorum , resminin beğenilmesi heyecanından başka bir faydası yok. Kullanma boşver
Kullanıyorum instagramda sadece foto paylaşıp yorum yapıyorsun güncellemeyle mesajlaşmada eklendi galiba
Kullaniyorum arkadaslarimla etkilesim oluyo iyi yani
Beğendiğim ünlüleri takip etmek için kullanıyorum.
Gereksizzzz buluyorum
Artı eksi yok eğlence için.
+'si yok, maksat eglence.
twitter daha hoj bnc dsalkghsghhdf
Gereksiz bence zaman kaybı.
Bosver hicbirseye yaramaz. it kopuk dolu.
Gösteriş sitesi baska bı sıye yaramaz
Çok büyük bir kaybın yok.
Pek bir artısı yok valla
Kullanıyorum faydalı şeylere bakarsan faydalı
Arada değişik birseyler denk geliyor o kadar.
Hesabim var ama nefret ediyorum
Fayda yokta eğlenceli
Evet, bir artısını görmedim.
Kullanmıyorum kendimi hoş bulmuyorum.
Kullanmıyorum. Snapchat yetiyor ya.
kullanmıyorum aslında
keşke kullansaymışım dsfdsg
Bence faydali gzuel sayfalar var
Zaman akıp gidiyor işte
Hic acma bence bosver
faydalımı bilmem kullanıyrm
çok az çok bişeyde yok