Çok teşekkürler @canerozkum @myraes
Instagram sizin için gerekli bir uygulama mı?
Çok teşekkürler @canerozkum @myraes

Ben 2020 den beri kullanıyorum ama bazı zamanlar gereksiz geliyor sonra da iyi kötü konuştuğum eşim dostum akrabam Fizyoterapistim var, bazı zamanlar silip bazı zamanlar tekrar açıyorum.
Düşünceleriniz nelerdir?
#GeceMuhafızı
#instagram #sosyalmedya
20 Şubat 2023 Pazartesi Saat 15.54
inatagramı 2013’ten beri aktif kullanıyorum gerekli mi bence gereksiz daha çok insanlara hayret etmekten başka bir şey yapmıyorum
birisi airfry paylaşır birisi robot süpürgesini bebeğini kocişkosu ile kahve keyfi paylaşan bir kaç akrabam var hele ki beni çıldırtacaklar
insan eşi ile kahve eşliğinde sohbet eder ve resim çekip kocişle kahve keyfisi yazma gereksinimi duymaz bence
Evet onlar bana da çok saçma sapan geliyor da ben sadece arkadaş takibi ya da numarası olmayan kişilerle konuşuyorum
Yani Instagram güzel uygulama ki en çok kullanılan sosyal ağlar dan bir tanesi 2010 da gelmişti Instagram daha önce Facebook popüler di ama Instagram gelince Facebook yine çok seven kullananlar var tabiki ama Instagram a olan ilgi daha çok arttı Facebook popüler biraz düştü Instagram Demişken şu yönünü hiç sevmiyorum kullananlar çok iyi bilirler bazen olur olmadık yerde hesabı askıya alıyor birde kapatıyorlar
Bende 2017 den beridir kullanıyordum, 6 ay önce dondurdum. Sürekli vaktimi alıyordu, ona bakacağıma kendimi geliştiririm diye düşündüm. Yaza kadar da açmayı düşünmüyorum. Bence çok ta gerekli değil yani..
Ben Instagram mı 2015 ten beri kullanıyorum sanırım o zamanlar 7. Sınıfta mı neydim ya da 6. Sınıf
2018 den beri bu hesabı kullanıyorum büyük ihtimalle
Cümlem yarımı kaldı yarın devam edeceğim
Evli misiniz bu arada
Hayır evli değilim 😊
@gecemuhafizi detayı yanlış yazdınız herhalde
eşim dostum akrabam Fizyoterapistim var, bazı zamanlar silip bazı zamanlar tekrar açıyorum.
Eşim dostum derken laf gelişi dedim 😊
Cevap
18Cevap
Uygulamanın geneline baktığında saçma bir ortam ama her seyde olduğu gibi kullanilis amacı onemli. Mesela ben genellikle gülmek icin ve ilgilendiğim spor vs. seylerin yurt disindaki hallerini görmek için kullanıyorum. Çoğu ekli kişinin ne fotosunu begeniyorum ne de storylerine bakıyorum (cok yakin bir iki arkadaşım haric).
Kanki arada açıp kapatıp engelleyen kızlara istek atıyordum da artık onu da bıraktım
😂😂
İnsanların olmayan hayatlarını varmış gibi göstermeleri bana çok zavallıca geliyor. Üzülüyorum açıkçası. Banane kimin ne yaptığından? Kedi köpek videoları ve komik paylaşımlar için giriyorum
Ya bazi konularda cok gerekli. Mesela KS de bence paylasirlen gorselleri genelde instadan aliyorum urun gorselleri vs
Bazen de cokkkk gereksiz
Çoğunlukla insanlar artık yediğini, içtiğini, giydiğini, gezdiğini tozduğunu haber etmek için kullanıyorlar. ilgilenmiyor, kullanmıyorum.
Sen ne iyi bir insansın... hay ağzına sağlık.😘😘😘😘
çevresi olanlar için veya teknik teknolojik acıdan gelişmiş bir kullanıcı için gerekli olabilir
Bence gerekli bir uygulama severek kullanıyorum. Sadece dozunda ve doğru bir şekilde kullanmak gerek
evet instagram severek kullandığım bir uygulama.
Kisilerin ne paylastigiyla ilgilenmiyorum. Daha çok makale okumak için kullanırım
Instagram seviyorum güzel uygulama, mantık çerçevesinde kullanıldığı sürece.
resim paylaşma uygulaması çok aşırı gerekli değil benim için
Kullanmıyorum ve kullanmayı da düşünmüyorum gereksiz geliyor.
İyi kullanırsak güzel, boş kullanırsak boş bir uygulama.
Evet gerekli gündemi takip etmek ve arkadaşlarımızla iletişim kurmamız için
bence artık insanları hareketlerinden de tanınabileceği bir yer oldu. karakter testi gibi bir mecra.
Gerekli tabi paraları erkekleri bulma yerim. Enayi çok hahaha. Ben istediğini alıyorum. Onlar alamıyor hahahaha
Kullanıyorum. Popüler olduğu için. Ama gereksiz. Facebookta bütün imkanları sunan ve daha birçok imkan veren bir platform
Var ama aktif değilim laf olsun diye açtım.
Elzem değil yani, hatta gereksiz
Kullanmıyorum, bana göre değil.
Hayır gereksiz...
Gereksiz, olmasa da olur
Kullanmadan da olur
Gereksiz ya ama kullanıyoruz işte
Hiç kullanmıyorum yaşıyorum
Kullanıyorum gereksiz değil
Evet.
Gereksiz Çünkü kullanmıyorum hiçbir cazibesi yok
Çok gereksiz
Gereksiz ama yine de var