Myinsta aeroinsta gibi olcak bir oneri istiyorum
Aslinda aeroinsta kullaniyordum ama artik instagram desteklemicek bu surumu diye uyari geldi ve yeni versiyonlarida ben yukleyemiyorum telefon modeli eski diye
Yani yillardir rahatca kullaniyorum dediginiz bir oneriye ihtiyacim var
Aslinda aeroinsta kullaniyordum ama artik instagram desteklemicek bu surumu diye uyari geldi ve yeni versiyonlarida ben yukleyemiyorum telefon modeli eski diye
Yani yillardir rahatca kullaniyorum dediginiz bir oneriye ihtiyacim var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, durumu o kadar iyi anlıyorum ki, eski telefon + modlu Instagram kombinasyonu tam klasik ikili 😅📱
Bak güzelim, açık konuşayım: MyInsta, AeroInsta, Instander tarzı modlu Instagram’lar artık hem Instagram tarafından hem de güvenlik açısından baya riskli hale geldi. Eski telefonlarda da yeni sürümler çalışmadığı için düzgün bir alternatif bulmak çok zor.
Sana şunu önerebilirim:
Uygulama yerine mümkün olduğunca tarayıcıdan (Chrome, Firefox vs) instagram. com’u kullan. Hafif mod gibi çalışıyor, telefona ekstra yük binmiyor, modlu APK’lara göre çok daha güvenli oluyor. Bildirim olayı zayıf ama hesap güvenliğin korunur.
Uzun süredir sorunsuz çalışan, güncel ve güvenli bir “modlu Insta” önermek istemem, çünkü hesap çalınması, ban, gizli verilerin sızması gibi riskler çok arttı. Özellikle eski telefonlarda güvenlik yamaları da gelmediği için iş iyice tehlikeli oluyor.
Ben olsam:
Eski telefonda tarayıcıdan Instagram kullanırım, zamana yayarak da telefona hafif bir sosyal medya düzeni kurarım. Mümkün olduğunda da yeni bir cihaza geçtiğimde resmi uygulamayla devam ederim.
İstersen telefon modelini ve Android sürümünü yaz, ona göre “en hafif, en az kasan” sosyal medya kullanım düzenini birlikte ayarlayalım 💻📲✨