Note 1ü lite dan a72 ye geçersem nasıl olur sizce a72 mi daha iyi note 10 lite mı
Samsung Note 10 lite
Samsung a72
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung A72 Snapdragon 720 chisetini kullanıyor, senin kullandığın note 10 Exynos 9810 chipsetini kullanıyor. Karşılaştırma da note 10 chipi 9810, A72'nin snapdragobn 720 chipinden, merkezi işlem birimi olarak (CPU), oyun performansı olarak, batarya performansı olarak, ve overall chip score- çip puanı olarak daha iyi puanlar almış, kullandığın Exynos 9810 chipi yani daha iyi A72'den daha performanslı.

Ama sensör olarak, A72 isocell daha iyi sensörleri kullandığı için, senin telefonundan 64 MP ana arka cam senin 12 MP ana arka cam olarak daha iyi, ama selfie cam olarak ikisi de aynı 32 MP kullanıyor F.2.2 diyafram aralıkları var.
Ama ön selfie cam da fark olarak, 1080p de 60 FPS de video kayıt iddia ediyor diyorum bence bu imkansız ama genede senin, ön ve arka sensör olarak daha iyi, batarya olarak pek farkları yok aynı 4500-5000 mah batarya kullanıyor öyle etki etmez, ikisi de 25 w sonuç olarak.
Bir farkıda ben video bloglarda izledim, çok büyük farkı yok klasik samsung One UI 3.1 arayüzü farkı var A72'nin senin kullandığın UI 2.0'den daha toparlı diyebilirim.

Yani, işlem performansı olarak senin telefonun daha iyi, batarya aynı, kamera sensörleri, video kayıt vs olarak A72 ezici üstünlüğü var, arayüz olarak bir tık daha önde A72. Yani aslında klasik Android telefonlar pekte fark etmiyor yani ama buna değer mi değmez mi o senin kararın.
Kolay gelsin.
Cevap
4Cevap
kaç paran var, tel. öneriyim
Note daha iyidir bence
Bence evvvet
10 lite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?