samsung mu redmi mi? acaip kararsızım
samsung a33 5g
redmi note 10 pro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
samsung mu redmi mi? acaip kararsızım
Samsung Galaxy A33 5G Diyorum Xiaomi Redmi Note 10 Pro da güzel cihaz ama Arayüz Yazılım olarak Samsung çok önde Ben de Samsung un Galaxy S10 modelini Kullanıyorum Çok memnunum Tabi benim Amiral gemisi Ama emin ol alt segment Samsung bile Xiaomi dan iyidir

Ayrıca Sen Samsung Galaxy A52 5G Kullanmıyor musun A52 5G den çok aşağı düşersin eğer bu ikisinden birine geçersen mümkünse S Serisine geç S serisi Samsung un en iyi üst segment amirali 😊⭐ Ben S10 Kullanıyorum demiştim evet S10 oyun performansı günlük kullanım da harika yeterli geliyor bana
S Serisi önerme konusunda mı? Evet Geçen Yıl Aldım S10 Resimde ki S10 benim kendi telefonum 😊 şöyle söyleyim sana Call Of Duty Mobile Full yüksek grafik ayarında kasmadan oynuyorum Car Parking Multiplayer oyunu da var Onu da Full grafik de oynuyorum Oyuna FPS Sabitleme özelliği geldi Car Parking Multiplayer Oyununa Yani 120 FPS sabitledim Yine de sorunsuz oynattı Eğer önceki telefonum olaydı full grafikler de kesin bayağı kasar di önceki telefonum Lenovo Motorola G4 plus di Amiral gemisi ile orta segment arasında cidden bayağı fark oluyor Üst segment de işlemci daha güçlü olur
Çok samsung telefonum oldu ve şu an xiaomi note 11 kullanıyorum. Tanıdığım herkese xiaomi aldırıyorum ve çok memnunlar. Telefonun en iyi yanı şarjı çok uzun süre gitmesi ve özelliklerine göre ekonomik olması. Annem xiamo red mi7 aldı ilk çıktığı zaman hala ilk günkü performansında hiç bir sıkıntısı yok. Samsunglarda hiç sekmez hep şunu görürüm telefon 3 sene sonra çöp oluyor. Samsung kendi açıkladı telefonları bilerek yavaşlatıyoruz dedi. Xiaomi note 10 pro kaç para
Cevap
4Cevap
redmi note 10 pro
tşklerr
Rica ederim :)
Redmi note 10 pro daha üstün
A32 var gayet memnunum
Note 10