Chaturbate üyeliği yaptırdım ücretli yayın için kimlik yolladım filan ne gerekiyorsa hemen mail geldi kimlik arkası gerek diye yolladım kimlik biraz yıpranmış diye kabul edilmedi galiba ben öyle düşünüyorum ardından yeni bir mail geldi kimlik ve ehliyet kabul etmiyoruz pasaport ile ancak tamamdır pasaport işlemlerimi hallettim bu konuda bilgisi olan yayın yapan profilimi özelleştirme konusunda desteği olabilecek bay/bayanlar yazabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vpn ile kullanmana gerek yok chaturbategirls yazıp direkt girebilirsin
Denedim oldu cidden 😘
Ben oradan giriyorum ahaha. Solo mu couple mı yapacaksın
Solo ile başlayıp ara ara uygun partner olursa sürekli olmasa da serpiştirmek istiyorum 😛
Tamam başlayınca link atarsın. Token atarım 😂. Fiziksel ölçülerin iyi değilse çok izlenmezsin bu arada sanırsam yüzünü de göstermeyeceksin
Aslında çok izlenmeden çok taktiğim başka 😛 yüzümü açarım çok kasmıyorum hele bi açayım tokenlerini beklerim😛
Çok merak ettim seni fiziğin nasıl acaba ::D
Bizim abazanların profesyonel olduğu konuya parmak bastın. Hepsi yardımcı olur merak etme.
Böyle diyon ama kimse de iş yok ya düzgün cvp alamadım neyse ki ulaşmak istediğim kişi yazdı da sorunumu çözer umarım🎀
O siteye ben de üyeyim. Ne zaman yayına geçeceksin ona göre şimdiden vip üyen falan olayım :)
Merhaba bana da bilgi verebilir misin özelden?
Aslında ülke ile alakalı olabilir VPN’le dene istersen
Denedim vpn ile giriyorumzaten sorun yok yayıncı veya eski yayıncı bulmak istiyorum destek için
Kubra diye bir kız var o da onlyfansı denemişti onda da aynı sorun çıkıyor izleyici oluruz anca
4bin tl para çektim o siteden gel anlatayım yapamadıysan hala
Kanka bana anlatabilirmisin ya chaturbate üye oldum ve hesabımı doğrulattım ondan yana sıkıntım yokta sadece para işini halledemedim diyelimki yayın açtım token kazandım nasıl o parayı çekeceğim nasıl tlye dönüştüreceğim hangi bankadan veya hangi siteden yapabilirim bunu detaylı olarak anlatabilirmisin?
Bana anlata bilir misin her sey tamam ama premium yayina gecemiyorum
orada hepsinin ayarı var üye olmak çok kolay ben kızarkadaşlarımın çoğuyla orada yayın açtım (maske takarak)
ege. can. ege.258@ gmail. com
Burdan mail atarsan bana yardımcı olabirim.
Yayınxıyım bende. Yazmışsın benim soruma. Ordan gördümde geldim.
Süpersin ya aldım adresini teşekkür ederim 🎀🎀🎀
Rica ederim. Bu arda türkiyeden kimseyle paylaşmanı tavsiye etmem. Çoğu beleşçi. Sadece senin vaktini çalarlar. Tabi senin terçihin. Ve yayında asla türkçe konuşma ve yazma. Zaten bio ayarlaken hallederiz de. Tabi yinede senin tercihin. Birşey demem türk izleyici istersen..
Merhaba bana da bilgi verebilir misin özelden?
Konudan bağımsız ama buradan kartla jeton alamıyorum. siz nasıl alıyorsunuz? bende 'card is failed' hatası veriyor.
Seni izlemek için ne kadar ödeme yapmam lazım
Daha başlamadım yakında 🎀 ücretsiz izleyebiliyorsunuz ama özel istekler için token atmak şart 🎀
Takip edebilir miyim seni
Yayın dönemim başlamadı ayrıca takip rtmek için üye olman gerekir üyeliksiz sadece izleyebiliyorsun
Yazsana bana bir
knk ben şahsen güvenemezdim ya
Yıllardır kullanan var ben yeniyim uygulamayı kullanma konusun da o yüzden
birkac mod ayarla kendine mutlaka
Evet istiyorum ama bilen kişilerle birlilte hazırlamak isterim bazi eklentileri anlamıyorum ve bu bir sorun anlayan gelsin
uyeligi falan ac, pluginler icin falan hatırlat firsat olursa yardımcı olmaya calısayım
Üyelik açık yaş doğrulaması için pasaport bekliyorum pasaport gelene kadar özelleştirme istiyorum çeviriyle bi yere kadar 😛
dogrulanmadan, modifikasyonlar yapılmıyor bildigim kadarıyla, mesaj atarsin nasil birseyler istiyorsun bakarız
Ne işe yarıyor 🙄
Naklen p*rno 😂
Hadi ya çok mu ihtiyacın vardı paraya
Hem para hem tercih gayette normal bir sektör niye paraya vuruluyor hemen anlamadım ayrıca evet para 8 kat fazla kazanmak varken tl cinsinden kazanmak istemiyorum eğer yapıyorsam ülke de değerli para birimini seçmem çok doğal
Tabi zevk işi de olabilir. Ne bileyim enteresan bir durum.
Merak edip sabah baktım😂
O neymiş öyle
Naklen p*rno sitesi 😂