İlk videomu yükledim izlemek isteyenler olursa🌺
YouTube kanalı açtım, daha geniş kitlelere ulaşmak için önerileriniz var mı?
İlk videomu yükledim izlemek isteyenler olursa🌺
Videoların kalitesi önemli fakat video ne kadar kaliteli olursa olsun insanların karşısına çıkmadığı sürece bir önemi kalmıyor bu yüzden yüklediğin videonun etiketlerine önem göstermelisin youtube da bunun hakkında videolar var bi göz at istersen
Aa çok teşekkür ediyorum etiket koymak aklıma gelmemişti.. Buna dikkat edeceğim🙏🏻🌺
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Ders Aralarında yapılacak tarifler çek anında izlenme gelir
Zaten öyle geleneksel yemekler falan değil yaptıklarım farklı kendi denediğim hafif hoş şeyler.. Çok teşekkür ederim
Ya çok teşekkür ederim 🤭🙏🏻🌺 Evet ben hep bu formatta çekmiştim onun için böyle yükledim ama bundan sonra ki çekimleri bunu göz önünde bulundurarak çekeceğim 🌺
1128 Abonem 81k toplam izlenme var YouTube da istersen taktikler veririm b a n a y a z
Çok teşekkür ederim 🌺
Rica ederim
Bende asciyim ama video çekip atamıyorum utanma çekinme var takipçilerim var canlı bile yapamıyorum
Ben kendimi paylaşmıyorum farklı bir formatta çekiyorum videoları sadece yemek yaptığım alanı çekiyorum ☺️
Bence başlıklar inanılmaz önemli hem insanların önüne çıkması için hemde dikkat çekmek amacıyla 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Öyle evet dikkat çekici olması gerekir ama yaptığın her neyse bir adı vardır zaten buna farklı ne yazabilirim ki bilemedim 🤷🏻♀️
Abone olup izlicem videonu.
Başarılar 🌸❤️
Çok teşekkür ediyorum 🤭☺️🌺
Tatlı paylaşıyorsan ben takip ederim
Tatlı tariflerimde var ama çoğunlukta değil ☺️
Evet bugün öyle iftara salata yaparken geldi aklıma koydum denemek için 🤭😄
Çok teşekkür ediyorum önerilerinizi dikkate alacağım 🙏🏻☺️🌺
Link at izleyelm
Teşekkür ederim ☺️🌺
Içerik uret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?