VistaClues
JaredPolin
theartofphotography
Fotoğraf ile alakalı Türkiye'de ki kanallar :
Fotoğraf Sokakta
bence belirli bir konusu olmasin istedigin sevdigin seyleri yap (orkun isitmak gibi - tanimiyosanda tavsiye ederim izle) abonen yavas artarsada hemen pes etme ama trend olan videolari izle onlarin konusuna gore git oyle biraz daha hizli kesfedilirsin mesela Şu an kiz youtuberlar hep 100 kat fondoten surme 100 kat maskara surme likit ruj surme videolari flan yapiyo onun disinda da nasil dicem bilemedim yani Şu an trend olanlar mesela youtuberlarin aboneleri yapamayacagi seyleri soyluyo onllarda yapmaya calisip video cekiyo mesela elif yalcinin videosu var # elif yapamaz diye onu izle derim furkan yaman hd ninde # furkana kolay gele videosi var bir onlari izle derim ne demek istedigimi anlayacagini dusunuyorum bide videolarinin kalitelerini daha iyi yap komik montajlar falan koy aralara neyse anlatabilmisimdir umarim
Yorumun için teşekkür ederim. Orkun Isıtmak'ı tanıyorum diğer söylediğin kişileri de araştıracağım :) Bu arkadaşların yaptığı videolar benim açmak istediğim kanal doğrultusunda konuya uygun nasıl uyarlanabilir sence?
Biraz konuşkan ve pozitif biriysen vlog kanalı aç
Açıkcası Vlog tarzı videoları pek sevmiyorum. Pek konuşkan biride değilimdir :D Türkiye'de ki vlog çeken arkadaşların vlog larını da inceledim bir ara ama ne bileyim soğuk geldi.. Zaten hepsi belirli bir takipçiye ulaştıktan sonra girdi bu vlog işine.. Daha çok haddim midir bilmem ama bilgi verici olmak istiyorum. Vlog çekersem kendim çekip kendim izlerim gibime geliyor :D
Ben de aksine vlog kanallarının daha çabuk büyüdüğünü farkettim tabi biraz da enerjiye bağlı :D bilgi verici videolar artık çok yaygın her kanalda aynı videolar var aynı bilgiler var. Farklı bişeyler bulurum diyosan başla öbür türlü zor gibi. Bir de ben tanınmadan vlogla başlayan bikaç kişi gördüm:D
Bilgi dediysem Fotoğrafçılık hakkında ama genel değilde biraz daha ayrıntılı. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı diğer YouTuberların konsteplerinden gidebilirsin diye mesela o konseptleri Fotoğraf konusu üzerine uygularsam güzel şeyler çıkabileceğine ihtimal veriyorum :D Ama şuanlık sadece içerik arayışındayım 1 ay sonra inşallah deneyip göreceğiz neler olacağını :D
Hımm biraz daha araştır ve geliştirmeye çalış öyleyse fotoğrafçılık olunca sınırlı bir kitle gelecek çünkü :)
Ruhi çenet Cavit pancar tarzı bilgi veren kanallar tutuyo bu sıralar
Photoshop ve Illustrator hakkında birçok eğitim kanalı mevcut. Fotoğraf makinası hakkında, fotoğrafçılık, ve çekim türleri hakkında bilgiler verilen videolar oluştursam, kısa klipler falan. Ne Nasıl yapılır? Bu şekilde bir fotoğraf nasıl çekilir? vs. vs. nasıl olur sence? Kitleyi biraz kısıtlamış oluyorum ama amacım Sevdiğim şeyleri insanlara sunmak ve sadece bu bilgiye ulaşmak isteyen kişilerin ziyaret ettikleri bir kanal olmak. :)
Cevap
2Cevap
Söylersem zengin olursun 😂😂
Sende kalsın ben senin nasibini kapatmış olmayayım o zaman :)
Nasip gelir kardeşim illaki. Borsa videoları paylaş. Ama iyi takip etmelisin. Hem kitle hem ekip hem de para kazanırsın. Oyunmuş moto vlogmuş youtubermış. Hangisi ferrariye biniyor?
Borsadan hiç anlamıyorum. + bu borsa işlerine girmek de baya riskli diye biliyorum gerçi şimdi sanal ortamdan da yapılabiliyormuş ama. Fikrin için çok teşekkür ederim. Yemişim ferrarisini bir roll royce değil 😝😂😂
La ferrari alabilmek için şartlar ne bir düşün. sonra RR pek pahalı gelmez :D
Photoshop ve Illustrator dersleri olabilir mesela.
Afgan Rasulov gibi o konuda çok iyi olan bir adam varken o içerikte pek ilerleyebileceğimi sanmıyorum :(
Hm anladım, O zaman kendine ait introlar yaparak valesofy gibi koyabilirsin.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar