İnternet & Teknoloji Grand Theft Auto 5 mi yoksa forza horizon 4 mü? yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hangisi sizin tarzınız da benım forza bu aralar aralıksız oynuyorum Grand Theft Auto 5 mi yoksa forza horizon 4 mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeenWolfdenebilir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Emin ol hayatımda hiç oyun oynamadım ( 5 - 6 yaşlarına kadar oynadığım Barbie dışında ) 1 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Gta5 ve final fantasy 7 remake ( lütfen devamı çıksın ) 1 0 Yorumla
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Direksiyon setin varsa Forza efsane zevkli oluyor. 1 2 Yorumla yalnızlıgademıratan +1 yıl Şu an ıcın yok ama ılerde olucak ınsallah Yorumla Eternal_Creed +1 yıl Ben de X Box One S var, kardeşim onu satışa koydu, satılır satılmaz bir direksiyon seti alacağım. Yorumla
Çirkinme Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İkisinide bilmiyorum hmm illa birini seç dersen lords mobile jhdjfhdj 1 0 Yorumla
yalnızvedepresif Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 31 yaşında ki yaşli ve yalniz adam benden ne istiyon 😂 0 6 Yorumla yalnızlıgademıratan +1 yıl kımsın acaba sen : Yorumla yalnızvedepresif +1 yıl Takip atiyon soruya davet ediyon ben 22 yasindayim ama boyle olmaski cok ayip sjsjsjsj Yorumla yalnızlıgademıratan +1 yıl sasırtcısın gızlısın nerden bılıcem senı : Yorumla yalnızvedepresif +1 yıl Cikiyorum gizliden Yorumla yalnızlıgademıratan +1 yıl cıkma yaz bana :d Yorumla yalnızvedepresif +1 yıl Niye :d Yorumla
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ne bileyim ben soruya çağırdınız ama 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Emin ol hayatımda hiç oyun oynamadım ( 5 - 6 yaşlarına kadar oynadığım Barbie dışında )
Gta5 ve final fantasy 7 remake ( lütfen devamı çıksın )
Direksiyon setin varsa Forza efsane zevkli oluyor.
Şu an ıcın yok ama ılerde olucak ınsallah
Ben de X Box One S var, kardeşim onu satışa koydu, satılır satılmaz bir direksiyon seti alacağım.
İkisinide bilmiyorum hmm illa birini seç dersen lords mobile jhdjfhdj
31 yaşında ki yaşli ve yalniz adam benden ne istiyon 😂
kımsın acaba sen :
Takip atiyon soruya davet ediyon ben 22 yasindayim ama boyle olmaski cok ayip sjsjsjsj
sasırtcısın gızlısın nerden bılıcem senı :
Cikiyorum gizliden
cıkma yaz bana :d
Niye :d
Ne bileyim ben soruya çağırdınız ama 😃
İkisi de tarzım değil
bu aralar Bannerlord oynuyorum her gece
Gta 5
Forza
gta 5
Süper mario
GTA5