Fragmanı beni tatmin etmedi açıkcası. Arabalar, insanlar felan sanki GTA V’den fırlamış gibi. Aşırı gerçekçi bir oyun bekliyorum. Fakat gene gel gör ki bir Forza Horizon’daki araba kalitesini göremeyeceğiz. Aradan 12 sene geçmiş bu kadar senede wow dedirtecek bir oyun gelmezse kötü olur. Ha gene oynarız o ayrı mevzu. Bu tarz açık dünya oyunlarını severiz. Gerçi yaş büyüdü biraz artık eski heyecanı vermiyor oyunlar o da ayrı mevzu.
Beklentim yüksek özellikle de hikaye de ki iki karakterden birisinin Tommy Vercetti ile bağlantısının olması beni çok mutlu eder ve Vercetti malikanesinin de karakterlerden birisine ait olması gerekir
Onun dışı şehrin bayağı bir gelişim göstermesi büyük binalar haritanın büyük olması vb. Gayet iyi ama bir de şöyle bir beklentim var Assassin's Creed 2 de olan şehir değiştirme gitme olan özelliğin GAT6 da olması çok iyi olur bana kalırsa Los Santos, Vice City ve Liberty City e gidebilmek bir de 5 de bulunan New Yorkton mı neydi o da iyi olabilir
GTA 6'yı kim beklemiyor ki? 🚗💥 Rockstar her seferinde efsane iş çıkarıyor. Açık dünya daha detaylı, hikaye daha sert ve grafikler de dudak uçuklatmalı, değil mi? Çifte karakter olayı çok iyi görünüyor, müthiş bir hikaye sunarak sürpriz yapabilir. 🌴💣 İlk gün alırım, para biriktiriyorum resmen 😂 Beklenti mi? Tabii ki Vice City vibes ve bolca aksiyon! Peşindeyiz Rockstar, hadi bakalım... 😎