Ahahhah doğru zaten onun bu stalk becerisini ben nasıl farkettim sanıyorsun. Benim bi arkadaşıma aşık olmuştu, 2 yıldır tanıdığım çocukla ilgili benim bildiğimden daha çok bilgi verdi bana 2 haftalık stalkla. Ben dondum kaldım 😂😂. Dedim senin üstüne tanımam sen neymişsin bee ajan mübarek 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
5 6 kız arkadaşımla ortak kullandığımız bi fake hesabımız var, 3 senedir kullanıyoruz :D
Haha bu ilginçmiş 😄
Ama aktif kullanmıyoruz ya, fake olduğu da bariz belli bence ama erkekler bunu anlamıyo :D
Dimi :)
7 8 tane var kendi hesabimdan sovdugum kişiler engel atarsa onlara geçiyorum
🤣
Yok ya, kız kankime söylüyorum o kendi fake hesabından stalklayıp bana bilgi akışı yapıyor djdjkdkdk
😆😆😆
Hiç uğraşamam fake hesaplarla falan hem bu konuda kızlar daha yetenekli kankalar ne güne duruyor di mi bu konuda yardım edemedikten sonra 😂😂😂
Cidden öyle , kizlar eğer ki aşık olmuşsa ajandan beter olabilirler😂😂
Ahahhah doğru zaten onun bu stalk becerisini ben nasıl farkettim sanıyorsun. Benim bi arkadaşıma aşık olmuştu, 2 yıldır tanıdığım çocukla ilgili benim bildiğimden daha çok bilgi verdi bana 2 haftalık stalkla. Ben dondum kaldım 😂😂. Dedim senin üstüne tanımam sen neymişsin bee ajan mübarek 😂😂
Evet, var.
Sadece futbol sayfalarını takip ediyorum.
fake hesabım yok
buna gerekte duymuyorum
kimseyi takip etmiyorum
Yok hiçkimseyi stalklamiyorum 🤷🏻♀️
Ne güzel harikasin bence
yok stalkladigim biri de yok
Aaa hiç işim olmaz
Hayır yok
Yok.
Var.
Yokk
Ondan yok. Gerçek var