Yıllardır önce bu platformu kullandım ama eskiden böyle değildi.. NEDEN insanlar gerçek yüzlerinden korkuyorlar, NEDEN birşeylerin arkasına saklanılıyor?
Yapılan davranışların bir sebebi vardır. Herkesin bir nedeni vardır. Biz nedenleri bilmeden "NEDEN korkuyorlar?" diyemeyiz. Belki korkmuyorlardır, belki de çok farklı bir nedenleri vardır. Ya da kendilerini böyle daha rahat hissediyorlardır. Bilemeyiz.
İnsanların yaşantılarına müdahale edemeyiz. Ne hakkımız var, ne haddimiz.
Anonimliğe sığınıp, fazlaca rahat davranıp can sıkan insanlarda var. Troll adı altında aşağılık paylaşımlar yapan, insanlara zorbalık yapan, taciz eden bu insanların, KizlarSoruyor yönetimi tarafından hesapları açılmamak üzere kapatılmalıdır. Bunu bir çok soruda da dile getirdim. Tüm mesele aslında bu alanda bulunuyor. Yoksa mesela fake fotoğraf kullanmakta olamaz, olmamalı. 🤷🏻
Gerçek yüzü kullanmak... Sosyal medyada bir çok insan sizi görebilir ama gerçek hayatta belli insanlar görür hadi daha fazla kişiler görseler bile sizin ile konuşmazlar. Burada yüzünüze, karakterinize karşı saldıran, kendilerince eleştiri yaptığını sanan bir sürü insan var. Fotoğrafı alıp kopyalama, yayma ihtimalleride var. Ayrıca KizlarSoruyor sitesinin sorularını alıp başka sitelerde aşağlayan bir sürü kişilerde var. Ama ben siteyi seviyorum o konuda bir sorunum yok.
Benim nedenlerim bir dost arayışı veya birilerinin hayatına girme çabası değil. Dost veya aşk artık ne halt ise. Amacım kafa daģıtmak. Anonim olmanın rahatlığı. Elbette bu anonim olmayı kötüye kullananlar var. Bu konuda da çok haklısınız.
Doğru gerçek olmak güzel ve samimi. Ama burada isterseniz resminizi koyun. O samimiyetin gerçek olup olmadığını anlamak çok zor. Çünkü sadece yazıyoruz ve yazarken düşünerek yazıyoruz, bu aşmada çarpıtılabilime ihtimali samimiyeti gölgede bırakıyor.
Eskiden daha kaliteli daha samimi insanlar vardı burada şimdi hep abazalar k*şarlar ve veletler dolmuş velet dediğim hem yaş olarak velet olanlar bide yaşı küçük olmadığı halde beyni gelişmemiş olanlar var