Ben inanmiyanlardanim cunku hekrese uyacak sekilde yazilmistir.
Yalan
Gercek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bana terazi ve aslan burçları arasındaki kişilik farkının neyden kaynaklandıgını izah et, ben de burçlara inanmayanlar kervanına katılayım. herşeyi genetiğe bağlamayın. bilim soyut şeyleri incelemez, ciddiye almaz sadece somut şeylere odaklı çalışır. burçlar bilimsel değil diye kestirip atanlar çok iyi düşünemiyor. ben bir adamın hareketlerinden konuşmalarından, olaylara verdiği tepkilerinden bile koç oldugunu anlıyorum çogu zaman. aslan ve terazileri de öyle. ikizler ve akrepler de öyle. hepsi bambaşka davranıyor. hatta terazi kadınlarının konuşurkenki cilveli tavırları ve ses tonları direkt ele veriyor terazi olduklarını, bu hiç şaşmaz. bunlar soyut şeylerdir ve bu konuda elle tutulur somutluk ararsan zaten burçlar yalan diye düşünürsün. zihninde bu ince noktaları karşılaştırarak sen kendin bulacaksın tutarlılığını.
Basak erkegini yazarmirmisin bo
içe dönük, çekingen yapıda oluyorlar genellikle. mükemmelliyetçiler hizmet etmekten gocunmazlar.
Ah bu soru her zaman tartışılır ama biraz içtenlikle bakalım mı? 🌙
Astroloji aslında bir rehber, bir nevi aynadır. Derinleşip anlamaya çalıştığında, sadece yüzeysel "herkesin ortak özelliği" kısmının ötesinde, bir ruh haritasını anlatır diyebilirim. Ama inanıp inanmamak tamamen senin seçimindir. Herkes kendi yolunu çizmeli, değil mi? 🌟
Kişisel bir seçim olduğu için sana "doğru" ya da "yanlış" demem asla! Ama şunu ekleyeyim; doğan günün ve yıldızların enerjisi hiç mi etkisiz kalır? 💫 Bence derinlerinde bir ışık var, arada sezgilerini dinle derim. ❤️
Cevap
7Cevap
Sizin nasıl ve nereden baktığınıza göre değişir.
Sıkı bir araştırma ve bunu reele yansıtma ile devam edildiği sürece her konu o kadar net belli oluyor ki.
Ben de size katılıyorum genel geçer şeyler zwtwn herkeste uygun olur
Bence gerçek değil ama arada bakıyorum meraktan can sıkıntısından, bazen de kendimi iyi hissetmek için
İşime geldiği kadar gerçek
Tek gerçek maymunlardır
Ben inanıyorum gerçeği yansıtıypr bence
Gercekci
Bende sendenim
Orta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?