Sosyal medya herkese açık bir platform. Doğal olarak da önüne gelen yazıyor. Burada benim suçum ne? Erkek arkadaşım neden trip atıyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunu yapan erkekler genelde sadece kendi istediği olsun diyen erkeklerdir.
Senin herşeyine karışır saçma sapan trip atar. Hatta durduk yere kavga bile çıkarır. Senin bi suçun olmamasına rağmen herşeyden seni sorumlu tutar.
Eski sevgilim aynı böyle bir insandı. Benim her yaptığıma karışırdı ama kendisi yapınca benim birşey dememe izin vermezdi.
Anlayacağın hayatındaki erkek böyle biriyse mutlu olma ihtimaliniz çok düşük. Çünkü bu toxic bi ilişki oluyor.
Yol yakınken ayrıl bence. Şimdi bi sorun olmasa bile ileride çok büyük sorunlar oluşturur.
Cevap
14Cevap
Mesajları kapatma özelliği varsa kapat bence. Mesajlar yüzünden ilişkin olumsuz etkilenebilir.
Ciddi bir sevgilim olmuştu bir ara bu sebeple de ortak kullanmıştık hesabı sonra ayrıldık hesap elimizde kalmıştı sldksk. Erkek arkadaşının trip atması saçma yazmaları çok doğal.
Kıskançlığını nasıl belli edeceğini şaşırmış. Senin suçun olmasa da, o mesajların sana (sevgilisine) gelmesi yeterince canını sıkmış belli ki...
Kapat mesajlara. Sosyal medya kullandığım dönemde benim kapalıydı. Burda da kapalı. Böyle bir imkan varken neden yapmıyor diye düşünmek doğal bence
Bak canım her hesaba geliyo ama aktif bi hesapsın belli ve sevgilin varken instayı böyle aktif kullanmaman lazım ve engelle hepsini sendede hata
Kaybetme korkusu işte... seni kaybetmek istemiyor. Ama bu durumu çok da trajik hale getirmesin...
Mesajlarını kapatabilirsin sadece seni takip edenler mesaj atabilir
Ayrıl gitsin böyle saçma nedenle trip atan biriyle olmaz
Sanırım kıskanmış ama veletlik kıskanma şeysi. Duygusal olmak kötü bir şey bazı durumlarda :D
Cevap yazmiyorsan hiç bir suçun yok..
Ama aynısı ona olsa sen de böyle düşüneceksin
Tanımadığın insan nasıl erkek arkadaşın oluyor? Erkeğin tribi hiç çekilmez.
bu ilişki çok uzun sürmez ònemli olan onların yazması değil senin cevp verip vermemen erkek arkadaşn buna dikkat etmeli
Erkek arkadaşının trip atması saçma dm atanlar hep oluyor bizimle ilgisi yok , istersen hesabını gizliye alabilirsin daha çok azalır... ama gizliden gizliye bileyler arıyorsan o senin tercihine kalmış...
Aktif hesapsan atarlar ondan şübhe ediyor. Aktif olmayan hesap göz önünde olmaz dm atılacak kadar yorum paylaşıyorsun dikkat çekiyorsun ondan.
Banada atıyorlar ama cevap yazmıyorum atma diyemeyiz
Kıskançlık ve aldatılma korkusu yüzünden trip atıyordur. Haklı sonuçta bin çeşit insan var ne olacağı belli değil korumaya çalışıyordur. Ve kapatılıyor kapatabilirsin
toxic masculinity diyorum başka bir şey demiyorum. özgüveni çok mu düşük bu çocuğun
Şuçun yok ama Cevap vermek de zorunda değilsin mesajı silebilirsin.
Oda bokunu çıkarmış sende onu hayatından at
Mesajlara kapat sen de
Güvenmiyor galiba güvense umursamaz
terrrkkkkkkkkkk eeeeeeeeeetttttttttttt
Dm yi kapatın.
Ona sorsan daha iyi olmaz mı?
Senin sucun kadin olmak :)
Değil.
Senin suçun sanki 😅
cevap yazma
Senin suçun yok
Ayrıl.