İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 7) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
Kürtrapunzelxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Hayatımın her alanında başrol benim 0 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Seyahat ve planlamalarda başrol benimdir. 0 0 Yorumla
Hacııı_AGA Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 74% +1 yıl Yatmak uyumak başrol Benim kimseye bırakmam 0 0 Yorumla
1fincankahvem Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Arkadaş ortamında verdiğim ağırlık 0 0 Yorumla
Mr_Mysterious34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Her yerde her zaman öncülük huyum vardır ☺️☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sokakta müzik dinlerken yürüyorum o anlarda başrol benim diyorum. 0 0 Yorumla
nymphett Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Ben kendimi hep başrol gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Kendimi mutlu ve huzurlu hissettiğim her yer 0 0 Yorumla
fantastikgrup Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl İşimi en iyi yaptığım konularda başrol benim 0 0 Yorumla
MarjiinaL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ben figüranım bu hayatta baş rolüm yok daha :) 0 0 Yorumla
SadeceBirUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Medcezir ve kavak yelleri geliyo aklıma. 0 0 Yorumla
Çelikxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Her an diyorum hayatımın başrolü benim. 0 0 Yorumla
Hayalperest7898 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Hiç bir zaman başrolde olduğumu düşünmedim. 😏 0 0 Yorumla
Green-Mile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl Fedakarlik olan her yerde başrol benimdir 0 0 Yorumla
BaykusHesap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Yatağımda uyuduğum an en güzel başrol 0 0 Yorumla
eeleeanor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Her an. Çünkü herkes kendi hayatının başrolüdür. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çalıştığım iş yerinde başrol benim ve evimde.. 0 0 Yorumla
YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Yaptığım işin her anı başrol benim 0 0 Yorumla
Gizliüyeeeee34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl 2. Yildiz olmam yasak elmadaki yildo 0 0 Yorumla
samet49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 60% +1 yıl Hayatımın dönüm noktasında başrol oyuncu olmuştum 0 0 Yorumla
kızlarsruyorcoin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl fiyat performans için alınabilecek bir ürün 0 0 Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Hayatımın her alanında başrol hep benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Kendi hayatımın başrolü benim.
heran heryerde, çünkü benim hayatım
Aptallıkta mikemmelim yavv
Hayatımın başrolü benim...
Hayatımın her alanında başrol benim
Seyahat ve planlamalarda başrol benimdir.
Kendi kendimeyken başrol benim.
Yatmak uyumak başrol Benim kimseye bırakmam
Çok var başrol olduğum anlar.
Arkadaş ortamında verdiğim ağırlık
Partiler de baş rol ben olurum
Doğum günümde bir umut olabilir
Her yerde her zaman öncülük huyum vardır ☺️☺️
Sokakta müzik dinlerken yürüyorum o anlarda başrol benim diyorum.
Bu hisse kapılmadım ki hiç
Ben kendimi hep başrol gibi hissediyorum
Kendimi mutlu ve huzurlu hissettiğim her yer
İşimi en iyi yaptığım konularda başrol benim
Ben figüranım bu hayatta baş rolüm yok daha :)
Oppo iyidir candır kaliteli
Medcezir ve kavak yelleri geliyo aklıma.
Çok şey var maalesef bu konuda
Her an diyorum hayatımın başrolü benim.
sanırım spor yaparken.. saçma ama olsun
Hiç bir zaman başrolde olduğumu düşünmedim. 😏
Dikkat çekici görünüyor gerçekten
Fedakarlik olan her yerde başrol benimdir
Yatağımda uyuduğum an en güzel başrol
Her an. Çünkü herkes kendi hayatının başrolüdür.
bilgisayar başındayken :)
Okulda başrol benim bence
Çalıştığım iş yerinde başrol benim ve evimde..
Güzel sunum emegınıze saglık
Eski mutlu guzel günlerim.
Maç izlerken sadece ben benim
Hayatımın basrolü benim elbette.
Temizlik yaparken #başrolbenim 🤣
Şarkı söylerken başrol benim
yani özel anlar işte :) öyle
Yaptığım işin her anı başrol benim
Hayatımın her anında başrol benim
Motosiklet sürerken ki an 🤷🏻♂️
2. Yildiz olmam yasak elmadaki yildo
Arkadaşlarımla spor yaparken ben :)