Hayatı akışında yaşamaya bayılan gençler olarak burada toplanıyoruz! ✋
Hepimiz için akıllı telefonlar vazgeçilmez. Ben de ne zamandır yeni bir telefon isteyip duruyorum. “Telefondan beklentilerin neler?” dersen eminim ki aşağı yukarı seninkilerle aynıdır. Mesela, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaya bayıldığım için kamerası mutlaka çok iyi olmalı. Aynı zamanda, tam bir oyun tutkunu olduğum için telefonda yüksek oyun peformansı da ararım. “Ee bu özelliklere sahip bir akıllı telefonun fiyatı da tabii biraz tuzlu olur ama ekonomik versiyonunu bulmam mümkün mü?” diyerek araştırmaya başladım. 🔎Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefona sen ne dersin?Araştırmalarım sırasında güçlü performansı, ekran yenileme hızı, ekran büyüklüğü ve kamera performansıyla biz gençlerin beğenisini kazanan OPPO A Serisi’ni keşfettim!
OPPO A Serisi’ni biraz inceleyince, hem özellikleriyle hem de ekonomik fiyatıyla “vay” dedirten OPPO A74’ü aldım!OPPO A74“Peki neden OPPO A74?” diyorsan hemen açıklayayım!
⭐ 4GB RAM ve 128GB ROM'u ile geniş belleğin ve sorunsuz performansın keyfini çıkarabiliyorum. Hem gün boyu oyun oynamanın keyfini sürüyorum hem de uygulamadan uygulamaya atlıyorum.. Anlayacağın, “Yaa telefonum kasıyor.” diye yakınmalarım artık çoook geride kaldı.
⭐ Hem arka kamerası hem selfie kamerası çok iyi! Düşünebiliyor musun? Tam üç tane arka kamerası var! 48MP Yapay Zeka Üçlü Kamerası sayesinde gücü üçe katlanmış fotoğrafçılığın tadını çıkarmak mümkünmüş, bunu deneyimledim! Hayatı resmen gözlerimle gördüğüm haliyle yakalıyorum. 2MP Makro Kamerası ile kendi tarzımı ifade edebileceğim ayrıntıları ortaya çıkarabiliyorum. 2MP Derinlik Kamerası sayesinde ise dudak uçuklatacak kadar çarpıcı portreler çekebiliyorum. Selfie kamerası ise gerçek güzelliğimizi ortaya çıkaran özelleştirilmiş yapay zeka güzelleştirme efektleri ile benden 10 üstünden 10 aldı. Artık, sosyal medyada paylaştığım tüm fotoğraflar like yağmuruna tutuluyor.
⭐ Üstelik 5000mAh şarjı da kolay kolay bitmiyor. Düşün, ben tüm gün hem oyun oynuyorum hem de çılgınlar gibi birçok uygulama kullanıyorum, bana bile dayanıyor. Gerçi bitse de sorun değil; hızlı şarj sayesinde ise 30 dakikada %54 şarj oluyor. Yani, performansı da, şarjı da dert etmeme gerek kalmadı diyebilirim.
Harika fotoğraflar çekebilen bir telefona benim de ihtiyacım var. Bir yakınım Oppo kullanıyor fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi. Ekonomik durumlar malum telefonum kullanılamaz olana kadar benimle ama yeni bir telefon alacak olduğumda kesinlikle aklımdaki marka Oppo.
OPPO tam bir fiyat performans ürünü. teknolojiden gerçekten anlayanlar senin gibi ne demek istediğimi gayet iyi anladı bence. Başka markalara tonla para dökmeye gerek yok. Hem oyun performansı hem kamerasıyla mükemmel bir seri OPPO A Serisi. Donma, kasma.. hiç bir problem yaşanmıyor.
uzun zamandır telefonumu değiştirmek istiyorum. Alışagelmiş markaları değil de oppo gibi markaların ürünlerine bakıyordum. Yenilik istiyorum açıkçası. Teşekkürler bilgiler için :)
Ben fiyat/performans cihazı olarak oppo realme 8 pro kullanıyorum şarj ömrü ve şarj olma süresi beni adeta şok etti sürekli oyun oynamama rağmen 1 gün rahat dayanıyor şarjı ve 20-30 dk da full şarj oluyor.108 megapixel ana kamera ile ona eşlik eden 3 kamera ile toplam 4 kamera performansı ile orta segmentin en iyi kamerasına sahip. Bir telefondan çok daha iyisi. IOS tan geçmeme rağmen söylediğim ilk cümle şu oldu "androidi özlemişim". bütçesi olmayanlara kesinlikle öneririm bütçeniz varsa zaten androidle uğraşmayın 13 pro max alın geçin ne alsam diye düşünmeyin hiçbir cihaz onunla eşleşemez zaten. Ama bir tarafta 24000 TL diğer tarafta 3800 TL tercih sizin bütçe sizin
Alıcam bu bebeği 😂 benim için en önemli üç şey kamera, hafıza ve tasarım zaten. Bi dönem götürür beni diye düşünüyorum. Ismi cok duyulmasa da sağlam telefon.
Oppo gerçekten hem görünüşü hem fiyatı hemde performansıyla 10 numara bir telefon! Kamerası fiyatına göre gerçekten rakiplerini kıskandırır cinsten pili 1 günü kesinlikle çıkarıyor! Yoğun kullanmazsan akşama %50nin üstünde gidersin. Islemci performansı Pubg fortnite vb oyunlar için gayet iyi ve akıcı oyun performansı sunuyor. Düşük bütçeli ailelerin dostu 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Oppo güzel ya görüntüsü de hoş kibar
evet en güzel özelliklerinden biri tasarımı.
Bence kamerasi falan cok iyi oyun oynanir kasmaz hic eline saglik guzel olmus.
çok teşekkür ederim. bu güzel seriden herkesin haberdar olmasını istedim.
Abim de oppo kullanıyor çok memnunuz efsane kamerası var.
Kullanan herkes çok memnun. donmaz, kasmaz, güzel fotoğraf çeker, oyun performansı iyidir. Daha ne olsun.
Telefonu daha çok anı biriktirmek için kullanıyoruz bence..
Güzel resimler çeken ve anıları saklayan bir telefona kimse hayır demez bence 🌺
Katılıyorum. ben de telefonumu anı biriktirmek için kullanıyorum. Bu yüzden güzel fotoğraf çekmesi çok önemli. OPPO bu konuda harika.
Harika fotoğraflar çekebilen bir telefona benim de ihtiyacım var. Bir yakınım Oppo kullanıyor fotoğraf kalitesi gerçekten çok iyi. Ekonomik durumlar malum telefonum kullanılamaz olana kadar benimle ama yeni bir telefon alacak olduğumda kesinlikle aklımdaki marka Oppo.
Memnun kalacaksın ve iyi ki diyeceksin. :)
çok iyi fotoğraf çeksin de xd
iyi fotoğraf deyince OPPO'dan şaşma. 😉
Kardeşim Oppo A74 kullanıyor. Oldukça memnun. Oyun performansı yüksek ve iyi fotoğraf çeken bir telefon.
Kullananlar memnun, kullanmayanlar pişman :)
Zaten çoğu artık hızlı ve sorunsuz o yüzden rengi güzel olsun güzel fotoğraf çeksin.
katılıyorum telefonların renk ve tasarımları da çok önemli.
Tasarım , yazılım , kamera , stabilite iyi olsun da :)
Hepsi Oppo'da mevcut :)
Denemeliyim hemen...😊😊 telefonum bozuk zaten...
o zaman tam zamanı, kaçırma derim. :)
Çok iyi derim guzel bence olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederim. 😎
Param yok keşke biri bu güzel telefonu bana hediye etse 🤭
Oppo tam bir fiyat performans ürünün. tercih edilebilir bir fiyatta.
Oppo'nun kamera performansını çok beğeniyorum
kamerası bir harika. profesyonel bir şekim kalitesi sunuyor.
Kesinlikle 😊
Oppoya dandik diyenlere, iPhone havası atacağız diye 10.000 TL verenlere gelsin bu görüşüm,
OPPO reno 4 lite kullanıyorum, iPhoneden daha çok memnun kaldım. Gayet yüksek performanslı bir telefon.
OPPO tam bir fiyat performans ürünü. teknolojiden gerçekten anlayanlar senin gibi ne demek istediğimi gayet iyi anladı bence. Başka markalara tonla para dökmeye gerek yok. Hem oyun performansı hem kamerasıyla mükemmel bir seri OPPO A Serisi. Donma, kasma.. hiç bir problem yaşanmıyor.
Aynen öyle
uzun zamandır telefonumu değiştirmek istiyorum. Alışagelmiş markaları değil de oppo gibi markaların ürünlerine bakıyordum. Yenilik istiyorum açıkçası. Teşekkürler bilgiler için :)
işine yaramasına çok sevindim. :)
Benim bir telefon magazam var oppo fiyat ve performans acisindan ve kamera ozellikleri gayet guzel kullanisli ve ihtiyaci karsilayacak bir cihazdir
Teşekkürler. Güzel paylaşım.💜
rica ederimm :)
Ben fiyat/performans cihazı olarak oppo realme 8 pro kullanıyorum şarj ömrü ve şarj olma süresi beni adeta şok etti sürekli oyun oynamama rağmen 1 gün rahat dayanıyor şarjı ve 20-30 dk da full şarj oluyor.108 megapixel ana kamera ile ona eşlik eden 3 kamera ile toplam 4 kamera performansı ile orta segmentin en iyi kamerasına sahip. Bir telefondan çok daha iyisi. IOS tan geçmeme rağmen söylediğim ilk cümle şu oldu "androidi özlemişim". bütçesi olmayanlara kesinlikle öneririm bütçeniz varsa zaten androidle uğraşmayın 13 pro max alın geçin ne alsam diye düşünmeyin hiçbir cihaz onunla eşleşemez zaten. Ama bir tarafta 24000 TL diğer tarafta 3800 TL tercih sizin bütçe sizin
Çok güzel bir görüş. Kamera, pil ömrü konusunda Oppo gerçekten aşmış. Hem de uygun fiyatlı. dahasını aramaya gerek yok. Oppo her ihtiyacı karşılıyor.
Evet derim kaliteli fotoğraf çekmek ve bir çok özellikten tararkanmak kadar güzel bir teknolojiye sahip telefon elde etmek kim istemez
O zaman Oppo A Serisi tam senlik. 😎
Evet oppo nun kamerası çok iyi
Böyle bir telefona kim hayır diyebilir ki güzel telefon teşekkürler
Kesinlikle benim olmalıı, çok iyii olur
Fiyatlar bi düşse almayı düşüneceğim ben de.
Çok fazla oyun oynamıyorum ama iyi bir deneyim sunması dolayisiyla tercih edilebilir
İyi olur derim ;)
Fakat pek oyun oynamam ben telefonda
Güzel paylaşım olmuş sağolun
Fotoğrafa hiç gerek yok, tamam güzel bişey olsun ama abartmaya gerek yok.
Fotograf önemli tabi güzel paylaşım. Ama telefonum bir süre daha idare eder. Sonra bakarız
Çok iyi harbiden isterim tabiki
Harika olur. Böyle bir telefon var mı ki
Güzel olurdu ama çok oyun oynamıyorum malsf
Güzel bir telefon bence kullanan tanıdıklarım var
On numara derim var zaten böyle telefonum
Güzelmiş herkesin işine yarar
Harikaymış bu özellikler bayıldım
Neden olmasın ki derim vakıfbank business kartıma taksit yaptırarak alırım. benim için önemli olan kamerası zaten oda güzelse tamamdır.
Herbirisinin farkli ozeliği var fotografi iyi cekiyor benim telefonum ama donuyor
Oppo al bak keyfine fazlasıyla iyi bir telefon
OPPO her zaman en iyisi bence. 😎👍
Hangi iş ile uğraştığına bağlı
Valla iyi olur var mi. Ole telefon
Güzelmiş beğendim bence herkes almalı
oyun kısmı çok umrumda değil ancak ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi yüksekse acayip güzel olur
Oppo güzel bence kamerası da süper
Başarılı ancak 3 sene sonrada aynı kalite çekecek mi
Var mı böyle bi telefon öneriniz
Nedir o marka model fiyat
Teknoloji meraklasi birkac arkadas cok tavsiye etti ilk firsatta alacagim
Para olsa da alsak ya valla çok iyi olurdu
Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefona ne dersin? Tabikide kafayı mı yedin hemen alıyorum 😅 Direk bu cevabı veririm 😁
Yakında almayı düşündüğüm telefon. Şu an Xiaomi kullanıyorum ve hiç memnun değilim.
İyi bir telefon arkadaşlar alıp kullanabilirsiniz, ben memnunum 👏🏻
Severim ya öyle telefonu ben.
Reno 5 Lite kullanıyorum gayet iyi
Oyun performansı beni ilgilendirmiyor. İşletim sistemi güvenli olsun, kamerası iyi olsun yeter.
Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefon iyi olur valla.😃
Alıcam bu bebeği 😂 benim için en önemli üç şey kamera, hafıza ve tasarım zaten. Bi dönem götürür beni diye düşünüyorum. Ismi cok duyulmasa da sağlam telefon.
Oppo gerçekten hem görünüşü hem fiyatı hemde performansıyla 10 numara bir telefon! Kamerası fiyatına göre gerçekten rakiplerini kıskandırır cinsten pili 1 günü kesinlikle çıkarıyor! Yoğun kullanmazsan akşama %50nin üstünde gidersin. Islemci performansı Pubg fortnite vb oyunlar için gayet iyi ve akıcı oyun performansı sunuyor. Düşük bütçeli ailelerin dostu 😊
Oppo reno serisini de tercih edebilirsiniz
En iyisi her zaman OPPO. :)
Tam aradığım telefon özellikle fotoğraf iyi çekmesi benim için önemli.