İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 8) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
NoFeel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Her an öyle gibi davranıyorum ve hissediyorum 0 0 Yorumla
Temet-Nosce42 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel telefon ama çok pahalı maalesef :) 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Bir yerde sorun varsa başrolde ben varımdır :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oppo muazzam bir telefon bu yüzden onunnile ne zaman fotoğraf çeksen o karede "Başrol benim" 0 0 Yorumla
zilankorrkkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl her zaman basrol olmayı hakediyorum:D 0 0 Yorumla
Gamzeliiyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Annemin babamın bana onay verdiği an 0 0 Yorumla
laviniainival Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Doğum anım olabilir hah 😂 0 3 Yorumla Sgoom +1 yıl Doğumda da bebği görünce anneyi takan olmuyor başrol bebek 🤣 Yorumla laviniainival +1 yıl Ben de kendi doğumumdan bahsetmiştim 😂 Yorumla Sgoom +1 yıl Hee 🤣 tamam ben iki tane doğurınca aklım oyle gtti Yorumla
perdenin-ardinda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl yemek yaptığım an başrolde olduğumu hissediyorum 0 0 Yorumla
VivaDaCoulpe Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Hayatımın baş rolü benim zaten, gerisi hikaye 0 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Hiç olmuyor bu aralar. İş yeri hariç tabi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayat bir film ve başrolünde biz varız 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Parasizlik tabiki ne olacak 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı. Saol eline sağlık diyelim. 0 0 Yorumla
abduş6134 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl cihaz gerçekten süper aldım kullanıyorum 0 0 Yorumla
ben_de_soruyom Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Hayatımın başrolünde değil miyim zaten? 0 0 Yorumla
ZeynepKaran Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 48% +1 yıl Birirbin bana içten bir şekilde güümsediği an 0 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Öyle bir an yok malesef. Daha ne diyeyim? 0 0 Yorumla
Blacktweety Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hayatımın çoğu yerinde hissettiğim bir durum 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Yazı yazarken, konuşurken, hayal kurarken 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim seçtiğim başrolün arkasındaki figüranım ben 0 0 Yorumla
Sadecemeraklı00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Şu marka da bayaa patladı. Çok reklam oldu 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Başrol oynar figüranlık yaparım, kimse anlamaz. 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Ben hep basroldeyim anı ve zamanı yok 🙂 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Herkes kendi hayat filminin başrol oyuncusudur 0 0 Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl hayatımız başrol olmuş kimin haberi var 🤷♂️🤷♂️ 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Bunu demediğim an yok ki… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Kendi dünyamda başrol benim.
Her an öyle gibi davranıyorum ve hissediyorum
Güzel telefon ama çok pahalı maalesef :)
Reno 5 bilmiyorum benimki oppo a15
Kullananlar güzel diyorlar
Her daim başrol benim yaşam benim
Kitaplarımda başrol benim:)
Yok öyle durumum kimin varki
Bir yerde sorun varsa başrolde ben varımdır :D
Uyurken hep benimdir başrol.
Bir ortama giriş yaptığım anlar.
Oppo muazzam bir telefon bu yüzden onunnile ne zaman fotoğraf çeksen o karede "Başrol benim"
Güzelmiş oppo çok iyi özellikleri
her zaman basrol olmayı hakediyorum:D
Kendimi bu denli özel hissetmiyorum.
aldığım tüm kararlarda 😓
aldığım tüm kararlarda benim
Annemin babamın bana onay verdiği an
Yok olmadı ve olmayacak gibi
Hüzün dram kesinlikle ben
yedek oyuncu olduk hep :)
Doğum anım olabilir hah 😂
Doğumda da bebği görünce anneyi takan olmuyor başrol bebek 🤣
Ben de kendi doğumumdan bahsetmiştim 😂
Hee 🤣 tamam ben iki tane doğurınca aklım oyle gtti
yemek yaptığım an başrolde olduğumu hissediyorum
Ben olduğum her yerde başrolümdür
Hayatım tabiki hayattt ve hayat işte
Kendi filmimiz kardşm ama
Hayatımın baş rolü benim zaten, gerisi hikaye
Hayatımın planlamasını yaparken
Filmde baş yapıtsam o zaman başrolüm
Bütün kararlarımda başrol benim
Hiç olmuyor bu aralar. İş yeri hariç tabi
Hayat bir film ve başrolünde biz varız
Sevgili olmak , aşık olmak
Parasizlik tabiki ne olacak
bende öyle anlar yok diyelim
Hayatımın başrolünde ben varım..
Saol eline sağlık diyelim.
cihaz gerçekten süper aldım kullanıyorum
Hiç bi zaman başrol benim demedim
Oppo iyi bir kameraya sahip
Hayatımın başrolünde değil miyim zaten?
Her an benim başrol olduğum andır
Özel anların hepsin de başroldeyim
Birirbin bana içten bir şekilde güümsediği an
Öyle bir an yok malesef. Daha ne diyeyim?
Hayatımın çoğu yerinde hissettiğim bir durum
Yazı yazarken, konuşurken, hayal kurarken
Benim seçtiğim başrolün arkasındaki figüranım ben
Herzaman öyle oldum zaten 🤷🏼♀️
Şu marka da bayaa patladı. Çok reklam oldu
Hayatimdaki basrol benim zaten her halimle her seklimle
Başrol oynar figüranlık yaparım, kimse anlamaz.
Ben hep basroldeyim anı ve zamanı yok 🙂
Hayatım hep başrolde başlıyor
Ben hep başroldeyim zaten
Herkes kendi hayat filminin başrol oyuncusudur
Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey
hayatımız başrol olmuş kimin haberi var 🤷♂️🤷♂️
Bunu demediğim an yok ki…
Mutsuzluğum. Dertlerim. Acılarım.