İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 6) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
LheSah Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hayda reklamlar mı şimdi o zaman Oppo bir Çinli dünya markası 0 0 Yorumla
ŞairaneKadın Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bazen başrolde hissettiğim anlar oluyor çok cesaret verici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oppo ile yazılım güncellemeleri sıkıntı çıkarmazsa güzel bir yaz geçer 0 0 Yorumla
wiosnna Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kulaklıkları takıp yürüyüşe çıkınca başrol benim. 3 2 Yorumla Need4Read +1 yıl Aynı ben 😅 Yorumla wiosnna +1 yıl Müzik de iyiyse süper oluyor 🙂 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Hiç geri durmam , başrolü kaptırmam. 2 0 Yorumla
Cansu-V Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Hayatımın her alanında tek başrol benim ♕ 1 0 Yorumla
elifdefneozkaya Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Ben her zaman başrolüm her konuda 😎 1 1 Yorumla Muraterbakan +1 yıl Örnek verirmisin Yorumla
sibeldogan06 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Evde arkds ortamında heryerde başrol benim 1 0 Yorumla
astrid00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl İşimde, evimde, hayatımın her anında başrol benim 1 0 Yorumla
_Gizlibahçe_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnsan kendi hayatının başrolüdür zaten.. 1 0 Yorumla
Astreadoris Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Her ortamda başrolün bende olduğunu biliyorum :) 1 0 Yorumla
mavimorhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl İş yerimde genelde öyle hissediyorum 😎 1 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Paralı olduğum zamanlar desem de yalan olur😒 1 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😝 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. En güzel çekimler için başroldayım 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Evdekilere kahve yapılacaksa başrol benimdir😌 1 1 Yorumla Redsquare48 +1 yıl Orta olsun benim ki öyleyse... Yorumla
care-siz009 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl İş hayatım... Bu işim başrolunde ben varım 0 0 Yorumla
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl muhteşem çok güzel cihazları var ya 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. Biz hep figuraniz bu hayatta 😀😀 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Tek kişilik dev kadroyum. Başka bişey demiyim 0 0 Yorumla
buzluusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Perdedeyken yan rol olsamda kendimde baş rol benim 0 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Alfa olduğum için zaten baş rol oluyorum 😅 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Herkes kendi hayatının başrolüdür. 0 1 Yorumla fati34 +1 yıl harika Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. Hayatımın başrolünde ben varım ki zaten. 8) 0 0 Yorumla
asabi49 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Özgür yaşamam bundan daha iyi başrolmü olur🙂 0 0 Yorumla
YıllarSonraYeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Hepimiz kendi hayatımızın başrolüyüz 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Arkadaşlarımın yanında başrol benimdir 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Hayatımda her alanda başrol benim dostum 😂 0 0 Yorumla
BayMandalina Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Bilemiyorum Altan. Ne zaman olur ne zaman olmaz. 0 0 Yorumla
itsmedeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Başrol benim dediğin anlar benim hayatım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Hayda reklamlar mı şimdi o zaman Oppo bir Çinli dünya markası
Bazen başrolde hissettiğim anlar oluyor çok cesaret verici
Banyo yaparken şarkı söylemek
Oppo ile yazılım güncellemeleri sıkıntı çıkarmazsa güzel bir yaz geçer
sicarken boyle dusunuyprum
İşimde her zaman başrol benim :)
Kulaklıkları takıp yürüyüşe çıkınca başrol benim.
Aynı ben 😅
Müzik de iyiyse süper oluyor 🙂
Hiç geri durmam , başrolü kaptırmam.
tabikide başrol benim her zaman
Kendimi özel hissettiğim an başrol benim...
Oppo telefonumu kullanmaya başladığım zamanlar 😅
Hayatımın her alanında tek başrol benim ♕
Öyle bir anım yok maalesef
Ben her zaman başrolüm her konuda 😎
Örnek verirmisin
Kıskançlık durumunda benden fenası yok.
Mutfakta başrol ben olmaliyim
Her zaman başrolüm ben çünkü mükemmelim
Tek başımayken başröl benim..
Evimin erkeği oldugum yıllar
Evde arkds ortamında heryerde başrol benim
İşimde, evimde, hayatımın her anında başrol benim
İnsan kendi hayatının başrolüdür zaten..
oppo çok kaliteli telefonlar üretiyor
Her ortamda başrolün bende olduğunu biliyorum :)
Hayatımın her anı basrol benim
Merhaba ✨🧚🏻♀️
Her zaman :)
Milleti uyuz gıcık etmek galiba😀😀
Sınıfta ders anlattığım an.
İş yerimde genelde öyle hissediyorum 😎
Paralı olduğum zamanlar desem de yalan olur😒
😝
En güzel çekimler için başroldayım
Evdekilere kahve yapılacaksa başrol benimdir😌
Orta olsun benim ki öyleyse...
İş hayatım... Bu işim başrolunde ben varım
muhteşem çok güzel cihazları var ya
Biz hep figuraniz bu hayatta 😀😀
Tek kişilik dev kadroyum. Başka bişey demiyim
Resim yaparken başrol benim
Perdedeyken yan rol olsamda kendimde baş rol benim
Alfa olduğum için zaten baş rol oluyorum 😅
Kendi hayatımın bile başrolü deyilim
Yaşadığım her an diyebilirim
Genelde her zaman desem doğru olur
Yalnızlık bence benim baş rolüm
Herkes kendi hayatının başrolüdür.
harika
Neler neler saysam roman olur djdjdnd
Öyle bişey olmadı daha :(
Hayatımın başrolünde ben varım ki zaten. 8)
Her an oyle benım icin yani
Özgür yaşamam bundan daha iyi başrolmü olur🙂
Başrol benim dediğim bir an yok
Mutlu hissettiğim an başrol benimdir
Ders anlatırken başrol benim
Şanssizliklar tabiki baska ne olurki
Herkes kendi hayatının Başrolüdür
her yerde her şekilde başrol benim
Hepimiz kendi hayatımızın başrolüyüz
Arkadaşlarımın yanında başrol benimdir
Hayatımda her alanda başrol benim dostum 😂
Bilemiyorum Altan. Ne zaman olur ne zaman olmaz.
Başrol benim dediğin anlar benim hayatım.