İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 5) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
shinelo Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl herkes kendi hayatının başrolüdür. vr hayatlarında yaşanan herşey onların seçimidir. 0 0 Yorumla
berkecansoyy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Başrol olmak gibi bir derdim yok. Çok geri planda olmıyım yeter :) 0 0 Yorumla
benelif2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl keşke başrol olsaydım ama değilim hiçbir yerinde hehe 0 0 Yorumla
Delicanavar_07 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Her daim başrolüm ben. Bütün anlarda. Yanımdakiler de ancak figüran olurlar. 0 0 Yorumla
mustafacdr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En iyi bildiğim şeyi yaparken kesinlikle başrol benim :) 0 0 Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İstediğim zamanlar başrol istediğim zamanlar figüran herkesin hayatına kimse karışamaz :D 0 0 Yorumla
mustafabrttt Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben her anımda başrol hak etmiş ve bunu en üst planda tutarım 0 0 Yorumla
bitterrciikolataa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl egolu bi insan değilim ama bulunduğum her ortam da başrol benim 😁 0 0 Yorumla
Meyeşil Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Herkes kendi hayatının başrolünde oynuyor zaten daha fazla rol almaya gerek yok 0 0 Yorumla
kübracenk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl başrol benim dediği yerlerin tek bir yer olduğunu biliyorum. 0 0 Yorumla
Bisxlanl Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çevremdeki çoğu konuda başrol benim malesef bazen cok yorucu oluyor 0 0 Yorumla
Gizliioo Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hayatim da ki her şeyde başrol benim çünkü yaptığım her şeyden ben sorumluyum. 0 0 Yorumla
kralçıplak34 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Aksiyon ve polisiye filmler birde yüksek kafalar eğlenceli tavırlar 0 0 Yorumla
Ahmetbb65 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hayallerimde başrol benim istediğime rol istediğime yol veririm 0 0 Yorumla
sadece_ölüler_görür Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sen bana bir adım gel ben sana freni patlamış kamyon gibi geleyim. 0 0 Yorumla
deniziolmayanben Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl basketbol maçları dahil aldığım tüm kararlar ve attığım tüm adımlarda başrol benim 0 0 Yorumla
walsmikal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl yalnız başıma, müzik dinleyerek bir şeyler yazdığım an 0 0 Yorumla
Bilemedim292929 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sanırım yalnız kaldığım zaman diyelibilir ama tabi ki herkes için farklıdır 0 0 Yorumla
Eng_Tr Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Eve gelip PC'ye geçtiimde bir de kimse yoksa o an benim başrolüm 0 0 Yorumla
angelicspace Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Dans ederken. Dans ederken bedenimin her zerresinde huzur buluyorum... 0 0 Yorumla
Bilmemkici Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Valla bacım hayata figüran olarak gelmişim kimse kusura bakmasın 0 0 Yorumla
Kimkibukız1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl Yemek yapmak temizlik yapmak başka ne olsun garibin yüzü gülürmü 0 0 Yorumla
mudoyucel Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl bende almayı düşünüyorum.. 2. el piyasası ne durumda bunların. 0 0 Yorumla
Gizemliboys35 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bu aralar hayat bana pek başrol oyunculuk teklif etmiyor. Sanırım yüzüm eskidi :)) 0 0 Yorumla
müziğin_sesi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Çoğunlukla verilen her bir görevde sorumluluk bende ise o işte başrol benim... 0 0 Yorumla
erkanbey34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sunum yaparkenki anlarim ve araba surerken muzik son ses off 0 0 Yorumla
sneferu Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ben her an bas roldeyim cunku bir tek kendim icin yasiyorum 0 0 Yorumla
Merveegül Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kulaklığı takıp yüksek sesle müziğe eşlik ettiğim an gözler benim üstümdedir... 0 0 Yorumla
Moon_18 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Savasci filmini izleyince başrol hissediyorum kendimi kapılıyorum filme 0 0 Yorumla
Iyiadamiyiinsan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kendi hayatımın her aniTelefon içinse bence şahane 0 0 Yorumla
cht50 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ilk çalışmaya başladiğım an artık patron ben olucam başrol benim demiştim. 0 0 Yorumla
lefatale89 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl İşim. Başrol hep bende. Hayatta en çok zevk aldığım şey. 0 0 Yorumla
Melekcansude Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Herkes kendi hayatının başrolüdür bence:) Özgüveni sakın kaybetmeyin 0 0 Yorumla
EtcilBirey Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Genelde topluluk önüne çıkıp herkesin gözü ve kulağı bendeyken konuşma yaptığım zamanlar :D 0 0 Yorumla
rockurbody Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yemek yemek desem çok saçma olurdu ama yemek yemek :) 0 0 Yorumla
YıkılmışızHepsiBu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Daha çok sessizliğin içinde kendimi bulduğum an. Insan kendine yetebilmeli bilmeli. 0 0 Yorumla
seermii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl kendi hayatımın başrolüyüm, herkes bunu demiş ama napim canım öyleyim işte 0 0 Yorumla
EsmaNurÖztürk Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Tabii ki de doğum günümde her zaman baş rol benim :) 0 0 Yorumla
adımyok56 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl kendi hayatımın başrolüyüm herkes bunu yazmış bende yazayım dedim 0 0 Yorumla
İklimmmm1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Benim hayatım benim kurallarım o yüzden hayatımın başrolüyüm 0 0 Yorumla
founderofwhat Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl CS:GO IGL'yim, takımın ne yapacağını söyleyip roundu kazanınca. 0 0 Yorumla
melisaasi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl biraz sıkıcı gelebilir fakat toplu davetlerde çok şık olduysam işte o zaman 0 0 Yorumla
Rockinkafasi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yaşadığım her alanda herkesin kendine göre bir başrolü vardır 0 0 Yorumla
icimcikti Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Başrol dediğim anlar hep rezil olduğum anlar ya kimse yok gibi oluyor. Sayılmaz dimi 0 0 Yorumla
hilakorkmaz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yok öyle bi an... sefalet köpek bile benden daha mutlu 0 0 Yorumla
Sedecebiüyeyim Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her ortamın kraliçesi olmazsam ortamda bulunmuyorum:) 0 0 Yorumla
kuspa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl kendi işimle alakalı konularda başrol bendedir genelde 0 0 Yorumla
PIANISTGK Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl "Başrol benim" dediğim anlar mesela, piyanomun başına geçtiğim zamanlardır. 🎹😎👍 0 0 Yorumla
selinnileselin Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Oppo mükemmel bir marka. Şahsen çevremdekiler çok kullanıyor ve çok memnunlar. 0 0 Yorumla
mylfe3 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hayatimin her donemi ve aninda hep basrolde oldugumu hissediyorum ben 0 0 Yorumla
Diabloo366 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çoğu yerde başrol benim çok çalışmak her zaman insanı lider yapar 0 0 Yorumla
MustafaKiraz09 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İşyerinde 50 tane insan var ama tek başrol var oda benim 😎 0 0 Yorumla
IamFreeEnes Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kendimi bol dramalı bir hayat hikayesi anlatan filmde başrol olarak görüyorum. 0 0 Yorumla
Evetboşsuncnm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl hiç öyle bir an öyle hissetmedim hep arka planda figüran odum 0 0 Yorumla
jatuadaljann Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl yaptığım şeyin arkasında dursam da hatalı oldugumu biliyorumdur :D 0 0 Yorumla
Vicenza Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bir savaşçının yerine koyuyorum kendimi, o savaşı derinliklerimde hissediyorym 0 0 Yorumla
Escobar9241 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl aile toplantıları diyebilirim.önemli olan başrol olmak değil önemli olan hikayenin konusu :) 0 0 Yorumla
Cerennyamn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kendimden emi olduğum anlar her zaman başroldeyimdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
herkes kendi hayatının başrolüdür. vr hayatlarında yaşanan herşey onların seçimidir.
Başrol olmak gibi bir derdim yok. Çok geri planda olmıyım yeter :)
keşke başrol olsaydım ama değilim hiçbir yerinde hehe
Her daim başrolüm ben. Bütün anlarda. Yanımdakiler de ancak figüran olurlar.
Arkadaşım aldı bu telefonu gayet de memnundu
En iyi bildiğim şeyi yaparken kesinlikle başrol benim :)
Hep aşk da kırılan ama spor kazanan bir başroldeyim
İstediğim zamanlar başrol istediğim zamanlar figüran herkesin hayatına kimse karışamaz :D
Ben her anımda başrol hak etmiş ve bunu en üst planda tutarım
egolu bi insan değilim ama bulunduğum her ortam da başrol benim 😁
Herkes kendi hayatının başrolünde oynuyor zaten daha fazla rol almaya gerek yok
başrol benim dediği yerlerin tek bir yer olduğunu biliyorum.
Çevremdeki çoğu konuda başrol benim malesef bazen cok yorucu oluyor
Hayatim da ki her şeyde başrol benim çünkü yaptığım her şeyden ben sorumluyum.
Aksiyon ve polisiye filmler birde yüksek kafalar eğlenceli tavırlar
Hayallerimde başrol benim istediğime rol istediğime yol veririm
Sen bana bir adım gel ben sana freni patlamış kamyon gibi geleyim.
basketbol maçları dahil aldığım tüm kararlar ve attığım tüm adımlarda başrol benim
yalnız başıma, müzik dinleyerek bir şeyler yazdığım an
Sanırım yalnız kaldığım zaman diyelibilir ama tabi ki herkes için farklıdır
Eve gelip PC'ye geçtiimde bir de kimse yoksa o an benim başrolüm
Dans ederken. Dans ederken bedenimin her zerresinde huzur buluyorum...
Valla bacım hayata figüran olarak gelmişim kimse kusura bakmasın
Yemek yapmak temizlik yapmak başka ne olsun garibin yüzü gülürmü
bende almayı düşünüyorum.. 2. el piyasası ne durumda bunların.
Bu aralar hayat bana pek başrol oyunculuk teklif etmiyor. Sanırım yüzüm eskidi :))
Çoğunlukla verilen her bir görevde sorumluluk bende ise o işte başrol benim...
Sunum yaparkenki anlarim ve araba surerken muzik son ses off
Ben her an bas roldeyim cunku bir tek kendim icin yasiyorum
Kulaklığı takıp yüksek sesle müziğe eşlik ettiğim an gözler benim üstümdedir...
Savasci filmini izleyince başrol hissediyorum kendimi kapılıyorum filme
Kendi hayatımın her ani
Telefon içinse bence şahane
Ilk çalışmaya başladiğım an artık patron ben olucam başrol benim demiştim.
İşim. Başrol hep bende. Hayatta en çok zevk aldığım şey.
Herkes kendi hayatının başrolüdür bence:) Özgüveni sakın kaybetmeyin
Genelde topluluk önüne çıkıp herkesin gözü ve kulağı bendeyken konuşma yaptığım zamanlar :D
yemek yemek desem çok saçma olurdu ama yemek yemek :)
Daha çok sessizliğin içinde kendimi bulduğum an. Insan kendine yetebilmeli bilmeli.
kendi hayatımın başrolüyüm, herkes bunu demiş ama napim canım öyleyim işte
Tabii ki de doğum günümde her zaman baş rol benim :)
kendi hayatımın başrolüyüm herkes bunu yazmış bende yazayım dedim
Benim hayatım benim kurallarım o yüzden hayatımın başrolüyüm
CS:GO IGL'yim, takımın ne yapacağını söyleyip roundu kazanınca.
biraz sıkıcı gelebilir fakat toplu davetlerde çok şık olduysam işte o zaman
Yaşadığım her alanda herkesin kendine göre bir başrolü vardır
Başrol dediğim anlar hep rezil olduğum anlar ya kimse yok gibi oluyor. Sayılmaz dimi
yok öyle bi an... sefalet köpek bile benden daha mutlu
Her ortamın kraliçesi olmazsam ortamda bulunmuyorum:)
kendi işimle alakalı konularda başrol bendedir genelde
"Başrol benim" dediğim anlar mesela, piyanomun başına geçtiğim zamanlardır. 🎹😎👍
Oppo mükemmel bir marka. Şahsen çevremdekiler çok kullanıyor ve çok memnunlar.
Hayatimin her donemi ve aninda hep basrolde oldugumu hissediyorum ben
Çoğu yerde başrol benim çok çalışmak her zaman insanı lider yapar
İşyerinde 50 tane insan var ama tek başrol var oda benim 😎
Kendimi bol dramalı bir hayat hikayesi anlatan filmde başrol olarak görüyorum.
hiç öyle bir an öyle hissetmedim hep arka planda figüran odum
yaptığım şeyin arkasında dursam da hatalı oldugumu biliyorumdur :D
Bir savaşçının yerine koyuyorum kendimi, o savaşı derinliklerimde hissediyorym
aile toplantıları diyebilirim.
önemli olan başrol olmak değil
önemli olan hikayenin konusu :)
Kendimden emi olduğum anlar her zaman başroldeyimdir