İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 4) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
mosyohypdex Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her karesine yüzlerce anı bıraktığım hoşlandığım ilkokuldan liseye kadar beraber okuduğum Sude isimli arkadaşıma açıldığım gün #BaşrolBenim 0 0 Yorumla
JanDark16 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Mutlu olduğumda zaten başrol veya figüran ne önemi var ki! Mutlu değilsem dünya benim olsa neye yarar? 0 0 Yorumla
Rengarenk2000 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Çocuklarım ihtiyaçlarını karşılayamaığı zaman başrol benim Çünkü hemen anneeee diye bir ses duyarim 0 0 Yorumla
Fundatgn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ne kadar uzulup yenik de dussem bi sekilde daha iyisiyle toparlanip ayaga kalktigim zaman #basrolbenim 0 0 Yorumla
X_XBarbaros Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Otobüste parkta vesaire tırnakları siyah ojeli death metal dinleyen tek insan olduğumu farkettiğim an 0 0 Yorumla
Exxxxx26 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kendi yaşadığın hayatın baş rolünü başkasına verirsen o rolü verdiğin kişinin istediği gibi bir hayat yaşarsın... 0 0 Yorumla
SurRealists Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kendi evinde sevdiklerinin yaninda kendisini güvende hissettiği her yerde başroldür insanın kendisi.. 0 0 Yorumla
mmnudrjnd Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hayatı Polat Alemdar gibi yaşıyorum. Şaka değil. 14 yıl izledim bana herşeyi ogretti, plan kurmayı, kaçmayı, iman sahibi olmayı... 0 0 Yorumla
cerenyalcn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ne zamanki tatile gitsek elinde kamerası olup beni çek sen çok güzel çekiyorsun denildiğinde başrol benim 0 0 Yorumla
MaitreLiebher Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl İsyerinde deneyimsiz olduğumu dusundugum bir konuda... benden yetkili kimse olmamasi ve yapilacak riskli bir isin bana dusmesi... 0 0 Yorumla
İsimsizbiri0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ohooo kardeşim bunlari dusunmeye çok vakit var once ulkenin gelecegini garantiye alalimda bunlar fasa fiso. 0 0 Yorumla
malefiz47 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hayat bir film gibidir başrol ölürse kimse izlemez ve benim hayatım bir film ise başrölü çoktan öldürdüler. 0 0 Yorumla
Hemen_cevap_verin Takip Et Xper 1 Yaş: 52 +1 yıl Çok iyi (kız olmama ve küçük yaşımda olmama rağmen) top sektiririm bacağımda, havaya topu çok iyi dikerim öyle 🧚♀️ 👑 0 0 Yorumla
Misophoniaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Odamda kitap okurken ukulele çalarken ve spor yaparken oluyor bu başrol mevzusu bide kamplarda ateş karşısında otururken.. 0 0 Yorumla
Cleanlife Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Ben hep başroldeyim inan yönetmende ben yapımcıda ama senarist öyle yazmış ki ne yazarsa dışına çıkamayız 0 0 Yorumla
Xx_KORKULU_xX Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl benimki oppo ile ilgili değil ama sözüm şu: "En iyi bilgisayar bilen benim! Bilgisayarci olmak istiyorum! İşletim sistemi yazacaaaaaaaaağğm! 💪🏾😈 0 1 Yorumla BlackSwan0 +1 yıl Son kısmı burhan altıntop sesiyle okudum çdpxödlxöd Yorumla
taksici17 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çevremdeki bütün sıkıntılı olaylarda başrol ben oluyorum her defasında.Gram akıllandıysam allah belamı versin 0 0 Yorumla
Roseçiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl çook lezzetli yemekler yerken, bir de hayallerimdeyken 1 0 Yorumla
Baadenurrr Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sokağa çıkıp dışarıya adım attığım her anda başrol benim :) 1 0 Yorumla
Tugceee343434 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Aldıgım tüm kararlar ve yürüdüğüm tüm yollarda başrol benim. 1 0 Yorumla
strong_owl Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kendimi seviyorum ve hayatımın her anında başrol benim 1 0 Yorumla
N_Astrid_S Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayatımın her anında beni ilgilendiren her şeyde başrol benim.. 1 0 Yorumla
Maryaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ne zaman biri düşse takılsa bir şeyleri kırsa orda başrol benim 🤭😂 1 0 Yorumla
İzmirim353535 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Herkes kendi hayat filminin başrolü değil mi zaten? 1 0 Yorumla
Oedipuskarmaşası Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bende İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandığımda başrolüm demiştim. 0 0 Yorumla
king2838 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl yalnız olduğum her an kendimi başrolde hissediyorum. "kontrol bende" diyorum kendi kendime. 0 0 Yorumla
kaansııkaan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sezilerim kuvvetli iyi kalplilik efendilik yakışıklıyım ve kickboks dövüş sanatları 0 0 Yorumla
alemmert Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Her zaman başrolde ben olmak isterim. Ama bazen başrolü paylaşmakta keyifli olmuyor değil hani 😉 0 0 Yorumla
aydin5708 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Herzaman başrol benim olduğunu düşünüyorum özgüvenim bol 0 0 Yorumla
Clapppp Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl her an. :D Gözümü açtığım her sabah setteymiş gibi. 0 0 Yorumla
DsqRED Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hayatımın her anında başrol benim. sorumluluk bende 0 0 Yorumla
rahib3lla Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl konu bir şeyler yazmak veya savunmaksa, #başrolbenim :) 0 0 Yorumla
Kittymus Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Başrolden ziya genel olmayı tercih ederim nede olsa dünya benim etrafımda dönmüyor 0 0 Yorumla
frk4n61 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayatta basen figüran olmakta lazım be oppo kardeşşşş 0 0 Yorumla
Miniki46 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hiç bir zaman çünkü hep 2 ya da 3. plana itiliyorum ve gölgede bırakılıyorum :( 0 0 Yorumla
Yusuf_benn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kucukken mendil kapmacada 10a 1 kalip hepsini elemem ve erkeklerin beni asker gibi firlatmasi 😂 0 0 Yorumla
AliceCullen8 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yalnızken başrol benim bazen o da işe yaramıyor ama neyse 😒😒 0 0 Yorumla
Boy31 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok iyi işler yaparsın ve insanlar tarafından beyenenildiğinde kendini baş rol hiss edersin 0 0 Yorumla
12beraber12 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Her zaman olabilir sonuçta kendi hayatının başrolundedir insan 0 0 Yorumla
ismimivermekistememm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Belli olmutoe hayat öyle anlar getiroyor ki bilemexsin 0 0 Yorumla
Essimenüür Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kısacası kendi hayatımın başrolü benim ben ne istersem oo 0 0 Yorumla
thisisnotfunny Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl herkes kendi hayat filminde başroldür diğerleri ise figüran 0 0 Yorumla
dilai Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kulaklarımı takıp boş sokakta yürüken başrol benim ^^ 0 0 Yorumla
Xenonex Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Komşu teyzelerin küçükken teknoloji aletlerini yapmam için gittiğimde 0 1 Yorumla Dianagizem +1 yıl Woww bu gerçekten havalı 😎 Yorumla
EnBüyükİskender Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl konuya hakimsem herseyini bilirsem tabiki basrol benim 0 0 Yorumla
Evran1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Birine kapak yaparken sanki zaman yavaşlıyor ve #basrol benim diyorum😅 0 0 Yorumla
kimmeneneeee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Makyaj yaparken sanırım dünyadaki tek kız benmişim gibi hahahaha 0 0 Yorumla
Claviculaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Onunla konuştuğum an. Çünkü her konuşmamızda hayatının başrolü oldugumu hissediyorum ⭐ 0 0 Yorumla
Swnger_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Oppo kullanmadım hiç. Ama eğlenceli anları resimlemeyiseverim 0 0 Yorumla
mavikebeleeek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Param olmadığı için oppo alıpta kullanamıyorum kusura bakmayın 0 0 Yorumla
Sanssızadam34 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Genel de sakin ve sabırda ben başrolüm genel olarak. 0 0 Yorumla
__Azat__ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sabrettikce basrol benim asla vazgecmeyerek bunu gerceklestiriyorum 0 0 Yorumla
Pythargos Takip Et Xper 1 Yaş: 107 +1 yıl Genel de sakin ve sabırda ben başrolüm genel olarak. d 0 0 Yorumla
beyza0434 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kendi dünyamda hayallerimle başroldeyim hep öyle hissettim sanki dünya sadece benim etrafimda dönüyo 0 0 Yorumla
Hiçkimse67 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Almak istiyorum bu telefonu eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi 0 0 Yorumla
ozbasyaren Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl duygularımın tutsağı değil de sahibi olduğum gün :) 0 0 Yorumla
memesadmib Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dk 90 takimin 1 1 berabere ve frikik den gol atınca 0 0 Yorumla
Kjkszpj5533 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Canımın istediğini kimseye danışmadan izin almak zorunda olmadan yapabildiğimde 0 0 Yorumla
Mraklimlahat Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bir tek tiyatro da başrol oynadım onun dışında hayatımın başrolü aynı zamanda kalbimin sahibi dir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Her karesine yüzlerce anı bıraktığım hoşlandığım ilkokuldan liseye kadar beraber okuduğum Sude isimli arkadaşıma açıldığım gün #BaşrolBenim
Mutlu olduğumda zaten başrol veya figüran ne önemi var ki! Mutlu değilsem dünya benim olsa neye yarar?
Çocuklarım ihtiyaçlarını karşılayamaığı zaman başrol benim
Çünkü hemen anneeee diye bir ses duyarim
Ne kadar uzulup yenik de dussem bi sekilde daha iyisiyle toparlanip ayaga kalktigim zaman #basrolbenim
Otobüste parkta vesaire tırnakları siyah ojeli death metal dinleyen tek insan olduğumu farkettiğim an
Kendi yaşadığın hayatın baş rolünü başkasına verirsen o rolü verdiğin kişinin istediği gibi bir hayat yaşarsın...
Kendi evinde sevdiklerinin yaninda kendisini güvende hissettiği her yerde başroldür insanın kendisi..
Hayatı Polat Alemdar gibi yaşıyorum. Şaka değil. 14 yıl izledim bana herşeyi ogretti, plan kurmayı, kaçmayı, iman sahibi olmayı...
Ne zamanki tatile gitsek elinde kamerası olup beni çek sen çok güzel çekiyorsun denildiğinde başrol benim
İsyerinde deneyimsiz olduğumu dusundugum bir konuda... benden yetkili kimse olmamasi ve yapilacak riskli bir isin bana dusmesi...
Ohooo kardeşim bunlari dusunmeye çok vakit var once ulkenin gelecegini garantiye alalimda bunlar fasa fiso.
Hayat bir film gibidir başrol ölürse kimse izlemez ve benim hayatım bir film ise başrölü çoktan öldürdüler.
Çok iyi (kız olmama ve küçük yaşımda olmama rağmen) top sektiririm bacağımda, havaya topu çok iyi dikerim öyle 🧚♀️ 👑
Odamda kitap okurken ukulele çalarken ve spor yaparken oluyor bu başrol mevzusu bide kamplarda ateş karşısında otururken..
Ben hep başroldeyim inan yönetmende ben yapımcıda ama senarist öyle yazmış ki ne yazarsa dışına çıkamayız
benimki oppo ile ilgili değil ama sözüm şu: "En iyi bilgisayar bilen benim! Bilgisayarci olmak istiyorum! İşletim sistemi yazacaaaaaaaaağğm! 💪🏾😈
Son kısmı burhan altıntop sesiyle okudum çdpxödlxöd
Çevremdeki bütün sıkıntılı olaylarda başrol ben oluyorum her defasında.
Gram akıllandıysam allah belamı versin
çook lezzetli yemekler yerken, bir de hayallerimdeyken
Her anınızı oppo ile kaydedin.
Sokağa çıkıp dışarıya adım attığım her anda başrol benim :)
Aldıgım tüm kararlar ve yürüdüğüm tüm yollarda başrol benim.
Kendimi seviyorum ve hayatımın her anında başrol benim
Hayatımın her anında beni ilgilendiren her şeyde başrol benim..
Ne zaman biri düşse takılsa bir şeyleri kırsa orda başrol benim 🤭😂
Herkes kendi hayat filminin başrolü değil mi zaten?
Bende İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandığımda başrolüm demiştim.
yalnız olduğum her an kendimi başrolde hissediyorum. "kontrol bende" diyorum kendi kendime.
Sezilerim kuvvetli iyi kalplilik efendilik yakışıklıyım ve kickboks dövüş sanatları
Her zaman başrolde ben olmak isterim. Ama bazen başrolü paylaşmakta keyifli olmuyor değil hani 😉
Herzaman başrol benim olduğunu düşünüyorum özgüvenim bol
her an. :D Gözümü açtığım her sabah setteymiş gibi.
Hayatımın her anında başrol benim. sorumluluk bende
konu bir şeyler yazmak veya savunmaksa, #başrolbenim :)
Başrolden ziya genel olmayı tercih ederim nede olsa dünya benim etrafımda dönmüyor
Hayatta basen figüran olmakta lazım be oppo kardeşşşş
Hiç bir zaman çünkü hep 2 ya da 3. plana itiliyorum ve gölgede bırakılıyorum :(
Kucukken mendil kapmacada 10a 1 kalip hepsini elemem ve erkeklerin beni asker gibi firlatmasi 😂
Yalnızken başrol benim bazen o da işe yaramıyor ama neyse 😒😒
Çok iyi işler yaparsın ve insanlar tarafından beyenenildiğinde kendini baş rol hiss edersin
Her zaman olabilir sonuçta kendi hayatının başrolundedir insan
Belli olmutoe hayat öyle anlar getiroyor ki bilemexsin
Kısacası kendi hayatımın başrolü benim ben ne istersem oo
herkes kendi hayat filminde başroldür diğerleri ise figüran
Kulaklarımı takıp boş sokakta yürüken başrol benim ^^
Komşu teyzelerin küçükken teknoloji aletlerini yapmam için gittiğimde
Woww bu gerçekten havalı 😎
konuya hakimsem herseyini bilirsem tabiki basrol benim
Birine kapak yaparken sanki zaman yavaşlıyor ve #basrol benim diyorum😅
Makyaj yaparken sanırım dünyadaki tek kız benmişim gibi hahahaha
Onunla konuştuğum an. Çünkü her konuşmamızda hayatının başrolü oldugumu hissediyorum ⭐
Oppo kullanmadım hiç. Ama eğlenceli anları resimlemeyiseverim
Param olmadığı için oppo alıpta kullanamıyorum kusura bakmayın
Genel de sakin ve sabırda ben başrolüm genel olarak.
Sabrettikce basrol benim asla vazgecmeyerek bunu gerceklestiriyorum
Genel de sakin ve sabırda ben başrolüm genel olarak. d
Kendi dünyamda hayallerimle başroldeyim hep öyle hissettim sanki dünya sadece benim etrafimda dönüyo
Almak istiyorum bu telefonu eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi
duygularımın tutsağı değil de sahibi olduğum gün :)
Dk 90 takimin 1 1 berabere ve frikik den gol atınca
Canımın istediğini kimseye danışmadan izin almak zorunda olmadan yapabildiğimde
Bir tek tiyatro da başrol oynadım onun dışında hayatımın başrolü aynı zamanda kalbimin sahibi dir