Her an başrol benim. Kitap okurken o karakterlerin içine beya karakterlerden birine kendimi koyduğumda, müzik dinlerken klip çekermiş gibi davrandığımda, resim yaparken, film izlerken, ders çalışırken... Kendi hayatımın başrolüyüm
En çok köpegimle dışarıda olduğum anlar başrolde gibi oluyorum. Herkes bana bakiyor ve konuşmaya çalışıyor oğlumu sevmek istiyorlar :) polyana gibi geziyorum ortalıkta full ilgi odağı olaraktan 🤗
Ben Kucuken bir dolu firtinasi olmustu ondada benim arkadaslarimi ve bulabildigim cocuklari alip guvenli bir yere kactik neyseki herkez sag sağlam eve dondu o durumda herkezi sakinlestirip liderlik yapmak beni etkiler (EGO)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendimi hiçbir zaman başrolde hissetmedim hep dublor gibi davrandım kendime ve ben böyle davrandıkça insanlar da öyle görmeye başladı
Toplu taşımada bir kazayı ucuz atlattık. Ayakta 4 kişi vardı. Biri de bendim. Ben hariç herkes yere düştü. Çok kötüydü. Ben hemen olaya el attım. İnsanları sakinleştirdim. Bir yaralanma durumu var mı kontrol ettim. Tam bir başroldüm :D
Hayatı yaşamak film gibidir zaten baş rolde ben aile ve arkadaşlar arada tanımadığın ama selamlarını geri çevirmediğin figüranlar.. Film böyle devam eder sonunda ölürsün ve başrolü çektiğin filmi başlarsın izlemeye..
Hayatımın başrolu her zaman benim desem egomatik olur ve öyle bir düşüncem yok. Bir şey başardığımda, bir gruba yol gösteren olduğumda, kendi fikrim-düşüncem o olayda işlediğinde başrol ben oluyorum.
Kendinizi hayatın merkezindeymiş gibi hissetmeyin. Hiç biriniz bişey değilsiniz. Bugun olseniz 1 aya tüm tanidiklariniz unutur sizi , sizin ölenleri unuttuğunuz gibi
Yalnız başıma başım dimdik yürüyebildiğim sürece cesaretimi asla yitirmediğim sürece dik başlılığımın kendi seçimlerimin beni götürdüğü yolu seçtiğim güçlü olduğum her anda #Başrolbenim#
Başrolde hissettiğim anlar kesinlikle söylediğim güzel bir söz veya kaliteli bir espriden sonra ortamın beğenisini aldığımı çok net bir şekilde hissettiğim anlar :)
Günün her saatinde bir olay içerisindeyim ve başrol zaten hep benim. Benim isteklerim doğrultusunda hayatıma yon veriyorum. Kimi zaman başkaları karışsada kendi hayatımızın başrolü biziz.
Gerçekten iyi hazırlandığım bir sunum yaptığımda her kes şaşırmış ve ağzı açık bir şekilde beni izliyir o an insanların dikatini nasıl istersem yöneltiyorum , çok keyifli bir an😄
yurtdışına gidip ve asla geri dönmeyen akrabalarını aramayan hatta aklına bile getiremeyen Amerikan gençlik aksiyon ve romantizm konulu Bol komedili 5 sezon 4 saatlik bir dizinin Başrolu :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her daim her yerde benim digerleri anca figuran olur 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimle, sahilde yürürken el ele tutuşmaya çalıştığımız o ilk an başrol benim, hatta biziz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Yalnızlık hissi olduğu her an insansız ıssız müthiş
Arkadaşlarımla fikir beyan edip bir mekana götürdüğüm an
Lider seçilip grubu yönettiğim zamanlarda başrol benim derim
Oppo
Yeni telefon alacağım
6.8 inç ekranlı telefonun var mi
Ben her zaman başroldeyim. Öyle özel zamanlara gerek yok
Yaşamımda baş rol benim. Ben hayatımın baş rölündeyim
Oyun oynarken. Uyurken. Geri kalanında figüranım hayatın.
Hayatımın her anında başrol benim çünkü benim hayatım tabi ki de ben başrol olacağım
Genelde yan roller düşer bana, başrol olacak kadar cesaretimi toplayamadım
müzik dinleyince insan aslında bir klip oluşturuyor kafasında ve işte başrol
Delirdiğim zamanlar başrolüm her zaman delirince hep ana karakter oluyorum🤣
Hayatımın her alanında başrol benim, bu hayat benim hayatım ve başrolü benim.
Her ne iş yapıyorsam yapayım mutluysam başrol benim
Bende oppo kullaniyorum ve cok memmunum fotograf cekinirken basrol benim
Oppo Reno 5 almayı düşünüyorum. Gerçekten harika bir telefon. Hayallerimi süslüyor.. 🥰🥰
Evimde işimde ve arkadaş ortamında başrol benimdir.
Oppo A5 2020 kullanıyorum. Bir tane daha telefon alsam yine OPPO alırım herhalde.
Her an başrol benim. Kitap okurken o karakterlerin içine beya karakterlerden birine kendimi koyduğumda, müzik dinlerken klip çekermiş gibi davrandığımda, resim yaparken, film izlerken, ders çalışırken... Kendi hayatımın başrolüyüm
En çok köpegimle dışarıda olduğum anlar başrolde gibi oluyorum. Herkes bana bakiyor ve konuşmaya çalışıyor oğlumu sevmek istiyorlar :) polyana gibi geziyorum ortalıkta full ilgi odağı olaraktan 🤗
Ben Kucuken bir dolu firtinasi olmustu ondada benim arkadaslarimi ve bulabildigim cocuklari alip guvenli bir yere kactik neyseki herkez sag sağlam eve dondu o durumda herkezi sakinlestirip liderlik yapmak beni etkiler (EGO)
Kendimi hiçbir zaman başrolde hissetmedim hep dublor gibi davrandım kendime ve ben böyle davrandıkça insanlar da öyle görmeye başladı
Bir film başrolü olamadım ama karakterimin başrolüyüm..
Her zaman başrol benim tek kişilik tiyatro gibiyim ben yazarım ben oynarım izleyenler mest olur
benim hiç oppom olmadı abiiiiiiiii
😁😂
Toplu taşımada bir kazayı ucuz atlattık. Ayakta 4 kişi vardı. Biri de bendim. Ben hariç herkes yere düştü. Çok kötüydü. Ben hemen olaya el attım. İnsanları sakinleştirdim. Bir yaralanma durumu var mı kontrol ettim. Tam bir başroldüm :D
mutluyken çektirdiğimiz fotoğraflardaki anlar diyebilirim
Hayatı yaşamak film gibidir zaten baş rolde ben aile ve arkadaşlar arada tanımadığın ama selamlarını geri çevirmediğin figüranlar.. Film böyle devam eder sonunda ölürsün ve başrolü çektiğin filmi başlarsın izlemeye..
Hayatta yaşadığım her anın başrolü benim neticede benim seçimlerim ve kararlarım bana bu hayatı yaşatıyor
Hayatımın başrolu her zaman benim desem egomatik olur ve öyle bir düşüncem yok. Bir şey başardığımda, bir gruba yol gösteren olduğumda, kendi fikrim-düşüncem o olayda işlediğinde başrol ben oluyorum.
Magalarda muzik calarken onunden gecerken bi ayri havaya giriyorum yururken
Babamın telefonu da oppo memnun :)
Kendinizi hayatın merkezindeymiş gibi hissetmeyin. Hiç biriniz bişey değilsiniz. Bugun olseniz 1 aya tüm tanidiklariniz unutur sizi , sizin ölenleri unuttuğunuz gibi
Yalnız başıma başım dimdik yürüyebildiğim sürece cesaretimi asla yitirmediğim sürece dik başlılığımın kendi seçimlerimin beni götürdüğü yolu seçtiğim güçlü olduğum her anda #Başrolbenim#
Başrolde hissettiğim anlar kesinlikle söylediğim güzel bir söz veya kaliteli bir espriden sonra ortamın beğenisini aldığımı çok net bir şekilde hissettiğim anlar :)
Haytımın her anı!
Hayrının filminde başrol de olmalısın. Kimseye o rolü vermemelisin. Kendini çok sevmeli ve her zaman her yerde başrol sen olmalısın!
Günün her saatinde bir olay içerisindeyim ve başrol zaten hep benim. Benim isteklerim doğrultusunda hayatıma yon veriyorum. Kimi zaman başkaları karışsada kendi hayatımızın başrolü biziz.
Gerçekten iyi hazırlandığım bir sunum yaptığımda her kes şaşırmış ve ağzı açık bir şekilde beni izliyir o an insanların dikatini nasıl istersem yöneltiyorum , çok keyifli bir an😄
yurtdışına gidip ve asla geri dönmeyen akrabalarını aramayan hatta aklına bile getiremeyen Amerikan gençlik aksiyon ve romantizm konulu Bol komedili 5 sezon 4 saatlik bir dizinin Başrolu :)
Her daim her yerde benim digerleri anca figuran olur 😎
Sevgilimle, sahilde yürürken el ele tutuşmaya çalıştığımız o ilk an başrol benim, hatta biziz
Saymaya kalkarsam kelimeler yetmez sayfalar yetmez :)
Kaçan otobüsün peşinden, içinde sevgilin varmış gibi koştuğun andur.
Ben yazıp ben oynuyorum, telefonum şu an oppo olmasada ilerde düşünüyorum almayı
Oppo markasını seviyorum kamerası falan güzel
Başrol benim oppo a72 der susarım ✋👍
Tüm insanlar gibi evde işte dışarda kısaca her yerde
adım attığımız her anda başlar hepimizin başrol oyunculuğu,
Güzel telefon bataryası çok uzun süre gidiyor
Kendi hayatlarımızda hepimiz başrolüz film gibi her şerit farklı bir sen ve filmin başrol oyunculuğu.
Fotoğraf cekimi başrol benim olmalı
Dans benim tutkum ve dans ettiğim her an kendimi başrol gibi hissediyorum. Özgürüm ve o an her şeyi yapabilirmişim gibi geliyor.
Geleceği var mı, başrol değil figüran olsak yeterli
Hayatımın #BaşrolBenim, hatta #YanroldeBenim her şey benim hayatımın başrolü de başkası olacaksa öldürün daha iyi bebeğim
hep hayatımda olan kişiler benim için başroldeydi. Ama şimdi her şeyi silip attım. Onların canı cehenneme. Artık ömrümün kalan kısmında#başrolbenim
Oppo çok iyi bir marka yine döktürmüş bana göre tek bir kötü yanı var ki bu onların suçu değil biraz pahalı olması bu vergilerin suçu
hayatı ıskalamamakta fayda var
biri hayatımın her anında karesinde başrol olduğunu yazmı. gelsin banada öğretsin ben kendine değer vermeyen biriyim.
Milletin görüş fikir düşünce yardım isteği konusunda baş rol benim ama kendime sıra gelince b.. tan beter 🤦🤦🤦😂😂😂
Başrol herzaman benim demeniz gerekiyor. Motivasyonu düşürmeyip devam edip mücadele etmemiz gerekiyor
Uzun zamandır samsung kullanıyorum. Bu markayı düşünüyorum almayı kullananlar baya memnun ancak hangi modeli alma konusunda kararsızım
Deneyen kullanıcılardan bilgi almak yetmiyor insan kendi kullanmalı önceki öyle yorumlara bakabilsin yorum yapsin bence