İnternet & Teknoloji “Başrol benim” dediğin anlar neler? (Sayfa 2) OPPO Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3736 “Başrol benim” dediğin anlar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
davasnameftun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Asla yapmam dediğin şeylerin sonradan hep basrolunu oynamisimdir. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Ben başrolü sevmem ben bir yönetmenim olmayı istediğime rol istemediğime yol veririm 1 0 Yorumla
yiğitaltunören Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl basrol olmak istemem o kadar sorumluluk bana agir gelir figuranlik iyidirxahajna 0 0 Yorumla
Aligmsy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Gece iş dönüşü arabamı çalıştırıp kravatı çözdüğüm an BAŞROL BENİM 0 0 Yorumla
sonsigaramsın06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl şuanlık aklıma hiçbir fikir gelmiyor tercihim her zaman başrol olmak 0 0 Yorumla
PamirŞad Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yönetmek tabi ki, her hangi bir iş kolunda hakimiyeti sağlamak 0 0 Yorumla
morphling Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Konu matematik yazarlığı olunca egom tavan yapmaya başlıyor =) 0 0 Yorumla
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Pek yoktur öyle anlar genelde ortak başarı tercihim 0 0 Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yaşarken başeol benim, hatta gece dışarda yürüken gta daki adam oluyorum. 0 0 Yorumla
Siyah1Kadın Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kendi hayatımın başrolüyüm bundan fazlası olamazz :d 0 0 Yorumla
muratbeyxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Nedense bu hayatta hic başrol oyuncusu olamadim sanki hep hayata kameradan gecen kedi gibiydim 0 0 Yorumla
gunes347372 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kendi hayatımin Zaten baş roluyum başka baş role gerek yok 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu soru neden sürekli karşıma çıkıyor ya... yok yok öyle bir an yok 0 0 Yorumla
Lamiya99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Bence reno 5 lite yi denemeniz lazim milet coook muhtesem. otesi birsey 0 0 Yorumla
cerenwq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl Yemek yaparken bir yandan dans edip şarkıcıymış gibi davrandığımda, başrol benim diyorum asfsdasddf 0 0 Yorumla
ahsenplt Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Yağmurlu havada kulaklıkla müzik dinleyerek yürürken 0 0 Yorumla
birkullanıcı897786 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Genelde kahve taşma aşamasında hemen ocağın altını kapattığımda ya da uyurken :) 0 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Baş rol benim dediğim anlar karmaşık kriz durumlarıdır ziraa çok soğuk kanlı biriyimdir 0 0 Yorumla
NuriGerez Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Joker filmi 😂 Arkadaşlarım genelde gülüşümü benzetiyor bilmiyorum ama 😂 0 0 Yorumla
Aklımyinekarıştı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl #Başrolbenim hayatımın her anında en güzel yardımcılar da telefon bilgisayar 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Hayatımın her anı dolu dolu yaşamı severim heycana bayılırım 0 0 Yorumla
advenport Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Başrol benim dediğim anlar okul ve evdeyken oluyor. 0 0 Yorumla
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Fiziğimin güzel olması özgüvenli başrol benim dediğim anlar 0 0 Yorumla
ebk_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Ya bu oppo nasil bi telefon hakikatten merak ediyorum. Kullanan varsa bi anlatsin hele. 0 0 Yorumla
Kalaklak45 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl öyle bi an yok sanırım :/ başıma gelmedi şimdiye kadar 0 0 Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl Benim için başrol hiç bitmez, onun için şu an diyemicem. 0 0 Yorumla
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl kendimi en çok dans ettiğim ve workout yaptığım zaman özgür hissediyorum 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Trafiğin olmadığı bir anda erken den eve varmanın heyacanıyla eve gitmek 0 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İşimi yaparken ve balık tutarken her zaman başrol benim. 0 0 Yorumla
aptalhissediyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl “Başrol benim” dediğin anlar neler?Başrol benim dediğim anlar yok 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her şeye göğüs gerdim zaman dimdik ayakta güçlü olduğum zaman 0 0 Yorumla
Cevobey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Hayatımın tamamı... Bütün hepsinde başrıl benimdir. 0 0 Yorumla
cilekli1nutella Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Yolda yürürken önümdekinin ayağına basıp sonra önüne geçmek olabilir 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Valorantta taşırken birileri iştahla çok iyisin diyince başrole koyuyorum kendimi 0 0 Yorumla
Hailstone Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Herkes zaten kendi haytının başrolü, çektiği filmin türünü diğerleri belirliyor o ayrı ama. 0 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Hayatin her aninda başrol benim tabikide ayrim falan yok 0 0 Yorumla
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir toplulukta yüksek sesle görüş belirtirken başrol benim işte diyorum 0 0 Yorumla
ankkizi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Her zaman. Başrol benim hayatımda benim. Başka başroller de verebilirim. 0 0 Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Karımın, yanı eski karım olacak kadınının beni çıldırttığı anlar... 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kulaklığı takıp yüksek sesle müziğe eşlik ettiğim an 0 0 Yorumla
maresal123 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Oppo kullandığım zaman başrol benim diyorum ustam Oppo çok kaliteli telefon 0 0 Yorumla
CheekyScorpion Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 79% +1 yıl Xiaomi poco x3 nfc favorim ve kullanıyorum teşekkür ederim... 0 0 Yorumla
Cestlavie123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Şirkette Genelde duruş davranış İş deneyimi Olarak Başrol Elde Ederim 😂 0 0 Yorumla
Brigada076 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cs go da long ruahlarken kesinlikle başrol benim 😅 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hatalarımla cesaretle yüzleşirken kendimi kraliçe gibi ve başrol hissediyorum 0 0 Yorumla
Songül56 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl 15 yaşında yurtdışına (memleketime) giderken başrol bendim. 0 4 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Yalniz mi gittin Yorumla Songül56 +1 yıl @AsabiÖküz Hayır, Bosna'ya eşimle gitmiştik. Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 15 yaşında mi evlendin Yorumla 1 yorumu gör Songül56 +1 yıl @AsabiÖküz Yok o zamanlar sadece sözlüydük. 18'de Almanya'da evlendik. Yorumla
shadow_thea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Ben kendi hayatımda bile başrol olamadım hiç, öyle bir an yok benim için 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
dogan22 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kefil olduğum ve telefon taksidini ödemeyen arkadaşın icra yoluyla maaşımın 1/4 üne el konulduğu an. Varsa böyle bir sahne o film 0 0 Yorumla
Katty_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Genelde, filmin sonunda yurt dışı seyahatine gidip geri gelmeyen karakteri canlandırıyorum. 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Şu dünya hayatında hepimiz bir filmin içindeyiz ve Kendi hayatımızın başrol oyuncusuyuz bence 0 0 Yorumla
Beyzabegum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Şu dünya hayatında hepimiz bir filmin içindeyiz ve Kendi hayatımızın başrol oyuncusuyuz 0 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sevgili Oppo çift tonlu dual led, ön kamerada flaş ve kızılötesi istiyoruz. 0 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 75% +1 yıl Oppo iyi bir marka. Fiyatı da eşdeğer özellikte olan diğer markalara göre uygun. Tavsiye ederim 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Pek başrol değilde figüran gibi düşünüyorum kendimi 0 0 Yorumla
Simple_man30 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Başrolü bilmem ama telefon sektöründe hızla yükseliyor oppo 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. ilgimi çekmiyor değil ama henüz telefonu yenilemeyi düşünmüyorum cünkü fiyatlar pahalı geliyor yani 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Senaristin sürekli beni öldürmeye çalıştığı kişiyim resmen. 0 0 Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Oppo kendini çok aştı ben reno 4 kullanıyorum şu an gerçekten mükemmel 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Hatırlamıyorum ki çoğu başrol benim olduğum anım oldu 0 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Ben her zaman başroldeyim ve hayatımı buna göre yaşıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
474Cevap
Asla yapmam dediğin şeylerin sonradan hep basrolunu oynamisimdir.
Ben başrolü sevmem ben bir yönetmenim olmayı istediğime rol istemediğime yol veririm
basrol olmak istemem o kadar sorumluluk bana agir gelir figuranlik iyidirxahajna
Gece iş dönüşü arabamı çalıştırıp kravatı çözdüğüm an BAŞROL BENİM
şuanlık aklıma hiçbir fikir gelmiyor tercihim her zaman başrol olmak
Yönetmek tabi ki, her hangi bir iş kolunda hakimiyeti sağlamak
Konu matematik yazarlığı olunca egom tavan yapmaya başlıyor =)
Pek yoktur öyle anlar genelde ortak başarı tercihim
Yaşarken başeol benim, hatta gece dışarda yürüken gta daki adam oluyorum.
Kendi hayatımın başrolüyüm bundan fazlası olamazz :d
Nedense bu hayatta hic başrol oyuncusu olamadim sanki hep hayata kameradan gecen kedi gibiydim
Kendi hayatımin Zaten baş roluyum başka baş role gerek yok
Bu soru neden sürekli karşıma çıkıyor ya... yok yok öyle bir an yok
Bence reno 5 lite yi denemeniz lazim milet coook muhtesem. otesi birsey
Yemek yaparken bir yandan dans edip şarkıcıymış gibi davrandığımda, başrol benim diyorum asfsdasddf
Yağmurlu havada kulaklıkla müzik dinleyerek yürürken
Genelde kahve taşma aşamasında hemen ocağın altını kapattığımda ya da uyurken :)
Baş rol benim dediğim anlar karmaşık kriz durumlarıdır ziraa çok soğuk kanlı biriyimdir
Joker filmi 😂 Arkadaşlarım genelde gülüşümü benzetiyor bilmiyorum ama 😂
#Başrolbenim hayatımın her anında en güzel yardımcılar da telefon bilgisayar
Hayatımın her anı dolu dolu yaşamı severim heycana bayılırım
Başrol benim dediğim anlar okul ve evdeyken oluyor.
Fiziğimin güzel olması özgüvenli başrol benim dediğim anlar
Ya bu oppo nasil bi telefon hakikatten merak ediyorum. Kullanan varsa bi anlatsin hele.
öyle bi an yok sanırım :/ başıma gelmedi şimdiye kadar
Benim için başrol hiç bitmez, onun için şu an diyemicem.
kendimi en çok dans ettiğim ve workout yaptığım zaman özgür hissediyorum
Trafiğin olmadığı bir anda erken den eve varmanın heyacanıyla eve gitmek
İşimi yaparken ve balık tutarken her zaman başrol benim.
“Başrol benim” dediğin anlar neler?
Başrol benim dediğim anlar yok
Her şeye göğüs gerdim zaman dimdik ayakta güçlü olduğum zaman
Hayatımın tamamı... Bütün hepsinde başrıl benimdir.
Yolda yürürken önümdekinin ayağına basıp sonra önüne geçmek olabilir
Valorantta taşırken birileri iştahla çok iyisin diyince başrole koyuyorum kendimi
Herkes zaten kendi haytının başrolü, çektiği filmin türünü diğerleri belirliyor o ayrı ama.
Hayatin her aninda başrol benim tabikide ayrim falan yok
Bir toplulukta yüksek sesle görüş belirtirken başrol benim işte diyorum
Her zaman. Başrol benim hayatımda benim. Başka başroller de verebilirim.
Karımın, yanı eski karım olacak kadınının beni çıldırttığı anlar...
Kulaklığı takıp yüksek sesle müziğe eşlik ettiğim an
Oppo kullandığım zaman başrol benim diyorum ustam Oppo çok kaliteli telefon
Xiaomi poco x3 nfc favorim ve kullanıyorum teşekkür ederim...
Şirkette Genelde duruş davranış İş deneyimi Olarak Başrol Elde Ederim 😂
Cs go da long ruahlarken kesinlikle başrol benim 😅
Hatalarımla cesaretle yüzleşirken kendimi kraliçe gibi ve başrol hissediyorum
15 yaşında yurtdışına (memleketime) giderken başrol bendim.
Yalniz mi gittin
@AsabiÖküz Hayır, Bosna'ya eşimle gitmiştik.
15 yaşında mi evlendin
@AsabiÖküz Yok o zamanlar sadece sözlüydük. 18'de Almanya'da evlendik.
Ben kendi hayatımda bile başrol olamadım hiç, öyle bir an yok benim için 🤷🏻♀️
Kefil olduğum ve telefon taksidini ödemeyen arkadaşın icra yoluyla maaşımın 1/4 üne el konulduğu an. Varsa böyle bir sahne o film
Genelde, filmin sonunda yurt dışı seyahatine gidip geri gelmeyen karakteri canlandırıyorum.
Şu dünya hayatında hepimiz bir filmin içindeyiz ve Kendi hayatımızın başrol oyuncusuyuz bence
Şu dünya hayatında hepimiz bir filmin içindeyiz ve Kendi hayatımızın başrol oyuncusuyuz
Sevgili Oppo çift tonlu dual led, ön kamerada flaş ve kızılötesi istiyoruz.
Oppo iyi bir marka. Fiyatı da eşdeğer özellikte olan diğer markalara göre uygun. Tavsiye ederim
Pek başrol değilde figüran gibi düşünüyorum kendimi
Başrolü bilmem ama telefon sektöründe hızla yükseliyor oppo
ilgimi çekmiyor değil ama henüz telefonu yenilemeyi düşünmüyorum cünkü fiyatlar pahalı geliyor yani
Senaristin sürekli beni öldürmeye çalıştığı kişiyim resmen.
Oppo kendini çok aştı ben reno 4 kullanıyorum şu an gerçekten mükemmel
Hatırlamıyorum ki çoğu başrol benim olduğum anım oldu
Ben her zaman başroldeyim ve hayatımı buna göre yaşıyorum.