Bazen mesaj yazarken eğer yoğunsam yazıp geçiyorum. Erkek arkadaşım ya da arkadaşım da hemen noldu neden trip atıyorsun diyorlar. Halbuki trip atmıyorum sadece acelem var. Çok emoji kullanmanın sonucu bu sanırım. Kullanmayınca trip atıyorsun sanıyorlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu durumu ben de çok yaşıyorum. Alışmışlar random atmama ya da emoji kullanmama. Atmadığım zaman hemen "Ne oldu?" demeye başlıyorlar. Halbuki kendileri de pek atmıyor. Ben onu çok garip buluyorum. Hatta geçenlerde sırf emoji atmadığım için duygularımı anlamadı ve "Bir daha mesaj atma!" dedi bana. Duygularımızı emoji atmadan da anlayabilseler keşke.
Hayat kurtarır ya emoji 😂😂😂😂😂😂 onlar olmasaydı ne yapardım acaba can simidim onlar 😂😂😂😂😂😂
bir arkadaşla bunu konuşmuştuk o yüzden çok güldüm anımsama oldu birden 😃🙌🏼
Hayır, ben mesela pek emoji kullanmıyorum ama aynı şey sevgi sözcükleri kullanmama, kelimenin sonundaki harfi uzatmama, o tarz şeyler ile ilişkilendiriliyor.
Bana zor geliyor bazen rondom atıyorum. ya da o an gülmek falan istemiyorum ve bu kişiyle alakalı olmuyor benimle alakalı oluyor. Diğer insanları bilemem trip amaçlı olabilir.
Normalde ben hiç kullanmıyorum bu trip değil gereksiz efor.
😁😁 bende kullanıyorum kullanmayınca neden soğuksun diyenler var
Yani emoji severim. Bazen random kullanırım. Ama ful random da kanka muhabbeti gibi oluyor.
Mdkdndjdk
Kankam be
👊🏻
Hayır mesela şu emojileri atanlardan nefret ediyorum 😀😃😄😄😁😆😅☺😊🙂😇😌 bunlar ne ya
Bende de benzer durum var. Pek fazla kullanmıyorum.
Kişinin karakterine bağlı, bir yerden sonra bıraktıysa.. 😁
Bence emoji şart zaten mesaj dümdüz bisey tepki mimik yok ses tonu yok bide emoji yoksa Allah cezayi verdiii 🤣
Ben soğuk olduğumda emoji atmam 😄
Hiç alakası yok isteğe bağlı bir durum
Sana o şekilde adapte olmuşlar
Alakası yok
ne saçma bir düşünce
Ne alakası var
Alakasız
Xeyr, nə iş var
Yoooo ne alaka