İnternet & Teknoloji Sevgilim beni telefondan takip ediyormuş nasıl oluyor peki? deniztekinn12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonumu elinr alıp uygulama indirmesi imkansız öyle bi seçenek yok ama naaıl biliyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar uyanıp ona yazmadığımı bile biliyor Sevgilim beni telefondan takip ediyormuş nasıl oluyor peki? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
El-toro Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 77% +1 yıl Telefonun onun elinde kaldımı hiç, servis için vb, veya o mu hediye etti 0 2 Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Hayır hiç elinw almadı Yorumla El-toro +1 yıl O zaman yapamaz Yorumla
MurtezaaBieber Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 68% +1 yıl Yapmıyor senin snapchatte falan konumun açık kalmıştır. 0 4 Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Sabah dediki uyanmışsın insan günaydın yazar nerdem öğrendi Yorumla MurtezaaBieber +1 yıl Kotu niyetle mi takip ediyor gibi geldi sana? Yoksa hani sevdiğinden mi?Uyandiginda kazayla wpde aktif olmuşsundur belki Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Wp a hiç girmedim instada da kapalı ne zaöan aktif olduğum onun hem wp hemde instada kapalı Yorumla MurtezaaBieber +1 yıl Aşkım belkide sadece zarf atmıştır Yorumla
dardrill Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl icloud hesabın varsa orda iphonemu bul diye bi uygulama var ordan yapıyodur 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Nasıl bi ruh hastaları var ya 3 1 Yorumla Sifoooo +1 yıl Böyleleri yaranıyor ama bu tipler en iyi kızları bulur Yorumla
Sizooid Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Laf yapıyor boşa ya takip edemez rahat ol 0 1 Yorumla xMax34 +1 yıl ben olsam ayrılırdım ne takip etcem şu srtüge baksana Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Rat deniyor çok basit yöntemleri var 0 8 Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Nasıl o Yorumla WhatTheBok +1 yıl Araştır rat nedir diye Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Ya dediki sabah uyanmışsın yazmamışsın onun son görülmesi falan kapalı ayrıxa wp a girmedim hiç az öncede dediki takip ediyorum seni ayağını denk al ona göre Yorumla WhatTheBok +1 yıl Ahdhf whatsapp plusta kullanıyor olabilr Yorumla deniztekinn12 +1 yıl O ne oluyor Yorumla WhatTheBok +1 yıl Onu da araştır Yorumla therosse +1 yıl Ya tahmin etmiştir uyandığını o saatte , yazmasın demiştir. bilerek korkutma amaçlı. öyle biriyle sevgili olunmaz zaten , sallayıp duruyor Yorumla deniztekinn12 +1 yıl Evet doğru post beğenmişim ordan görmüş uyandığımı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Telefonun onun elinde kaldımı hiç, servis için vb, veya o mu hediye etti
Hayır hiç elinw almadı
O zaman yapamaz
Yapmıyor senin snapchatte falan konumun açık kalmıştır.
Sabah dediki uyanmışsın insan günaydın yazar nerdem öğrendi
Kotu niyetle mi takip ediyor gibi geldi sana? Yoksa hani sevdiğinden mi?
Uyandiginda kazayla wpde aktif olmuşsundur belki
Wp a hiç girmedim instada da kapalı ne zaöan aktif olduğum onun hem wp hemde instada kapalı
Aşkım belkide sadece zarf atmıştır
icloud hesabın varsa orda iphonemu bul diye bi uygulama var ordan yapıyodur
Nasıl bi ruh hastaları var ya
Böyleleri yaranıyor ama bu tipler en iyi kızları bulur
Bordoberelidir yandin kankaa
Laf yapıyor boşa ya takip edemez rahat ol
ben olsam ayrılırdım ne takip etcem şu srtüge baksana
ya niye ayrılmıyosun?
Rat deniyor çok basit yöntemleri var
Nasıl o
Araştır rat nedir diye
Ya dediki sabah uyanmışsın yazmamışsın onun son görülmesi falan kapalı ayrıxa wp a girmedim hiç az öncede dediki takip ediyorum seni ayağını denk al ona göre
Ahdhf whatsapp plusta kullanıyor olabilr
O ne oluyor
Onu da araştır
Ya tahmin etmiştir uyandığını o saatte , yazmasın demiştir. bilerek korkutma amaçlı. öyle biriyle sevgili olunmaz zaten , sallayıp duruyor
Evet doğru post beğenmişim ordan görmüş uyandığımı
İphone ise olur
Kokunu alıyor