Arkadaşlar sevgilimin benden bir şeyler sakladığını düşünüyorum. Bu yüzden telefonunu, whatsapp konuşmalarını takip etmem lazım. Bana bunun için uygun bir uygulama önerir misiniz? Kullanımıyla birlikte yazarsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılÖzel hayata müdahale. Senin buna iznin yok. Sevgilin kendi istegiyle göstermedigi sürece sen onun özel esyalarini habersiz karistirman hic hos degil. Madem güvenmiyorsun ozaman ayrilirsin. Yok ayrilmak istemiyorsanda güvenmek zorundasin. Iliski yasamanin ilkkurali sadakattir. O yoksa zaten ona iliski denmez.
92 Yorumla- +1 yıl
Benden saklayabileceği hiçbir şeyi olamaz. Böyle bişey söz konusu bile değil.
- +1 yıl
Insanlar sevgili olurken tüm hayatini vermez. Bu kisiden kisiye degismez. Benim sevgilim olsa hicbirseyimi saklamam gizlemem. Ama herkesayni degildir. Yasal olarakta herkeseyini ortaya dökmek zorunda degil. Özel Hayat cünkü.
En İyi Cevaplar
https://kidlogger.net/ Şimdiye Kadar Herkese bunu tavssiye ettim sanada tavsiye ediyorum özelliklerini okursun
06 Yorumla- +1 yıl
Ya bunu ben de biliyorum ama kullanamıyorum nasıl olacak? :/
- +1 yıl
Peki bunu pc üzerinden mi kullanabilirim yoksa mobil üzerinden mi?
- +1 yıl
Ya Allah rızası için nasıl kullanıldığını bir anlatıver ingilizce yazıyo hiçbişey anlamadım :(
- +1 yıl
Kb Görmedim https://kidlogger.net/?lang=tr orada türkçe seçeneği var ona tıkladıpın zaman göreceksin yazıları english yazan yere tıkla sağ üstten türkçe yap
Kidlogger bilgisayar ve cep telefonu kullanıcı etkinliği hakkında bilgi toplar, verimlilik üzerine analiz ve raporlar yapıp, çevrimiçi görüntülemek için uygun hale getirir.
Çocuğunuzun bilgisayar başında ne kadar çalıştığını gösterir.
En sık kullanılan uygulama ve en çok ziyaret edilen
web sitelerin listesini oluştutur
Çalışma süresi verimliliğini takip eder.
Telefondaki en çok kullanılan kişi isimlerini gösterir.
(Aramalar, SMS, chat)
Kidlogger bir şirketin çalışanlarını gözetlemek için de kullanılabilir
(yazılı ve imzalı izin gerekiyor)
Telefon koordinatlarını gözetler
Bilgisayar ya da telefonu uzaktan takip eder - +1 yıl
https://kidlogger.net/support.html?lang=tr ve Buradanda sorularının cevabını bulabilirsin
+1 yılBu telefonlar için pek mümkün mü onu bilmiyorum ama bilgisayarın varsa eğer farklı programlar var telefonların ne yaptığını ekran görüntüsü ile bilgisayar monitörüne yansıtıyor ama dedidiğim gibi bu uygulamaları biraz araştır. Yine de son tavsiyem sevgiline güven 😊
10 Yorumla
Whatsappı takip etmen için bir yöntem söyleyebilirim. Ama diğer uygulamaları aramaları falan tümden telefonu nasıl takip edebileceğini bilmiyorum. Bunun bir yolu da yok zaten.
42 Yorumla
Gizli SoranÇok iyi olur lütfen soylermisiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
40Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonun arka kapağını aç sökmeye başla içinde baz istasyon sinyalini alan çip var oraya bir gps yerleştiriceksin cihazın kendi gps si olmaz. O çipin ayaklarından bağlantıyı yapıp geri toplucan telefonu. taktığın parçayı da kendi telefonunda izliceksin :)
14 Yorumla
Gizli SoranOhaa adamin telefonuna mi yerlestirecem 😂 oyle degil hani bir uygulamadan olsa olmuyor mu?
Öyle uygulama yok işte. O kadar kolay değil :D Bak polisler bile telefon numarasının olduğu telefonu takip etmek için o numaradan suç benzeri bişi işlenmiş olması gerekiyor yoksa izleme hakları yok :D Sen uygulama ile takkip edeyim diyorsun :D
Gizli SoranHahahaha nah yok buldum spybubble diye bisy ama baya pakalı 😂😂😂
Bul sen bul :D bir boka yaramadığında görürüz :D Ben şimdi açarım programımı telefon takip için ios, android uygulaması yaparım veririm millete indirirler bir boka yaramaz :D kızım çoğu uyguama göründüğü gibi değil :D
+1 yılYıllarca ceza evinde yatmak istiyorsan hiç durma. Polis sadece o suçtan değil acaba başka kişileride dinlemişmidir - terör örgütüyle bağlantısı varmı diye yapmadığı soruşturma kalmaz.1 kanıt bulamasada dosyaya teröristlerle işbirliği yaptığına dair iz bulunamasada bu yönde şüpheler vardır ve kanıtlandığı anda dosyaya eklenecektir diye bir de not düşerler o zaman görürsün anyayı konyayı.Uzak dur.
30 YorumlaBen daha evvel istediğiniz özellikte bir uygulama kullandım. Telefon ve ortam dinlemesi dışında telefonda yapılan arama detaylarını, whatsapp mesajlarını, sms mesajlarını ve diğer tüm mesajlaşmalarını görebiliyordum ayrıca takip ettiğim telefon kullanıcısı mesajları silmiş olsa dahi ben silmeden benim hesabımdan silinmiyordu görünüyordu ve aynı zamanda yer tespiti yapıyordu yani bulunduğu konumu görebiliyordum ve bu saydıklarım gibi bir çok özellik var.
66 Yorumla- +1 yıl
Baya güzel bir uygulama dikkatimi çekti tam benlik.
- +1 yıl
Uygulamanin adı nedirr
- +1 yıl
Hangi uygulama, lütfen söyler misiniz?
- İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPrıgramlar var yalnız biraz pahalıdır ona msg geldiğşnde sanada geliyor onun yaptığı görüşmeler sesli msg olarak sana gelşyor gşttiği yerlet mah olarak sana adresi gelşyor oragram var yani
04 Yorumla
Gizli SoranPeki programi illa onun telefonuna yuklemem şart mi
Önce kendine kuruyorsun o program üzerinden msg atıyorsun ona örneğin sevgilim ne yapıyorsun de o bu msg yi okumak için açtığında program tele giriyor haberi bile olmuyor programlarda da görünmğyor
Gizli SoranProgramin adi nedir peki
Goglee playde var hem incelersin msg tel takip programı diye
aslinda kolay bisi, eger bi sekilde onun bilgisayarina belli programlari yukleyebilirsen, kolayca dinlersin. senin icin kolay demedim, profesyoneller icin kolay :)
10 Yorumlateli eline gecince internet sifresini ogren(online self servis) ögrenmek kolay sonra netten giris war mesajlastıgı aradıgı numaralar cıkıyo hep o numarayıda arayarak ögrenebilirsin. en iyisi bu yapılabilecek
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 8,9b cevap paylaştı. Life 360 ya da Phone Tracker. Ama becerebilir misin bilemem!
10 Yorumla
+1 yıltelefonunu takipten kastın ne onu söyle ben aynı zamanda Türk hack teamde binbaşıyim yardım ederim
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani mesajlarini aramalarini görmek istiyorum.
- +1 yıl
hımm :) telefon faturasinda hangi numaralar ile konuştuğu belli olur ama mesajlar belli olmaz :( teli androidse biseyler yapilabilinir ;)
Gizli Soran+1 yılEvet android
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
gel buldum
- +1 yıl
anlatayım
- +1 yıl
Sevgilimin telefonunu takip etmem lazım şifresi var telefonunun bir türlü şifreyi alamadım.. parmak izini kullanmıyor sanırım bilerek çünkü bü gece yanında kalırken uyurken parmak izi ile açmayı denedim yine olmadı.. iPhone7 kullanıyor.. ekran kilidini çözemedim ve kafayı yemek üzereyim kesin aldatıyor eminim ama ben bunu dediğimde bana bunu söylüyorsan kendin bilirsin ben bu hakareti kaldırmam diyor ve işin içinden sıyrılıyor. Kafayı yedirtecek bana az kaldı asla kabul etmiyor ve ben bü şekilde öğrenip beni aldattığı kişiyi bulup ulaşmak ve yüzüne vurmak istiyorum rahat rahat ayrılmam onun işine gelir ve bunu yapamam mutlaka intikam almam şart bana ulaşırmısın lütfen.. nasıl yapabilirim telefonun watsapına ulaşsam yeter
- +1 yıl
Ya bana yardımcı olur musun bu konuda benim de ihtiyacım var
- +1 yıl
Bana ulaşabilirsinizz
Sanaldan mı tanıştınız o pek güvenilir değil aslında ve sanırım öyle bir program filan yok
09 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsa bile yapman doğru değil. sonuçta herkesin kendine özel bir özeli vardır. bu aşk meşk olmak zorunda değildir illa ki.. olacağını sanmıyorum ama olsa bile yapman uygun değil bence.
00 Yorumla
+1 yılsevgiline güvenmiyorsan niye hala birliktesin canısı?:))
20 Yorumla
+1 yılböyle birşey mümkün değil
en azından senin yapabileceğin bir şey değil
güven bitmiş anlaşılan02 Yorumla
Gizli Soranevt biraz
onun karşısına geçip sor
hafiyelik yapmanın anlamı yok
+1 yıltelefonun programları kapatmazsa gizlice teamviever kurabilir pc den izleyebilirsin telefon hareketlerini
20 Yorumla
+1 yılortak watsabı filan blememde bir yerde duymuştum bir program var telefona yklüyorsun sevgilin nerdeyse takip edeblrsn
00 Yorumlamit te tanıdığın olmalı.gerçi olsa bile böyle aşk meşk işleri için dinletenler hapsi boylar
00 YorumlaGoogle play de var 15 tl ama o programı aldıktan sonra atılacak belgeleri sevgilinin telefonuna atman lazım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAdi nedir programin
+1 yılNe hackera ihtiyacin var nede aksiyona sucuda yok emin airdroidbyukle kendi e postanla aktif et programi anlamaz bile😉
12 Yorumla
Gizli SoranKarsidaki telefona mi yuklemek gerek
Aynen
+1 yılKızlar böyle giderse öyle bir uygulama çıkarır ama şimdilik yok: D
00 Yorumlaöyle br ımkanın yok anca savcılğa vermen lazım bu da olmadıgına göre şansın% 0
00 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl şimdiden. Çünkü öğrendikten sonra aynı şey olacak..
02 Yorumla- +1 yıl
Peki ya benden sakladığı şey bana yapacağı bir sürprizse? :D
- +1 yıl
Süprizleri sever misin?
Ben yaptım arkadaşlar acaba olur mu diye annemin telefonunda denedim bütün mesajları aniden telefonuma geldi ama bir sorun var oda telefonun elinde olması gerek malesef
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir konuda yardımcı olamayız.
hem yasal hem etik değil.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarsa öyle bişey söyle bizde yapalım canisi 😎 🙌 bunun üzerine parti kur oy verelim 😱😝😎
00 Yorumla
+1 yılNeden izliyorsun bunu erkek kıza yapsa kız erkegın agzına eder ama güvenmiyorsan git ayrıl!
00 YorumlaYapanları bilmem ama cezası olan bir işlem bence uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılHacker bulman lazım oyle kafana göre programla falan olmuyor
00 Yorumlabunun içi bir kaç özel işlem var sen yapamıyorsan ya iyi bir hacker bulman gerek
02 Yorumla
Gizli Soranİslemler nedir biliyor musun belki yaparim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok öyle bir dünya anca numarsını sana yönledrirse kiminle konuştugunu öğrenirsin onu arıyan seni arar :D
00 YorumlaÖyle bir uygulama duymadim ama kullandığı operator uzerinden sifresini alabilirsen kimle mesajlaşmış ve konusmus gorebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
operatör sıfresı derken? nasıl bulunabılır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin dediğin şey olsaydı özel diye bir kavram kalmazdı herkes birbirini dinlerdi.
10 Yorumla
+1 yılwhatsapp ve sevgili takibi karı koca eş sevgili aldatanı yakalama 0553 174 67 11
01 YorumlaDusuncesi guzel yapmasi zor :)
20 Yorumlaiphone mu kullaniyor?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır android
Sevgiline güvenmelisin
00 Yorumlaçok zor öyle kolay bişey değildir canım.
00 Yorumla
+1 yılhayir sen kendini fbi mi saniyorsun bacim ahhaha
10 Yorumla
+1 yılşüphelerin varsa sormalısın, böyle olmaz
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıleğer vodafonsa olur o iş sanırım
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
sevgilinin telinden 7048'e S yaz gönder elen şifre numarasının myvodafone şifresi,
sonra internetten my vodafona gir num şifre yaz, orda hangi numaralarla ne zaman ve ne kadar süre konuştuğu çıkar, hemde taa hattı ilk aldığ günden beri
Gizli Soran+1 yılMesajlasmalar?
- +1 yıl
mesaj attığı numaralarda gözüküyo ama içerik gözükmez. ona anca savcılık ulaşabilir. kndi bile bulamaz
+1 yılGuvenmıyosan hıc beraber olma ayrıl
00 YorumlaBilgisi olan banada söylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin Android mi kullanıyor
06 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılhttps://web.whatsapp.com/ bu özellikle sevgilinin mesajlarını bilgisayarına aktarabilirsin
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim ^^
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , benim sevgilim de yapmıştı yakaladım :D ara ne arıcaksan diye bağırdım zorla arattırdım bir b*k bulamadı kıçına tekmeyi bastım
- +1 yıl
Nasıl yakaladın? Ben de yakalanır mıyım? :D
Cevap sahibi+1 yıltelefonumu alıp odasına gitti bende peşinden gidip yakaladım
+1 yılNiye öyle bir adilik yapıyorsun ki
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSupheleniyorum
- +1 yıl
Her ne olursa olsun buna hakkında yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla whatsapp ı biliyorum sadece :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl peki
Cevap sahibi+1 yılpc de lazım onun telefonunu alıp pcden ona fark ettirmeden QR kodunu okutturman lazım
+1 yılSenin gibi sevgili mümkünse olmasın
00 Yorumla
+1 yılHacklemeye calisiyimmi :)
01 Yorumla
+1 yılbunlar yasak şeyler bulasma yanarsin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayril onun yerine
00 Yorumla
+1 yılandroid izleme yazılımı ile takip edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yasal bir şey değil biliyorsun dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkası senin adına facebook adresi açmış olabilir
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil yanii?
Cevap sahibi+1 yılFacebook açıp numaranı vermış olabilir
Gizli Soran+1 yılbir b*k anlamadim
+1 yılTelefon izlennez
00 YorumlaYok oyle bisey
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılmalaesef
00 Yorumla
+1 yılasdasd
00 YorumlaGuvenmiyorsan ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpycim
00 Yorumla
+1 yıloyle bisi yok teyze
01 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz