Abicim herkes her şeyi şahsi algılıyor, herkes seni yargılamaya kalkıyor. O * senin mesajına cevap veremedim ama whatsApp’a da giriş yapmam gerekmişti, ne yani illa senin şahsınla ilgili olmak zorunda mı görüldü atmış olmam.
Benim kapalı. Kendi adıma konuşayayim. Birilerinin mesajımı görüp görmediği veya gördüyse neden cevap vermediği umrumda değil:)) aksine ben de neden mavi tik var sorguluyorum. Kişi zaten müsait olduğunda mesajına cevap verir mesajı gördüğünde belki o an müsait değildir ve karşı taraf tedirgine düşebilir özellikle çiftler arasında bu çok yaşanır. Ben hiçbir zaman mavi tik kullanmadım. Hem kafam rahat hem insanların mesajımı gördüğü halde neden cevap vermediği umrumda değil.
Ben son görüldüğüm saati de kapadım ekstra, 10 yıldır evliyim, veliler saat kaçta whatsapptaydım, ne kadar çevrimiçiydim görsün istemediğim için kapamıştım. uzakta olduğum başka takıntılı bir kız arkadaşım ne zaman çevrimiçi görse yazıyordu, ondan da kurtuldum, iyi oldu bence :)
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Ben kapatıyorum, profil fotoğrafım da sadece rehbere kayıtlı kişilere acık, rehberde de sadece birkaç kişi var. Prpfil fotoğrafım da bana ait değil. Story de atmıyorum. Profil açıklamamda havalı bir söz de yok. Böyle daha iyi, başkalarının beni bilmesine ihtiyacım yok.
Mavi tik kapatmak ya da son çevrimiçi olma saatini gizlemesi bence sinsilikle alakası olmayan bir şey. Bu tamamen kişisel bir hak. Benim ne zaman whatsaba ya da instagrama girdiğimi başkasının görmesine ne gerek var ki? Bu arada benım mavi tikimde son görülme saatimde açık. Yine de başkasını merak etmiyorum.
Bende anlam veremiyorum neden mavi tık kapalı arkadaşlarımdan da var mavi tık kapalı olan soruyorum bahaneler sıralıyolar lan açık açık söyle işte amacın ne hangi maksatla kapatıyosun
Benden bahsediyorsun. Wp ye gereksiz o kadar çok mesaj geliyor ki işimden dolayı. Bazılarına okuyup o anda cevap veremiyorum. O yüzden okundu bilgim kapalı ve huzurdayım 😀
Son görülmem ve mavi tik kapalı. Huzur istemek değil de umursamıyorum kimin ne yaptığını girip girmediğini ya da mesajımı okuyup okumadığını. Sanırım bende ki hayatı boşvermişlik
Mavi tiki kapalı insanı seviyorum bazen mesajını okusamda cevap vermek istemiyorum ve o görüp görmediğimi bilemiyor huzursa benimde içinde huzur oluyor yani 😉😉