İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Mavi tik bende yaklaşım 3 seneye yakındır kapalı. Bunun sebebi konuşmak istemediğim kişilere görüldü atınca. Veeeey girildi ittin dimiiik diye gelen tepkiden ötürü. Gerçi 1 senedir mesajları da okumuyorum. Aciliyeti olan arıyor. Mesaim bittiğinde iş yerinde ki herkesi de aramalara engelliyorum. Sadece işle alakalı iki tane grup var oraya bakarım. Sinsilikle alakası yok. İşsiz sapsız ve düşüncesiz insanların 18 yaşındaymış gibi ergen tepkilerinden ötürü kapalı tutuyorum.
Benimki kapalı bir önemi de yok öylesine kapali sevgili durumu yok olsa da kapalı olacak maalesef huzur diyemem bir grubum var cak cak cak saniye başi bildirim geliyor o yüzden huzur yok bir de telegram var diger taraftan tabi onda da 3 tane grup var onda da çok bildirim geliyor
Ben askerde iken gizli gizli akıllı telefon kullanıyordum. Komutanlar ekliydi. 😂 son görülmemi görmeleri mümkündü. 😂 Son anda fark edip kapattım 😂😂 yoksa güm 😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
İşine gelirse yazar, gelmezse yazmaz durumu bu 😄 hoş değil ama yine de bir, iki ısrar olmuyorsa zorlama. Gereği de olmaz sende aynısını yaparsın biter.
Bu sitede yok tabii. Whatsapp'ta görüldü bilgisini ayarlardan kapatabilirsiniz. O zaman siz de insanların measjınızı gördüğünü göemezsiniz, onlar da sizin gördüğünüzü göremez. :)
Whatsapp Plus falan var onda mümkün. Ancak o yasal değiil. Yani güvenli olmaz. Kullananlar var ben kullanmıyorum ama arkadaşım kullanıyor. Mesajları hep tek tik görüyor, mavi tiki geçtim mesaj iletildi bile olmuyor onda :) Ama whatsapp plus diye virüs bile indirebilirsiniz, güvenli bir yer bulmak lazım kullanacaksanız.
İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
Yıllardır hem son görülmem kapalıdır hem de mavi tık kapalıdır. Telefonum ise genel olarak bildirimlere kapalıdır ve %90 ihtimalle sessizde olur. Huzur istiyorum.
Bi dönem kapalıydı. Takmıyordum okundu mu attı olayını falan ben de atıyordum. Kimse yazmasın falan istiyordum. Sanırım bu huzur istemek oluyor. Bilmiyorum doğrusu 😅😅
kimsenin ne yaptığıyla uğraşmayani kendi halinde yaşayan ve kimsenin de kendisini sanal da olsa dikizlemesini isteyen bir insanın ne gibi sinsi bir çıkarı olabilir?
aslında çok basit tek kelime ile özetleyecegim: ilgi *rspusu değildir
Son görülmem ve görüldü bilgim kapalı. Bu sinsilik olarak mı adlandırılır bilemiyorum. Ama işime gelmeyen mesajlara cevap vermiyorum böyle olunca, kimse de okuyup okumadığımı anlamıyor ne de olsa.
Görüldü açık son görülme tarihi ve saati de açık bende. Ben istemediğim birinden whatsapp mesajı alınca whatsapp a girip üstüne basıp direk siliyorum okumadan.