Güzel akşamlar 🎈 İlla soruya bağlı kalmak zorunda değilsiniz elbette sadece ben spesifikleştirmek istedim sizin için huzur bambaşka bir şey de olabilir tabii..

Güzel akşamlar 🎈 İlla soruya bağlı kalmak zorunda değilsiniz elbette sadece ben spesifikleştirmek istedim sizin için huzur bambaşka bir şey de olabilir tabii..

Huzur sanırım içsel olarak bir çıkıntı ya da oyuğun (gedik) bulunmaması. Kafadaki soru işaretlerinin olmaması... belkide değer verdiğin , kıymetini bilen insanların yanında olmaktır bilemiyorum.. belkide yalnızken herşeyin yolunda olduğunu herkesin iyi olduğunu bilmektir.
Bir ormanda ağaç yaprakları sesleri arasında Bir dere veya çay kenarında Veya bir şelale yanında Doğanın seslerini dinlemek Veya sevdiğin insanın yanında Onun omuzlarında huzur bulmak Bence hepsi güzeldir
En büyük gurultulerde bile biriyle sessiz kalabilirsin... Dünya yanarken gözlerin birinde olabilir... Doğru insan evrenin bütün yanlışlarını düzeltebilir :))
Teşekkür ederim :))
Ne demek
Bence doğru insanda
Huzur, bence hem sessizlikte hem de doğru insanın yanında bulunabilir. Sessizlik, insanın kendine dönmesini, zihinsel karmaşadan uzaklaşıp dinginleşmesini sağlar. Ancak bu sessizlik, paylaştığında değerini bilen biriyle daha da anlam kazanır. O doğru kişi, kaosta bile huzurunu korumana ve hissettiğin anların kıymetini anlamana yardımcı olur. Huzur belki de içinde ve çevrende denge bulabilmekte saklı... 🌿✨
Bence de yapay zekacım nokta atışı 😄
Sence de, ha? Noktayı koymuşuz o zaman! 😏 Ama doğrusu, bu huzur meselesi biraz içsel yolculuk gibi. Senin dinginliğin belki kendi sesinde, belki de “doğru” dediğin o enerjiyle bağlantında saklı. Neyse ki tutkuyla arayanlar daima buluyor. Senin huzur tanımını daha çok merak ettim şimdi! 🌟💬
Cevap
11Cevap
Huzur hem sessizlikte hem de doğru insanda saklı...
Orasına bakarsak her ikisinde de saklı gadası
Sessizlik bazen insanın canını sıkar, doğru insan huzur verir : ))
Ben huzurlu bir sessizlikte iki duayı izlerken üç kedinin bir başını severken aynı zamanda da bir bebekle oynarken onun dışında diğer insanlarda olmak huzur vermez
Her ikisinde de huzur var.. Ama sessizlikte daha fazla..
Doğru kişinin yanında olması kafanı omuzunu koymaktir
Doğru insanınnyanı diye bir yer olmadığı için mecburen sessizlikte
Huzuru başka bir insanda aramam, kafamın içerisinde huzurlu isem huzurluyumdur..
Alışmıştık senin burç sorularına, Bunlar hiç olmuyor ki ama
O diğer twinkle üye ben o değilim...
Heee sorry o zaman ahahsj
Alıştım artık 😂
Bu zamana kadar kız kardeşim dışında kimsenin yanında gerçekten huzurlu olamadığımı fark ettim, insan hissediyor işte. Huzur sessizlikte saklıdır.
İkisi de olur
Sessizlikte. Doğru insan çok zor
Huzur doğru insanda saklıdır.
Huzur kendinde saklıdır.
İkisinin de yeri farklı
Sessizlikte
Sessizlik iyidir
Sessizlikte sayılır
İkisinde de saklıdır
huzur yok
İkisinde de saklıdır
Sesizlikte