Hangi özelliğinizden nefret ediyorsunuz? ↗
İnsanların Sizi Avutmak İçin Kullandığı Sözler! ↗

Bilmiyorum ki nasıl olduğunu
Cevap
9Cevap
Stardoll ve msp oynadığım zamanlarda çok yapıyordum o oyunlar dışında arkadaşımın sevgilisinin insta hesabını çalmıştık
Üniversite yıllarımda site hacklerdim. p*rno siteleri hackleyip KYK da kalan arkadaşlara verirdim şifreleri.
Sınıfa yeni gelen kızın instasını ödünç aldım diyelim :d
Pentagonu hackledim aranan bi siyah şapkalıyım cia fbi kgb kgt mit hepsi peşimde
Kardeşimin telefonunu hackledim masum birde dogum gününü şifre yapmı
Hack dedigimiz olay izinsiz birinin verilerine erişmek degilmi belki yanlış tanımlamış olabilirim
Hm tamam
Hayır bilgim yok bu konuda. Öğrensem de fazls ileriye gitmem.
Tabiki hackledim. Amerka başkanın hacklemiştim. kurturmayı denediler yapamadılar. Bende acıyıp geri verdim.
Tanışma sitesindeki başka birisinin şifresini öğrene bilir miyim?
Öyle yeteneğim yok olsa iş imkanı olarak kullanırım
Mesleğim sebebiyle...
siber güvenlik mi okuyorsunuz, ya da bilgisayar mühendisliği falan
Ybs okuyorum yazılımcıyım✔ siber güvenlik de biliyorum.
Ne güzel, bende arada takılırdım. Discordlarda falan yazılım okuyanlar gelirdi hikayelerini anlatırdı, ödevlerini yapardım :d, üniversiteye gitmek istiyorumda bende o kafa yok zaten yazılım siber falan bırakalı çok oldu , sizin adınıza sevindim ne güzel ya hayat size güzel yaşıyorsunuz bu hayatı
@naberrlers bu sektör de diploma şart değil bilginiz olsun yeter
bizden geçti abla, aile baskısı yedi bitirdi beni. Kafamda çok iyi basardı, yeni başladığım zamanlarda bile diğer yeni başlayanlardan daha iyiydim çünkü kafamda hacking ne demek misyon nasıl işler gibi bilgileri kurmuştum. Millet hacki bir kaç kod yaz, sistemi hackle olarak görüyor.
@naberrlers 28 yaşında değil misin daha gençsin ne geçmesi ya hayallerinin peşinden gitmelisin bence
17 yaşımdayım daha yeni ösym başvurusu yaptım :d Ben bu sene kazanamam belki ama diğer sene kazanırım eminim. Bide bana çok geç kalmışım gibi geliyor, hani millet çocukluktan merak salıyor bilgisayara, yazılıma bende çocukken istedimde derskolik anam yüzünden almadılar lise 3 te anca aldılar eh artık zamanda geçti, Şimdiki yaşıtlarım bomba gibi uçuyorlar nereye gitsem birisi bu işlerle uğraşıyor.
😅😅 e17sen diyecek bir şey yok sabret dur
mantıklı :d
Sorun olursa sorabilirsin iyi günler
Çalış yks ye haydi😊😅
seneye çalışırım KHGSÖSFÖASJDÖKHAKS
Beceremem öyle şeyleri
Hayır ama hesaplarım hep hacklanıyor...
tiktoker mısınız ondan olabilir :d şahsen bilsem bende yapardım. d, değil ise iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirin size bir link geliyorsa adını kontrol edin, şifre değiştirildi uyarıları falan geliyorsa, siz kendi hesabınıza kendi telefonunuzdan girip kendiniz şifreyi değiştirin verilen linkten yapmayın.
Biseydim yapardım şimdi yalan yok
Hayır, bilen varsa öğretsin.
Ufak at da civcivler yesin
Çok eskiden. Geçmişte kaldı
Oyunda yapmıştım qkjaqldjskxh pişmanım evet.
Hayır ama bilen varsa açıl yazzssın banaa
Website bile hackledim
Denedim
Yapmadım daha doğrusu yapamadım ama istedim.
Hayir
Beni bul bu soruyu soran kişi
sdfsdfadsfafss
Anlamam zaten hayır
Hyr canım
Evet.
Nasıl yaptın öğretsenee
Adı nee
Aşırı ihtiyacım var
Eski sevgilimi beni aldatmıştı arkadaşım
hiiiç! yazıyorum arkadaşım olarak düzeltiyor uygulama jaşjfs
Oha noluyor ajdnskx argo kelimeleri uygulama değiştirip yerine arkadaşım yazıyor ve beni uygulamadan atıyor
Adını verir misin lütfen
@islakkediyim öyle bir uygulamanın olduğunu sanmıyorum, biz enayimiyiz sosyal mühendislik diye anamız ağlıyodu : hksagdkjhasd
bu işlerle uğraştım öncelerden, bizim bildiğimiz en genel taktik. Kişiye şşifre değişikliği hakkında panikleterek linke tıkladıktan sonra sahte bir instagram login sayfası kurarız ya da belirli insta domainlerine benzer domainler ile yürütürüz, giriş sonra bilgileri bazı servisler yardımı ile tarafımıza ulaştırırız, sonra şifre değiştirme işini kendi yazılımlarımız otomatik olarak yapar fakat değiştirilen şifre kullanıcının istediği şifre değil biizm belirlediğimiz bir şifredir, dediğiniz yöntem eski instagram sistemi için geçerlidir ya da geçmiş bir açıktır, Şuanda böyle bir durum yani işte kişi bize mesaj attı şifresini görme gibi bir durumu hiç bir yerde ve sorduğum eğitmen sunucularında görmedim. Olsaydı eğer şu an bu sorular sorulmazdı eminim. d
Ya bende diyorum instagram için böyle bir şey mümkün olamaz, ben sizi yanlış anlamışım pardon. Soruyu soran instagram demişti ondan.
iyi gunlerrr
Hayır
Siyah şapkalı heçkır mısın api
yapmıştım bişeyler
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar