Bilmiyorum tanımıyorum da o kişiyi sadece mesaj atmış link atmış linke tıklamadım sonra instagram mesaj geldi hesabınıza erişim sağlanacaktır diye bende gerekli önemleri aldım
O kişiyi derin bir araştırdım gerçekten hacker ama benim telefonumda bazı uygulamalar var öyle kolay değil ayrıca hesabımı ele geçirse ne olacak yeni bir hesap açmak hiç zor değil ayrıca hukukla aram iyidir benimle büyük oynayan karşılığınıda misliyle alır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır hiç hacklenmedi.
Facebook kullandığım zamanlarda olmuştu. İşsiz sıkıcı bir hesabım vardı boş boş şeylerle uğraştı ama alamadı.
O boş adamin işidir diyelim öyle bi kendini denemiştir.
Bir hacker hesabımı ele geçireceğini sandı ama ben ondan daha zeki olduğum için yapamadı
O zaman o hacker degil lamer hanim efendi
Bilmiyorum tanımıyorum da o kişiyi sadece mesaj atmış link atmış linke tıklamadım sonra instagram mesaj geldi hesabınıza erişim sağlanacaktır diye bende gerekli önemleri aldım
Tamam işte biz ona lamer diyoruz, hacker ole seylerle ugrasmaz büyük oynarlar. Sizede hiç de
nk gelmeyeceginden eminimdir.
O kişiyi derin bir araştırdım gerçekten hacker ama benim telefonumda bazı uygulamalar var öyle kolay değil ayrıca hesabımı ele geçirse ne olacak yeni bir hesap açmak hiç zor değil ayrıca hukukla aram iyidir benimle büyük oynayan karşılığınıda misliyle alır
öyle diyorsaniz öledir, cvp icin tskler.
Rica ederim
Hayır tanımadığım kişileri kabul etmiyorum, mesajlar da her şekilde kapalı.
Hiç hacklenmedi
Hayır o kadar ilginç hesaplarım yok.
Hayırrr
Hacklenmedi.
2 kez hesabım çalındı önceki yıllarda
Hayır şükür ki