Bu durumda nasıl bir yol izlenir?
#tutku 🖤

Bu bir suçtur. Öncelikle sosyal medya hesabının yardım bölümünden hızlıca hesap geri alınmaya çalışılır.
Polise olayı bildirmek gerekir, böylece çalındığı tarih belli olduğundan; devamında hesap üzerinden doğabilecek suçlar, kişi üzerinden kalkabilir.
Savcılığa suç duyurusunda bulunmak gerekir. BTK var, oraya da şikayet edilebiliyor.
Ve en son bir dava açılarak, o kişi ya da kişilerden manevi tazminat alınabiliyor ki; hesap geri alındığında bu tarafa giren pek olmayabiliyor.
Böyle durumda en iyi en öncelikli olan, derhal şikayet etmektir.
Teşekkürler
demek k bu kişiler kimi gundikleriz diye kestiriyorlar .
benıde savcı dıye aramıstı.
bende cagırdım adlıyeye bende savcıyım gel bi cayımı ıc dedıydım sonra numaramı sılıp engellemıs savcı :) :)
Benim boşluğuma geldi ve linke tıkladım.
Normalde zeki olduğumu düşünüyoruz değil mi?
bazı zamanlarda muhtemelen düşünmeyi düşünüyoruz tabi.
Cok şuükür başıma gelmedi,
Şİkayet et ve arkadaşlarından bir kaç kişi aynı şekilde şikayet etsinler geri alabiliyorsun hemen.
İstersen ben de şikayet edeyim?
Çok yardım seversin 😄
😄😄
Cevap
9Cevap
Hayır hiç çalınmadı
Evet kaç sene önce twitter kullanıyodum 1k lik hesabım vardı ama ne yazık ki birisinin çalması ile onca emeğim geçti gitti
Nedense hep paylasımlar bunları bir cete yapıyor yoksa hep aynı oyun olmaz güvenlik gizlilik kurallarını ayarladınmı sorun olmaz galiba
Hiç olmadı çift korumalı güvenlik hesaplarım ayrıca Şifrelerim her zaman Güçlü olarak geçer platformlarda...
Hesabını mail üzerinden geri al, ve kesinlikle çift doğrulama kodu kullan
antin kuntin şeyler ile pek uğraşmadım için şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım
ömürboyu üyeliğimin olduğu arkadaşlık sitesindeki hesabım, ona bağlı olan e-mail adresim çalınmıştı. geri alamadım.
Hayır olmadı allahtan
Spam şikayet et kapansın
Sevecektim ki açıklamayı gördüm
Evet olmuştu
Facebook çalınmıştı
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?