İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
Sene 2008 falan... Bir keresinde bu hack olaylarına baya kafayı takmıştım... Takıldığım bir facebook grubu vardı... Orada baya haçkerım falan diyordum millete... Sonra grupta olan arkadaşlardan bir tanesi hesabını çaldırmış... Benden yardım istedi geri alabilir miyiz falan... Dedim hallederim (oysa ki hicbir bilgim yok).. Ee millete de haçkerım diye diye inanırmışım... Dedim Cem s*ki tuttun ne b0k yicen şimdi... Neyse facebookun da o aralar dandik bir koruma sistemi vardı... Neymiş efendim hesaptaki ekli olan arkadaşların fotolarını gösteriyor, eğer isimleri doğru bilirsen yeni şifre ekranını getiriyor... Ben de bütün isimleri salladım... Içimden adamın/kadının tipine bakıp isim tahmini yaptım anlayacağınız... Ve işin garip tarafı hepsini doğru bildim ve yeni şifre ekranı geldi karşıma... Şifreyi falan değiştim verdim sahibine... Kral ilan edilmiştim grupta.. fnfkfkfjfjfjfjfjf
Hayır. Ben önceden facebook kullanıyordum ve neredeyse 10 yıl oldu hiç çaktırmadım ancak artık facebook kullanmıyorum. Facebook modası bitti. Eskiden live messenger modaydı bitti, facebook, bitti, instagram hala devam.
Ne twitter, ne instagram, ne facebok hiçbirini çaktırmadım. Çalamazlarda.
Benim reelden tanıdığım sosyal medya sapığımla muhteşem yaşanmışlıklarımız var mesela instagramımda benim yerime cevap falan yazardı öyle rahattı istersem 100 kez değiştireyim sonra günde 50 fake hesap açardı wpdeki mesajları okuyup hesap sorardı bide birsürü 1li numara almıştı kaç kere engellersem engelleyeyim wpdende ulaşıyodu. Ama güzel yerlerde oldu wpden arkadaşıma bahsettiğim kitabı ertesi gün hediye etmesi gibi ah güzel kalpli sapık 😍 (yorumu çok açıkta tutmadan gizliye alırım jdoakdiene)
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne saçma yazmışım ilk yer instagram şifresini ne kadar değiştirirsem değiştireyim olacak. Numaralarda 1li derken +bilmem ne kodlu işte dnoamxksms fake numara diye geçiyor
Bir gün arkadaşım mesaj attı 'İnstagrama ne attın öyle diye' hesabı bir açtım saçma sapan bir fotoğraf hemen sildim ve şifremi değiştirdim. Ortaokul zamanı da facebook hesabımı çalıp arkadaş listemdeki herkese saçma sapan argo, küfür yazmış birileri. Ah be neler çekmişim jsjsjh
Geçen sene falandı galiba instagramım hacklenmişti Google playden indirdiğim takipten çıkanları gösterme programı yüzünden. Hesabı geri alıp iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirdim artık çalınmaz :D
Çaldılar facemi eskiden tabi butun kız ve erkek arkadaşlarımın hesaplarını paraya ihtiyacm olduğunu vs soylediler kimsede inanmayınca terbiyesiz bir resim koymuşlardı sonrada kapattırma durumunda kaldım
Hayır sadece beni rahatsız eden birinin hesabını hacklemiştim heaabının profil resmini değiştirip tüm paylaşımlarını silip kedi videolarıyla değiştirmiştim 😋