Hayır, sosyal medya için ücret ödemem.
Twitter'ın bağımlısıyım. Ben öderim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Twitter'da onlyfans gibi sitelerin reklamları çoğaldı. Özellikle ünlüler twitterda reklam yapıp kullanıcıları onlyfans gibi sitelere çekiyorlar. Sanıyorum bunun önünü kesmek ve diğer sitelere kayan gelirleri de twitter içinde tutmak amacıyla yapılan bir politika değişikliği. Haklılar da. Ben olsam ben de yapardım. Yoksa bu ücretler klasik 280 karakterlik tweetler için düşünülmüş bişey değil. Kimse onlar için para vermez.
Ha ben öder miyim? Onlyfansa ödemedim ki tweeter'a neden ödeyeyim. O showların meraklısı değilim.
Bu fikir 6 sene önce aklıma geldi. Kimse kabul etmez demişti ama twit başına para kazanacağını bilen ünlüler buraya gelirler demiştim. Herkes alay etmişti. Benim vizyonuma vizyon ve zekam gayet iyiymiş.
Bir kişinin kendi düşüncelerini okumak için para ödemek saçma geliyor. Okunmaya değer şeyler yazan kişiler de genelde bilgili insanlar olduğu için onlar da herkes okusun diye paralı yapmaz gerek yok.
Cevap
75Cevap
şöyle: Anaaa bubaaa ben gafayı yidim. Dünyanın pisliğinden insanların şerrinden bıktım usandım. Oynatmaya başladım. Her akşam yemekte zeki müreni görüyorum. Bana bakıp gelsene gelsene diye kırıtıyor ama ben gitmiyorum. Artık tedavi görmek istiyorum. Bana insomin insidon zyprexa seraquel artık Allah ne verdiyse uyku yapan kafa sersemleştiren haplar lazım'' diyeceksin.
Hiç twitter kullanmadımm kaldı ki ücretlisini kullanmak. Bana kalsa ülkede kullanılmasını yasaklarım, hiç sevmediğim sosyal mecralardan biirisii..
Twitterdaki insanların twitlerini okumak zaten iq seviyemi düşürüyor bir de bunun için para mı vereceğim? Exxen gibi düşük zeka seviyesine hitap eden bir muhabbet
KS de eskiden yorum yapanlara thisrt, n11 indirimi flan veriyordu şimdi uzman görüşçülere veriyor parayı onun gibi bişi.
Sosyal mecralar da hiç bağım yok ve tweet okumam, hesabımda yok. Ben ki instagram hesabımı 23 yaşındayım daha yeni 5 ay önce açmış insanım. Gereksiz zaman kaybı hepsi.
twittera girince geriliyorum ben.. herkes bırseyın tarafı olmus ve korkutuk onu savunuyor bırılerı sureklı lınc falan... girmiyorume skısı gıbı.. dolayısı ile tercıh etmem
Milletin saçma sapan tweetlerini, odanızda böyle dursam naparsınız VS vs paylaşımlarını görmek için ödemem. Ödeyenler de bunun için ödeyecek coğublukla
Twittera senede toplasam 10 defa ancak giriyorum fakat gündem takibinde güzel bi platform. Yine de ödeme yapacagimi sanmiyorum. Zaten bana kalsa whatsapp bile silecegim.
Bugüne kadar kullan da kullan derken, çığır üzerine çığırlar açtırdık hayatlarımıza twitterla, şimdi sıra bunu kutlamaya geldi ve ne yazık ki ben bu kutlama da yokum!
Twitterı seviyorum ama ne kadar önemli bir şey olabilir ki yani para ödeyerek görmek isteyeceğim? Asıl soru bu bence😂 ödemem gerek yok
Bizim yurdumuzun insani kwsin onu kari kiz ve fuhus icin kullanir kizlarda eskort hizmeti icin. Kimse twit okumaya para vermz
Farklı zamanlarda açtigim 7 twitter hesaplarım askiya alınmasaydı evet oderdim ama onlar beni kaybetti sndjr ücret ödemem.
Dusunsene ucretini verip twit atiyorsun sonra devlet twitini sakincali buluyor paranla attigin teit yuzunden safak operasyonuyla tutuklaniyorsun😂
Kesinlikle ödemem gerekirse kullanmam neden emekle kazandığım parayı sosyal medyaya yatırıp sosyal medya fenomenlerine kazanç sağlıyım
Bilgilerimizi toplamalarina izin vererek zaten yeterince para kazandırıyoruz bence.
Adamlar sistemi çok iyi çözmüş. Bütün yenilikleri zamana yayıyorlar ve markayı trendde tutmayı başarıyorlar.
Tabii ki hayır 🙂 Birisinin yazdığı bir cümleyi okumak için hiç bir şekilde para ödemem... Kimsenin ödeyeceğini de sanmıyorum
Tweet atmak için para veren olur ileride :D radyoya istek atarken ödenen ücret gibi :D hadi bakalım yol oraya gidiyor :D
Kullanmıyorum Twitter. İnanın biraz yaygınlaşınca birçok kişi üye olur, çünkü yaygınlaşınca normalleşiyor. Bundan 5 sene önce biri bana müzik dinlemek için her ay para ödeyeceksin dese gülerdim. Şimdi ödüyorum 🙄😂
Yayıncılar para kazanıyorsa bu da bal gibi olur. Yayıncılar bağış yapanlar kim bilmiyorum ama dünyanın en gereksiz şeyini yapıyorlar.
Twitter'ı ben kafa dağıtmak için giriyorum ve bağımlısı değilim ücret ödemem.
Twitter'da nasıl özel bir içerik olabilir bunu düşünüyorum şu an. 🤔
evet arkadaşlar twitter, onlyfans gibi olcak hazır olun
İyi bari onu kullanmıyoruz
Youtube premium, twitter super follows ee sıradaki ne
1 kr bile vermem ama emin ol ki buna para ödeyecek malaka sayısı oldukça fazladır...
twitter kullanmayalı yıllar oluyor 😁😁 beğenmiyorum bile
Allah'tan Twitter bağımlısı değilim. Büyük olasılıkla ücret ödemem
Twittera nadiren takılıyorum artık eskisi kadar aktif değilim
Twitter kullanmadım hiç kaldı ki gideyim bi de ücretli servisini kullanayım.
Twitter'ı bir lağım olarak düşünüyorum. o yüzden bu ücreti ödemezdim.
Hayır, sosyal medya için ücret ödemem. Gereksiz bir şey benim için.
Twitter halen temsilci atamadı ofis açmadı merak etmeyin reklam yasağı var önümüzdeki ayda bant daraltma 50 % sonara 90 % darltma türkiye vergi ödemek istemiyor temsilci atmazsa kapancak
Bu tarz aptalca şeylere para vermek yerine hasta insanlar için yardım yapsak veya yardım bekleyen onca insan için bence daha mantıklı olur
Çünkü kotu olmuş ülkenin adaleti oradan sağlanıyordu zengin fakir herkesin sesi oradan duyuluyordu şimdi o da paralı oldu
Hayır işim olmaz kim ne demiş hem ne o öyle meraklı melahat gibi racona ters 😂
Hayır, sosyal medya kullanmıyorum ve sosyal medya için ücret ödemem.
Sosyal medya için para ödemek ne ya düşünmesi bile saçma
Öderdm ama hemen alternatif çıkardı ztn gerek kalmazdı bence
hayır tabiki para vermem
Zaten her şeye para ödüyoruz sosyal medya ödemek istemiyoruz
para vererek başkasının yazdıklarını okuyacaksam gider kitap alırım
Kullanmiyorum zaten uzun zamandir.
bedeva olarak bile okumam
Twitter kullanmiyorum. Basim agriyor.
Twitter zaten kullanmıyorum.
ödemem twitter kullanmıyorm
Tüm günüm Twitter da geçiyor ama asla odemem
Off çok saçma sapan işler yaoıyorlar yetrr cidden
Ucretsiz daha guzel seyler varken niye odeyimki.
onlyfans a dönmesin de :d
Sosyal medya zaten boş bir yer. Birde para mı ödcm
enayi ve silkelenmeyi seven herkes alır :d
Twit okuycam diye niye ücret ödiyim
Başını alsın. Mark 😃
Zaten kullanmıyorum. Tam bir dijital diktatör
twittera bi ısınamadım milllet hayran
Bunu duyunca hesabı kalatmış olmama ne demeli 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?