Gamerler beni anladı şu an

"Bu dünya, eğlence yeri değil. Fani, geçici mutluluklara aldanmamalı, ahirete yönelmeliyim." düşüncesinde değilseniz eğer sorun yok demektir. 😂 Gerçek dünyadan uzaklaşmak ve stres atmak isteyenler için oyunlar bence çok iyi bir yöntem, doğaya çıkıp yürüyüş yapmaktan, kamp yapmaktan sonra gelebilecek iyi bir yöntem.
Sen burdakileri dinleme kendini huzurlu mutlu hissediyorsan ekonomik durumunda müsaitse neden olmasın Birde oyunları satın almazsan bunları üreten firmalarda çalışanlar taş mı yiyecek firmalar batar gider
Cevap
7Cevap
Oyundan oyuna fark var...
Mesela bir Resident Evil 4'te çanta büyütüp TMP mermisi biriktirmek ve Metal Gear Solid 3'te kamuflaj koleksiyonu toplamanın tadı tarif edilmez...
Ve...
https://www.youtube.com/embed/KS_5iTz1xFIsöyle bakmak lazım steam hesabımdaki en pahalı oyun ek paketleri dahil yaklaşık 800 lira ve 2000 saat + oynamışım saatine 50 kr bile yapmıyor.
O parayı içkiye kumara sigaraya vermektense oyuna ver daha iyi değil mi, çoğu insanın eğlence anlayışı bunlar çünkü
Oyuna para harcamadım ama internete para verdiğime göre e online oyunlarda internet yiyo aslında giziden gizliye harcıyormuşum😁
Online oyunlar fazla internet yemiyor ya, sayılmaz o:)
Olsun 1 kuruş 1 kuruştur bu devir tasarruf devri😂 Pff yine ihtiyar yanım konuştu neysee🤦♀️
oyuna hiç para yatırmadım şu zamana kadar vicdanım rahat dkdk
Nerelere harcıyorsun acabası merak ettim sjjsks
Hahahshsh
Hiç yatırmadım hep Hile kullandım :D sanırım linç yiyeceğim
Gamer değilim ama boşa para değil hobi sayılır bence
Vaktimi oyuna ayırmam hiç bir zaman ondan dolayı bu soruya cevap veremiyorum
Oyuna verilen paraya acınmaz ya, tatil yapmak için para harcamak ne kadar normalse o kadar normal.
Oyuna verdiğim paraya hiç bir zaman üzülmedim çünkü verdiği eğlence duygusu zor bulunuyor bu zamanda.
Hayır, sayılmaz. Baştan öyleydi ama 10-20 TL ye alınca bile üzülüyordum kdkfh
bence boşuna bana saçma geliyor ona harcıyacağınq git köpeğe bilmem neye mama al sevaba gir
Çar ban yerse boşa gitmiş olur.
Çok para harcamak saçma
Parayı eğlenmek için harcamayacaksak ne işe yarar
Sayılır 2 bine yakın harcadım
Hayır🙅🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?