Cevaplarınızı merak ettim.
Ben normal buluyorum. Hobi, hobilere para yatırmak normal. Sizin düşünceniz ne?
Ben oyunların (elbette hakkıyla yapılanların) birer sanat eseri olduğunu düşünüyorum. Tıpkı sinema, kitap gibi bir şey anlatma derdinde olan, büyük ekipler çalıştıran ve yapıtlarını daha kaliteli sunmaya çalışan firmalar, bir şekilde para kazanacaklar ki ben de onların ürettiği oyunları oynamaya ve hayran kalmaya devam edebileyim. O yüzden verdikleri emeğin karşılığı olarak veriyorum para.
Standart bir kafede, bir saat içerisinde bir kaç kaç adet içecek tükettiğinde verdiğin 100 lirayı oyuna vererek, 2 ay boyunca doyasıya keyif alarak evinde oyun oynama lüksün varken, kim çüker kafede çay çorba içmeyi la.
Gayet tabii oyuna para yatırmak mantıklıdır..
Hiç mantıklı değil ergenlik donemimde böyle bir hata yapmıştım defalarca telefonumda kontor alamazdim oyuna para yatirmaktan rezil bir durum hiç alisma
Değil bana göre
Cevap
32Cevap
Gayet normal bir şey. Oynarken zevk alıyorum sonuçta, nasıl bir cafede para verip zaman geçiriyosam oyundada daha iyi olmak için para mı harcarım, kime ne?
Epey bir yatırdım. Her insanın ilgi alanı vardır. Onun dışında 200 liradan aşağı kulakligim yok. İnsanlar saçma buluyor ama müzik kalitesine değer veririm gibi :)
bilgisayara 2 bin lirayı basarsın telefona 1-2 bin lirayı basarsın ama oyuna 20-30 lirayı çok görüyolar :D
Valla sigara içki yerine yatırmak mantıklı geliyor banada :D hergün 10 liradan 300 lira verceğine aylık 100 lira lole yatır takıl :d
Valla muazzam para harcıyorum hiç de pişman değilim insanlar ne emekler verip yapıyor o oyunları...
Mezara mi goturcem parayi. Harciyom oyunada. Sonucta zevk aliyon keyifli saatler geciriyon.
Arkadaşlarınla cafeye gidip birşeyler yiyip icip para harcayarak mutlu olmuyosan oyunlara para harcayarak mutlu olyosan srun yok o zaman
Olması gereken. Insanlar mesai harcıyorlar, emek veriyorlar ve birşey ortaya koyuyorlar. Beğendiysen, keyif alıyorsan para vermek gerekir, pc ya da android oyunları için konuşuyorum.
değil ama baya para yatırdım ben 😅 hepsi bitti şimdi
olabilir.
ama az miktarda kalınırsa.
Gayet mantıklı ve normal.
cok abartmamak sartiyla olabilir, yaptimda sen?
one time paid oyunlara yatırdığım doğrudur.
çok mantıklı. çok para verdim halada veriyorum.
deli gibi yatırıyorum
Valla kumar gibi hastalik
Az paradan sıkıntı ama çok para bence mallık
Para kazanırım genelde.
Oyunlara para yatırmak mantıklı.
Oyuna bagli :)
Herkezn kendi eglencesi 😅
Zamanında binlerce liralar yatırdığım oldu.
Mantikli ya tutarsa
Zevkin mantığı olmaz
Bazen
Bence deyil mantıksız
Hiç normal değil
Bos uğraş
değil
Değil.
Saçma bence
Değil
Mantıklı
ben yatırıyorum