mantıklı
mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğlenmek için para harcamayı gayet mantıklı buluyorum. Bazen hayatın stresinden, yorgunluğundan kaçmak kafa dağıtmak isteyebiliyor insan ve oyunlar da bu durum için güzel bir seçenek oluyor. O yüzden oyunlara para harcamayı mantıklı buluyorum.
mantıklı olan bir tarafı yok ama zevk meselesi parası olan yatırabilir. Millet alkol sigara içiyor o da mantıksız. Herkes mantıksız bir şeyler yapıyor doğal olarak :D
Mantıksız. Zaten oyunda her şeyi birden elde edersen anlamı kalmaz, zevk alamazsın. Emek vererek ve mücadele ederek kazandığın her şey daha keyif verici oluyor
Eğer görevleri veya iyi adam varabilmek istiyorsan silah gelişimi vs. Yatırılması mantıklı tabi ki
Ama eğer sadece eğlencesine oynuyorsan mantıksızdır
Cevap
32Cevap
Evet mantıklı
Online oyunlara yatırmak mantıklı değil örnek League of Legends ta kostüm almak vb.
Steam ya da Epic games üzerinden hikayeli oyun almak mantıklı olabilir. Zamanında Epic üzerinden 140 TL ye aldığım Red Dead Redemption 2 indirimsiz fiyatı 1150 TL
Yani o paralar daha iyi yerlere gider hayat öyle masraflı ki zaten. O parayı biriktirip geleceğinde ihtiyaç duyduğun birşeyi almak daha mantıklı tabii elbette herkesin görüşü veya durumu farklı olabilir. Benim düşünceme göre böyle
-bende bazen oynadığım oyunda indirimler oluyor onlardan faydalanırım ama kafamda bir limit vardır sanal dünyaya verilen para orada kalır sana geri dönmez bu mantıkta bakarsak kaptırmamış oluruz.
Çok mantıksız.
2003-2013 seneleri arasında deli gibi Knight Online oynuyordum abim ile birlikte. bugüne kadar oraya rahat 1 ev parası basmışızdır..
sonuç = 2 kez Hacklendik :/ elde var koca bi' " 0 "
Mantıklı olup olmadığı tartışılır. Çok sevdiğim bir oyun var, her gün 2-3 saat ayırabiliyorum, oynarken çok keyif alıyorum ve imkanım da var ben para yatırıyorum. Bu şekilde bakınca mantıksız değil.
Oyun Arşivin Kütüphanen için mantıklı buluyorum. Lakin Oyun içi satınalımlar saçma geliyor bana oyunu sıkılıp bıraktığında boşa gitmiş oluyor.
Hiç ilgimi çekmedi ve o paralara gerçekten üzülüyorum zira insanları tamamen Asosyal yapıyor...
Asosyal statülerin özellikle oyunlarda bir halta yaradığını söyleyemem. Yıllarca online oyun oynadım tek yararı yabancı dil gelişimim oldu.
oyunlara para yatırmak mantıksız ama kardeşim yatırıyor
Keyf aldığın şeye para yatırmak mantıksız değil önemli olan abartmamak
Kişiyi mutlu ettiği için mantıksız değil bence 🙃
hayır, bence oyunlara para yatırmak mantıklı değil.
oyun içi olmasa da oyunu satın almak için evet
Satın alınabilir ama başka para yaptırılamaz israftır. Sabırla oynamak iyidir.
Oynu kendi paranla almanda sakınca yok ama oyun içi para harcaman çok mantıksız.
Hayatimda en çok lole yatirdim gereksiz ama bi farklilik katıyo bu yüzden iyi oluyor
maddi imkanın iyiyse zevk işi sonucta normaldir. ama parası yok oyuna para yatırırsa mantıksız
Ben yatırıyorum. Bence mantıklı. Kendimi mutlu ediyorum 😅
Sıkılınca sileceğim şeye neden para vereyim hilesini bulan arkadaşlar sağolsun bedavadan yapıyorlar altın bileti🤣🤣🤣
Ben oyunlara başka uygulamalara yatıyorum mantıktan ziyade zevk aldığımdan
Motivasyon sağladığı için keyifli olabiliyor
Biz de Oyuna para verdik zamanında
genellikle mantıksız
Değerinin artma ihtimali varsa tabiki de mantıklı
Ben mantıklı bulmuyorum
Hayır bence de mantıklı değil
mantıklı. oyun aşığıyım
Bence gereksiz bir davranış
Çok mantıksız
Bencce mantıksız
Bence mantıksız