Araştırmalara göre Z kuşağı, “gülerken gözünden yaş gelen” emojiden 😂 nefret ediyor! Y kuşağı ise, bu emojiyi çok sık kullanıyor.
Peki sen hangi emojiden nefret ediyorsun?
#Emoji
Peki sen hangi emojiden nefret ediyorsun?

Hiç birinden etmiyorum.
Sevgiden uzak, tatsız tuzsuz insanlar olduk her şeyden nefret eden.. Emojiden bile nefret etmek nasıl bir duygu durum bozukluğu 😒😒
Selam💫
Ben emojilere karşı pek takıntılı birisi değilim.
İsteyen random atsın isteyen emoji buna sinir olmam. Ruh halimi yansıttığı için çoğunlukla emoji kullandığım oluyor.
Böyle küçük şeylere çok takılmamak lazım. 😌
kuşağımla ilgili veya değil karşımdakinin herhangi bir emojiye vereceği tepkiye göre kullanmam umrumda değil ben içimden geçeni öyle yansıtıyorum beğenmeyen gitsin
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 BUNDAN😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap
45Cevap
nefret ettiğim bi emoji yoktur
Z kuşağında üretim hatası var. Ben de kullanıyorum ve nefret edenleri anlamıyorum, sanırım yeterince "kuul" değil Z kuşağı için.
Ama şu Z kuşağında harbi sıkıntı var.
goz kirpma emojisi hoslanmiorum. Bazi insalar bir cumle koyup goz kirpiolar sanki ben bilirim anladin mi guzelim tarzi laubali egolu cahilce bi ifadeye girior gibi gelior
Evet çok sık kullanıyorum 🤣 ama böyle yan yatanını. En nefret ettiğim emoji 😡 bu atıldığı zaman sinirlerim zıplıyor. 🤣
Y kuşağıyım ben nefret ediyorlarsa sık kullanayım 😂
Ciddi misiniz tam bir Z kuşağıyım fakat bu emojiyi arada kullanırım yani nefret etmem en azından. Ama doğru pek sık kullanmam heralde o kadar gülmediğimizden olsa gerek bdksns
Emoji kullanmayı sevmiyorum. Mimikleri aşırı fazla geliyor bana. Şunlar 😀😠😅🙂haricinde pek kullanmam. Random daha samimi geliyor. İki random at al güldün işte.
😕bu emojiden nefret ediyorum abi ya ne uzgun ne mutlu ne endiseli ne tutkulu ne iyi ne kotu ne oldugu belli değil
Allah'ım napicam ben emojisi o😂
Aminn 😄
Randomdan iyidir yine ya çarpılmış gibi oluyor kimilerinin ki birde ben okumaya çalışıyordum onlari bir ara🤣🤣🤣
Gerçekten de 😂 bu emojiyi çok sevip sık kullanıyorum. Nefret ettiğim ise: yokmuş nefret ettiğim ahaha
😉😉 Şu emojiyi kullanan gözümde direkt kötü imaja sahip oluyor hiç sevmiyorum bunu nefret ediyorum
Sorun ettiğim ya da dikkatimi çeken bir durum değil.
😋😉👄 😛😜😝sapık emojisi cok tilt oluyorum
🤚👍 trip emojisi bunlardan nefret ediyorum
En sevdiklerim: 🤷♀️🥺🤤
En sevmediklerim, -nefret ediyorum öghk yani-: 🥳😡🙄
z kuşağıyım
ama alttakileri annem atınca çok şiriin oluyor, diğer insanlarda kusmalık duruyor:)
Z kuşağıyım bunun yamuk olanını kullanıyorum:🤣🤣🤣
Z kuşağına benzemediğimin bir örneği daha 😂 gerçi randomu bilen kişilerle konuşurken ben genel olarak emoji pek kullanmam
nefret ettiğim emojiler yok pek sadece şu🙂 biraz samimiyetsiz geliyor. zorla güldürmüşler gibi sdksk ama kendim de kullanmaya başladım arada 🤦🏻♀️
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yaşasın Y kuşağı
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Emojileri ayırmayalım ayrımcılık ayıptır. Emojilerin hepsi canımızdır, cananımızdır aksini iddia eden dış minnaktır.
Auuuuuuğğ (kurt uluması)
Yooo ben çok seviyorum bu emojiyi. Şu hiç hoşuma gitmiyor:😘. Demem o ki kişiden kişiye göre değişir.
bana göre fark etmez ortama ayak uydururum, random atılıyosa random, emojiye karşılık emoji bende böyle👌
Aga ben çok mu yaşlıyım emoji kullanmaya bayılırıyoeuö
Benim de en sevdiğim o. 😖bunu pek sevmiyorum bende
"🙄" bu emojiden haz etmiyorum, zaten normalde de göz devirenleri sevmem.
O emojiden ben de nefret ediyorum kendimi bildim bileli.
😏Bundan nefret ediyorum bune ya Allah bu emojinin belasını versin
Gıcık mısın karşim
@Jesus713 iq larımız aynı
Çok düşüncelisiniz 🙏
Yoo
Bence güzel emoji
Ben çok Gülünce gözümden yaşlar geliyor
Saçma bi emoji değil yni
😂 bunu çok kullanıyorum 🙈.
🤭 Bundan da tiksiniyorum...
Nefret ettiğim bir emoji yok. Randomdan nefret ediyorum ama.
Ilk defa boyle birsey duydum. Neden ki ben seviyorum. Sevmedigim emoji ise, dışkı
Gülümseme emojilerinin hepsinden nefret ediyorum. Şunlardan yani 😊☺🙂
Nefret etmek değil de şunu anlamıyorum 😬napıyor ki bu dişlerini mi gösteriyor
Hayır sırıtıyor
@dantealighieriiiii teşekkür ederim ama ilk o izlenimi uyandırmıyor 😅
Ne âlâka ya ama itici geliyor gele bilir 😂😂😂😂😂😂
Bana da bu emoji samimi gelmiyor. Kullandığım da samimi oluyorum ama 😂
"🙄" atılınca tansiyonum yükseliyo. Şekerim düşüyor. Alt üst oluyorum. elim ayağım titriyo...
Evet yaslilar cok kullaniyor ama ben de yilda 1 falan kullanirim mecbur kalirsam
🙂 bu emoji çok itici geliyor bana ya. Kullanmayı sevmiyorum. Kullanılınca da soğuyorum ahahahah
Z kuşağının egolu hallerinden aşk meşk şeylerinden nefret ediyorum.
Emoji ne ki
💅 Buna sinir oldum. Ciddi sohbet ederken de yazıyorlar bi de ıuyy:/
"💩". Hiç kullanmasam bile bundan nefret ediyorum. Ne saçma emoji bu?
araştıracak ona sey varken kim bunu neden araştırır, vakit ayırır?
Nefret ediyor mu. E ben o zaman Z kusagi degilim😄😂
Fazla emoji kullanmak özellikle 😂😂😆😅🤣😭😋😠😡😤😒😱😲😎😎şu tür emojiler kullanan insanlar bana zeka seviyesi düşük ve biraz cahil gibi geliyor neden bilmiyorum, değişik hayvan çiçek, doğa emojileri neyse de bunlar çok cringe bence
Hangi kuşaktan olursa olsun herhangi bir icondan ya da emojiden nefret eden insan düşük iq kuşağındandır büyük ihitimalle...
Emojiden nefret etmek nedir yahu?
Hiçbir emojiden nefret etmiyorum. Aksine seviyorum onları
☺️😯😳😲 Bunları kullanan ya velettir ya da emoji zevki b*ktandır. Suratlarına küreği yapıştırma gereği duyuyorum.
başlıca nefret ettiklerim;
(😘😍🥰🤬😡...)
ironi için kullanıma uygun birkaç emoji hariç hepsinden nefret ediyorum diyebilirim
🤣düşül iq esprisi emojisi
😀bir şeyi 3. kerede ancak anlarım emojisi
😉boş konuşup laf soktuğumu sandım emojisi
Bu üçü nefret emojilerim
Bu emoji güzel de şundan nefret ederim "😎" laf soktuğunu zanneden ergenler kullanıyor sadece
Z kusagi hakli, ben de y kusagi olarak hic sevmiyom o emojiyi, itici geliyor..!
😁 bu emojiden nefret ediyorum tam bir ib. e gülüşü
Şu tip gülme tarzları "zjdjfj". 0-5 yaş grubu gibiler. 😀
Öyle bir emoji yok yersiz kullanılınca hepsi çirkin geliyor o kadar
Ben de bu emojiden nefret ediyorum random atmak yerine neden şu salakk emojiyi atarlar ki
Bende genel olarak gülme wmojisini sevmem fakat şu emojileri görmeyip "🤪😝😜😛😱🥵" gülme emojisini kötülemek bana dünyanın en aptalca şeyi geliyor. Boşuna demiyoruz Z kuşağı kızları neden bu kadar aptal. Ha ben hiç sarı suratlı emoji atmam ama nefretde etmem.
💔 bu emojiden kimsenin kalbi kırılmasın kıyamam bennnnn ühühü 😭
Z kuşağıyım en çok kullandığım emoji 😂 nefret ettiğim bi emoji yok diğerlerini nadiren kullanırım
ben de nefret ediyorum. çok bayağı geliyor. bir de göz kırpan emojiden nefret ediyorum.
Onların çıkardığı lsşvşbşçdivş (random) dan nefret ediyorum.
Z kuşağı olarak emoji değil random seviyoruz gülmek için...
z kuşağıyım ve o emojiyi çok seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?