Iy bir de bu ikisi var 🍆🍑 ne güzel kahvaltı yapmıştım hepsi gitti safra kusuyorum artık
Nefret ettiğiniz emojiler var mı?
16 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Gönderen kişiye bağlı ama abartıldığında hepsi nefret edilecek hale geliyor.. Daha çok ben random-rasgele gülmeye çalışılmasından nefret ediyorum.. Random ağlayan bile var.. Görsen inanamazsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
maymunlu emoji atan erkeklerin hiç şansı yok hala gözünü kapatan maymun emojisi atan erkekler var. kerimcan durmazla konuşuyor gibi hissediyorum onlar öyle atınca.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gönderen kişiye bağlı ama abartıldığında hepsi nefret edilecek hale geliyor.. Daha çok ben random-rasgele gülmeye çalışılmasından nefret ediyorum.. Random ağlayan bile var.. Görsen inanamazsın.
maymunlu emoji atan erkeklerin hiç şansı yok hala gözünü kapatan maymun emojisi atan erkekler var. kerimcan durmazla konuşuyor gibi hissediyorum onlar öyle atınca.
Bende sevmem ama erkekten alınca seven hatun gördüm 😂
O da tiksinç gerçekten.
@_Rob_ ıyy maymunlu emoji erkeklerin telefonunda olmamalı. o kiz translardan hoşlanıyordur
Belkide 😂😂
Sesli anlattım dinlerseniz
https://voca.ro/1hdGM1IqJRf8
Emojilerle mesajlaşma sanatı da var bende ondan dolayı hepsi lazım, sadece profesyonellik için 🤣🤣
Nefret etiğim emojiler var şu göz kırpma özellikle de
🤗🤗sadece bundan nefret ediyorum anlamından dolayı
dikkat ettim sende aseksüellik var. seks ile ilgili bişey duyunca kusasın geliyor
Senin nefret ettiklerini biz şaka amaçlı kullanıyoruz ciddi kullananlar iğrenç ama 😂😂
Emojidende mi nefret ediyosunuz
Evet tiksiniyorum
En kral emoji 🤔
En kötü emoji🤪
😏bu emoji hariç tüm emojileri seviyorum
😊☺️😉şunlar çok itici ya
🍑🍑🍑
🤮 bunları unutmuşum
Neden bu yargı
Tiksiniyorum.
Neden
Hayır yok