İnternet & Teknoloji Hiç sevmediğiniz emoji hangisi? duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 bazı emojiler insanı sinirlendiriyor Hiç sevmediğiniz emoji hangisi? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,1b cevap paylaştı. Göz kırpma emojisi sevmem. birde şu ters dönmüş gülen yüzü sevmem 0 0 Yorumla
nicksizim26 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl genel olarak hiçbirini sevmiyorum, samimi gelmiyor bana 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Emoji kullanmayı severim ama bazıları ciddi anlamda saçma 0 0 Yorumla
obezbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Laf soktuğunu sanma sonunda kullanılan emojiler bkz;😘🧐😎😏😉 0 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 78% 1 yıl Hiç sevmediğim dur bakiiiyimmm.. 0 1 Yorumla Matmazel58 1 yıl Şahsen hepsi çok iyi..Sanırım kurulan cümlenin imaasına göre atılan emojiler sinirlendire bilir Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 454 cevap paylaştı. 😝🙁😏 3ünü sevmiyorum 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. 😉😈🤣 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 488 cevap paylaştı. 😉 ve😊, korkunclar 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Gulen surat. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Şaşkın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Göz kırpma emojisi sevmem. birde şu ters dönmüş gülen yüzü sevmem
genel olarak hiçbirini sevmiyorum, samimi gelmiyor bana
Emoji kullanmayı severim ama bazıları ciddi anlamda saçma
Laf soktuğunu sanma sonunda kullanılan emojiler bkz;😘🧐😎😏😉
Hiç sevmediğim dur bakiiiyimmm..
Şahsen hepsi çok iyi..
Sanırım kurulan cümlenin imaasına göre atılan emojiler sinirlendire bilir
🙃 başım dönüyor, atmayın şunu
😝🙁😏 3ünü sevmiyorum