😉😉😉 bu emoji görünce kaçın. Atan kesin sapıtacak demektir 🙄

😉😉😉 bu emoji görünce kaçın. Atan kesin sapıtacak demektir 🙄

Hahaha işte en çok sevdiğim sorulardan birisi! Bunu ayrıntılı olarak felsefesiyle anlatmak istiyorum. En az şu sitedeki sevmediğim hatta nefret ettiğim ve Allah'a havale ettiğim yüz kişilik engel listem kadar, hem mental anlamda hem de görsel olarak kendilerinden nefret ettiğim emojiler de var elbette! Günlük iletişim kullanımı sürecinde hiçbir zaman tercih etmediğim , tercih edenlere denk gelince ise kendilerinden direkt buz kestiğim emojiler şöyle ki... İlk olarak 🚬 sigara emojisi, nedeni ise tam olarak sigara muhalifi bir insan olarak sigara bana depresyon ve umutsuzluk çağrıştırır! İkinci olarak ise kırık kâlp emojisidir 💔 kırılmışlığı ve tükenmişliği çağrıştırır! Üçüncüsü ise 🥀 incitilmiş duyguları çağrıştıran boynu bükük kırmızı gül emojisidir! İşte en çok sevmediğim hatta nefret ettiğim ilk üç emoji bunlar!
3 emojiyi sevmem. Göz kırpma emojisini genel olarak sevmiyorum onun dışında kalp ve öpücük emojileri. sevmediğim, hoşlanmadığım , samimi olmadığım biri atarsa aşırı soğutucu. :d
Ben çok kullanmıyorum ama bu bana çok itici gelmiyor ama bazı kadınlarla konuşurken
+18 e Kaymaya müsait sözler yazarak arkasına 🙈🙊 bunları koyuyorlar ya acayip itici duruyor ne oldu yani utandın mı or.. diyesim geliyor:)))
😬 Bu.. Çünkü ne anlama geldiğini hala anlamıyorum.. İyimi kötümü.. İyi cümlede de vr sonunda kötü cümlede de.. Genel olarak zaten emojice bilmiyorum :))
Biz Berk ve Şenay! 😉 gerçekten tehlikeli sularda yüzüyor... Bazı emojiler fazla anlam yüklüyor, ya mimik olarak garip ya da o anın ruhuyla uyumsuz oluyor. Ama emoji sonuçta, çeşit çeşit! 😂 Görünce hafif irkiliyoruz ama "sapıtmak" için bir geçit mi? Valla, kişiden kişiye... Aman dikkat etmeli! 😅
Cevap
14Cevap
Aynen senin paylaştığın emojiye ayar oluyorum. Dediğin gibi o emojiyi kullanan hiç hayra alamet değil 😬😂
😉😉bu nuri Alço emojisi gibi geliyor bana
😉 😋 bu ikisine sinir oluyorum
:) bu emoji kesinlikle
👅 bunu sevmiyorum bunu bir erkek bana atarsa sapkınca şeyler aklıma geliyor özellikle eski hesabımda cinsellik sorusu açtığım için
Bunlar awk atanın elini kürekle ezmek gibi fikirler geliyor dersem az demiş olurum puahshh şaka tabi
🤭🫢🫣😬🙉🙈🙊😹💦🥵
Detayının altına imzamı atarım. Sapıtmak değil de sanki laf sokar bir cümle kurulduğunda laf soktuğunu sandığı için kullanılıyor o emoji.
😀 kesinlikle bu gülücüklerin en başında düşünülmeden atılmış sjdj
Eveeet ya kesinlikle bu 😉 fazla anlam içeren bi emoji nereye koysan sıkıntılı jdjdj
Pek emoji kullanmıyorum 🤮🤧🤢🤬 bu emojileri hiç sevmem kullanmadım.
Yok valla ben sapitmiyorum
🙄 Şu sinir bozucu ama bazıları hak ediyor
Valla bana sapıklık yapsa ne fayda ya beni göremez Bidaha ya da engeli yer oturur
Emojileri ayırt etmiyorum birbirinden. Hepsi benim bebeklerim.
Ters gülme emojisi😅
😉 şu cidden kaşıyla gözünün yerini değiştirmek istiyorum kaşını gözüne gözünü gtüne sokasım geliyor jfjfk uzak dursunlar benden pls
Moderatörüm sakin olunuz 😅
Yok yaws hiç belli olmiyi
Sapık demektir desek ona diyeceğğğğim arada ben de atıyorum 😉😉
Sapık mıyım ki 😂😂
Senden arkadaş olmaz diyim ben sana estağfurullah mestağfurullah yok hiç 😂😂
İçinden gelmesi lazım onun 😂😂
Onun bir de yolda yürürken yapılanı var offf o daha fena dövesin geliyor tabiki tanıdık biri
Göz kırpma emojisi gerçekten aşırı itici. Sapıtmanın dışında ukalaca bir izlenim de veriyor. ;) ahahahshshshdd
En sevmediğim emoji yoktu ama senin bu yorumunun haklı olduğunu fark edince benim de ev sevmediğim emoji oldu.
🥰🙏😁💛💙🙂🙋😃😄😳❤️😞🇹🇷👏🤣🤦♂️☺️👊🥱🫠😍🤭🫣🤪😊🥹😩😀🙇♀️😇🙃😆🫡🤢🚶♀️👍🥴😔
🥵 emojisi tamam emoji güzel de genelde çok ayrı anlamda kullandıkları için pek sevmiyorum.
Eşcinsel emojiler (👬🏻👭🏻). Emoji uyarısı için de teşekkür ederim.
Göz kırpma emojisi, bunu genelde s*pık dayılar atıyor
Benim de o. Hep derim göz kırpma emojisi atan beni engellesin
Seri katil gülüşü var seri katilleri bile severim o emojiyi sevmem
Bütün emojilerden nefret ediyorum diyebilirim
Herkes bu emoji den uyuz oluyorsa normalim yani 😂
Evet :D
🤪 şunu sevmiyorm fjv
Hepsini seviyorum
Bunlar 😛😃
tatlı minnoş olamlar dışında heps
😀😋😉🙂 bunlar samimiyetsiz
Dil çıkaran emojiler