KS Hakkında TURKTELEKOM'DAN bu mesajı aliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Numaralı hat, tüm hizmetleri Online İşlemlerde tek çatı altında yönetmek için katılımınızı istiyor. Onay yazıp 9520'ye mesaj atabilirsiniz.Ne bu bilen var mi TURKTELEKOM'DAN bu mesajı aliyorum? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin adına kayıtlı başka bir numara var. Bu numara online işlemlere girip bütün numaraları tek cihazdan kullanma gibi bir seçenek var ona basmış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim adıma nasıl başka kayıtlı biri oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulamaBurdan sorgula adına başka numara var mı diye. Eğer yoksa senin numaranı manuel girmeye çalışan biridir Yorumla Soran +1 yıl Yokmuş baktım da bu elemanın sikintisi nedir devamli bunu yapıyor Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Onay vermeyin, hattınızla ilgili işlem yapacak biri. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vermiyorum da bunu nasıl durdurucam bu numara beni rahatsız tszi ediyo Yorumla technocrates +1 yıl Engelleyin, görmezden gelin, silin. Uğraşmayı seçerseniz daha çok can sıkıcı olmaz mı? Yorumla Soran +1 yıl Amacı nedir bilsem Yorumla technocrates +1 yıl Yanlış numaraya istek gönderiyor olabilir Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl mobil hizmetten faydalanabilmeniz için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama bi numara gönderiyo bunu bana wp den baktım tanımadığım birisi numaramı nerde buldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin adına kayıtlı başka bir numara var. Bu numara online işlemlere girip bütün numaraları tek cihazdan kullanma gibi bir seçenek var ona basmış
Benim adıma nasıl başka kayıtlı biri oluyo
https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama
Burdan sorgula adına başka numara var mı diye. Eğer yoksa senin numaranı manuel girmeye çalışan biridir
Yokmuş baktım da bu elemanın sikintisi nedir devamli bunu yapıyor
Onay vermeyin, hattınızla ilgili işlem yapacak biri.
Vermiyorum da bunu nasıl durdurucam bu numara beni rahatsız tszi ediyo
Engelleyin, görmezden gelin, silin. Uğraşmayı seçerseniz daha çok can sıkıcı olmaz mı?
Amacı nedir bilsem
Yanlış numaraya istek gönderiyor olabilir
mobil hizmetten faydalanabilmeniz için
Ama bi numara gönderiyo bunu bana wp den baktım tanımadığım birisi numaramı nerde buldu