Uzun zamandır aynı markayı kullanıyorum artık ses istediğim gibi çıkmıyor. Tekrar aynı markayı mı alsam yoksa farklı bir marka mı denesem kararsızım. Sizce en iyi bluetooth hoparlör hangi markanın?
KEF LS50 Wireless II HiFiKEF MUOİlkini dalgasına yazdım ses çok garip bir şeydir kendin araştıracaksın yorumları okuyacaksın (Bu arada İstanbul'da bulunuyorsan kanyon avm de hifilife mağazasında kulak içi kulaklık dahil olmak üzere hepsini deneye bilirsin ama virüsten dolayı kalkmış mıdır bilemem iletişim https://hifilife. com/pages/iletisim) ıhım neyse ses konusunda uzman markalar sennheiser'' Sennheiser 100yıllık aile şirketidir ve işleri güçleri ses her yerde bu markayı göre bilirsin'' KEF BOSE ve bu arada eğer telefonun İphone ise anlatacağım şeyi yapamazsın eğer değil ise Android cihazınızdaki ayarlar menüsünü açın. Sistemi seçin. Telefonla ilgili bir seçeneğe dokunun. Sayfanın en altına gidin ve Yedi (7) kez Oluştur'u tıklayın. Sistem sayfasına geri dönün ve geliştirici seçeneklerini tıklayın. Geliştirici seçenekleri sayfasını aşağı kaydırın. "Bluetooth Ses Codec Bileşeni" ni bulun ve tıklayın. Bu, cihazınızın desteklediği kullanılabilir kodekleri ortaya çıkaracaktır. İstediğiniz Bluetooth ses codec bileşenini seçin.(bluetooth hoparlör kulaklık fark etmez ses codecleri vardır aptx aptxHD LDAC falan tam liste uzun benim hatırladığım en iyisi aptxhd eğer telefon ve cihazda bu varsa telefondan seçki ses kablolu deneyime en yakın olsun yoksa birbirine uyum sağlayan birtane seç bu arada bana göre bu konuyu da araştırmanı tercih ederim sescodecleri önemlidir)
Bose anc'li kulaklıkları var dışarıdaki gürültü bıçak gibi kesiyor ama kulağa rahatsızlık vere biliyor bana göre buse çakal Marshall sennheiser daha elit
@TevfikKOLAYLI Marshall çok pahalı Neyzen.. Tabi iyi bir marka orası tartışılmaz. Sennheiser bluetooth hoparlör üretmiyor diye biliyorum. Bu yüzden ben JBL Go 2 almıştım. Mikrofon ve kulaklık tarafında sennheiser.
Senn üretmiyor Marshall adı üstünde marşallah ama ses cok tuhaf bir şey dir odyofil deliler var en ince ayrıntı duymak istemiyor KEF alına bilir jbl de güzel akg de zaten Samsung satın aldı iki firmayı