En iyi kablosuz bluetooth kulaklık hangisi?

Merhaba arkadaşlar!

Benim bir kulaklığım var, QCY T5. Çok iyi ve de çok kötü özellikleri var. İyi özelliği şarjı uzun süre bitmiyor. Kötü özelliği mesela biriyle konuşsam ve ola ki ufacık kımıldasam bişey yapsam dış gürültü karşı tarafa o kadar fazla yansıyor ki karşımdaki dinleyemiyor beni. Yan odada birisi konuşsa telefondaki benden çok onu duyuyor. Şimdi yeni kulaklık almak istiyorum. Dış gürültü engelleme özelliği olan (daha doğrusu ANC değil, dış gürültüyü karşı tarafa iletmeyen) ve uzun süre şarjı bitmeyen. Hem de silikonlu ve suya dayanıklı. Çok pahalıya gücüm yetmiyor, 250 TL'den pahalı olmayan en iyi bluetooth kulaklık önerebilir misiniz lütfen?

en kaliteli kulaklık hangisi
en kaliteli kulaklık hangisi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar modeliyle birlikte yazın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Haylou T19 modeli kulaklık aldım. Size tavsiyem, bu kulaklığı alırsanız yolda ikisini de takıp yürümeyin. Araba çarpar ses duymadığınız için. Dış gürültüleri keserek dünyadan koparıyor sizi. Kulaklığın iyi tarafı sesi karşıya çok net veriyor, sokaktaki gürültüleri %50 engelliyor. Kötü özelliği ise ses çok düşük. Yüksek seste müzik dinleyenlere uygun değildir.
En iyi kablosuz bluetooth kulaklık hangisi?