Kripto paralar yatırımcıların son gözdesi. Klasik yatırım yöntemleri gibi döviz bürosu ya da kuyumcudan git al veya banka uygulamaları aracılığıyla al gibi bir durum olmadığı için yatırımcılar nereden, nasıl alacağını merak ediyor. Bu alanda önde gelen isimlerden biri de BtcTurk.
BtcTurk Güvenilir mi? Bir Kullanıcı Olarak Yorumlarımı Paylaşıyorum
BtcTurk
BtcTurk nedir buradan başlayalım. BtcTurk, 2013 yılında kurulan Türkiye'nin ilk, dünyanın 4. Bitcoin alım satım platformudur. BtcTurk kimin diye bakarsak, Kerem Tibuk tarafından kurulan şirket, 2018 yılında QNB Finansinvest CEO'su Özgür Güneri tarafından devralınmıştır.
BtcTurk Türk firması mı diye sorular da olabiliyor. Adından da anlaşılacağı üzere şirket Türk firması. Zaten kurucusu da Türk, 2018'de satın alan kişi de Türk. Yerli ve milli bir uygulama diyebiliriz. :)
BtcTurk Pro
BtcTurk yorumlarına bakarsak genel olarak kullanıcılar bu uygulamadan memnun. Şirketin merkezi Türkiye'de olduğu için muhattap bulmak da kolay böylece. İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan şirket, ayrıca bir güven veriyor. BtcTurk, Türkiye Cumhuriyeti Sanal Pazaryeri Hukuki standartlarına uygun olarak 100.000.000 Türk Lirası sermaye ile hizmet veriyormuş.
BtcTurk coinler açısından baya zengin. BtcTurk'te işlem yapabileceğin coinler:
Bitcoin (BTC)
Cardano (ADA)
Cosmos (ATOM)
Audius (AUDIO)
Avalanche (AVAX)
Chiliz (CHZ)
Dash (DASH)
Dogecoin (DOGE)
Ethereum (ETH)
Litecoin (LTC)
Shiba Inu (SHIB)
BtcTurk iletişim bilgileri ise; Eliptik Yazılım ve Ticaret A. Ş. Nispetiye Caddesi Akmerkez E3 Blok Kat: 9 34340 Etiler - Beşiktaş / İstanbul şeklindedir.
Kripto paralar ve BtcTurk hakkında bildiklerimi aktardım, umarım faydalı olur. :)
BtcTurk güvenilir ama başka yerlerden açmanı tavsiye ederim binance felan BtcTurk kullanıyorum memnun değilim anı yükseliş ve düşüşlerde sistem kitleniyor alım satım zor yapılıyor
En İyi Cevaplar