Aslında bence ikisi de problem değil ancak bazıları sanki çok çok abartıyor gibi. Peki ya size göre sürekli yediği yemeği paylaşanlar mı daha itici yoksa arabasından müzik atıp paylaşanlar mı?
Sosyal medyada sürekli yemek fotoğrafı paylaşanlar mı daha iticidir arabasından hikaye atanlar mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Yemek atanlar daha itici geliyor. Milletin canı çekiyor. Bunları gören kıskanç tipler de, "Hani bana" diye tutturuyorlar. LüKS araba kiralayıp, yollarda hava atanlar bana itici geliyor. Kendi araçlarının fotoğraflarını atarlarsa iyi olur. Hayatım boyunca kendi arabamdan başka hiç fotoğraf paylaşmadım. Dikkatimi çeken klasikler olur, o ayrı.
Bizde büyüklerimiz yemek yaptığında kokusu çıkacak diye ödü kopuyor fakir veya durumu olan komşular varsa muhakkak çagrılır biz asla 2 3 kişiyle sofraya oturmayız 3 tane sofra kurulur muhakkak Yani insanların ne yedigini ne içtigini paylaşması bana utanç verici, geliyor bizene sen ne yiyorsan? Niye paylaşırsınki İnsanlar çok tuhaflaştı.
Şimdi yemek kategorisinde paylaşılan yemek ile diğeri daha farklı bir şey. Yani sizinki ona girmiyor. Araba kategorisinde de araba görmek normal. O ikisi farklı şey biraz :D