Eminim bazıları herkesin kendi düşüncesi, kendi keyfi diye cevap vereceklerdir, ama yanıtları merak ediyorum doğrusu. Her gittiği restoranda, cafede ve evde yediği yemeği, içtiği içeceği hikaye olarak atan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her yediği yemeği, içtiği içeceği sosyal medyada paylaşanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hikaye olarak çok sık görmek itici oluyor özellikle her günün sabahı - akşamı kahve paylaşımı yapanlara ayar oluyorum. Fakat yemekleri çok hoş bir sunum ile resmetmek hoşuma gider. Göze hitap ediyor ise rahatsız olmam. Lezzetleri öğrenmek , denemek, yemek güzeldir.
Bence görgüsüzlük yani ne yiyip içtiğinden banane kardeşim agiyet olsun sana yani ayıp bence ha paylaşmam mı paylaşırım ama paylaştığın en ileri şey kahvedir oda arkadaşlarımlaysam kup veya bardakları yanyana koyup öyle atarım yani yok kahvem böyle vb hiç sevmem
Her yedigini ictigini paylasan kisilere sinir oluyorum:) gosteris sadece ve bnce coguda sirf hikayede paylasmak icin mekana gidiyorlar. Bazen hikayede gordugumu canim cekiyor gecenin bir vakti:) hadi beni gectim hamile biri ya da durumu olmayan birini dusunmek bile istemiyorum
Doğru bulmuyorum şahsen Yabancı bir ülkede bununla ilgili çok güzel birşey yapmıştı instagramdan her bir yemek fotoğrafı silindiğinde 1 fotoğraftan bir kaç kişinin karnını doyuruyorlardı Türkiye de olsa ve herkes katılsa bir sürü aç insan doyar
İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı.
Bazı instagram hesapları var sadece yemek paylaşıyorlar değişik mekanlarda veya farklı lezzetler, değerlendirmeler vs. onların paylaşmasını çok doğal buluyorum. Özellikle bu yüzden takip ettiğim birkaç hesap var.
"Beğenin beni, nolur beğenin. Bakın kahve içiyorum, yanına kitabımı da koydum. Fincanı da iki avcumla tutuyorum çok çatlıyım de mi? DE Mİ? ÇOK TATLISIN YAZ YORUMA!!!"
Hic hoss bulmuyorum gormemis gibi oyle paylasmak. bir taraftanda saygizlik olarak goruyorum bu dunyada ac olan insanlara burda paylasacagina gitsin o insanlarla paylassin yedigini
Herseyin fazlası aşırısi zarar tamam şimdi atti diyelim ertesi gün yine atarsa cidden itici ve gorgusuzluk oluyo en azindan aradan günler gecsin oyle at bari
Onlar da kendilerini öyle mutlu hissediyorlar yapabilecek bir şeyimiz yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçma buluyorum. İnsan tatile gidince restoranda iken atabilir o ülkenin ana yemeğini atabilir ama her zaman her zaman da ne bileyim narsizme giriyor bence ego kasıyor gibi geliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buldumcuk diyorum ben onlara. Görgüsüzlükten başka bir şey değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok gıcık oluyorum yiyebilen var yiyemeyen var insanın canı çekiyor ya
En İyi Cevaplar