Tıktok canlı yayınında mod oldum bazı kullanıcıları sessize almam gerek ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Biri öğretebilir mi? Tiktok'ta nasıl sessize alınır?Tıktok'ta nasıl sessize alınır?
Tiktok uygulamasında sessize almak demek site kullancısını senin için dondurmak demek. Yani kullanıcının hiçbir paylaşımını görmezsin. Sana kullanıcı ile alakalı bildirim gelmez. Senin canlı yayınlarına katılırsa da yayınlarında yazdıkları gözükmez. Yani kullanıcıyı hayalet yapmış olursun. Var ama yok gibi. :) Tiktok ta sessize alma nedir bu anlama geliyor anladığınız üzere.
Tiktok'ta sessize almak nedir?
Tiktok'ta Sessize Alındım Nasıl Açılır?
Tiktok'ta sessize alındaysanız siz kendiniz bunu açamazsınız. Bir moderatörün sizin engel özelliğinizi kaldırmanız gerekiyor. Yani bir moderatöre ulaşmanız gerekiyor. Tiktok uygulamasında birçok moderatör olduğu için hemen biriyle iletişime geçebilirsiniz ve kendisinden isteyebilirsiniz. Bu arada dilerseniz Tiktok uygulaması ile de iletişime geçebilirsiniz. Support destek alırsanız bu sorun ile ilgilenirler. Neyse gelelim Tiktok moderatör nasıl sessize alınır sorusuna.
Tiktok'ta sessizlik nasıl açılır?
Tiktok'ta Moderatör Sessize Nasıl Alır?
Öncelikle Tiktok'ta moderatörlerin bir kullancıyı nasıl sessiz yapabildiğini anlatalım. Moderatör kişi, üyeleri rahatsız eden ve kullanıcı kurallarına uygun hareket etmeyen üyelerin üstüne tıklayarak sessize al seçeneğini tıklayıp üyeyi sessize alabilir. Ya da dilerse sessize almak istediği kullanıcının profiline giderek oradan "sessize al" butonunu kullanarak sessize alabilir.
Sessize alma süresini de moderatörün kendisi belirler. Dilerse sürekli sessizde tutabilir kullanıcıyı ya da birkaç saate açabilir. Veya bir yayınlık sessize alabilir, ona kalmış. Tiktok'ta moderatör nasıl sessize alır sorusunun cevabı gördüğünüz üzere bu kadar basit.
Şimdi de gelelim Tiktok'ta moderatör nasıl sessize alınır sorusunu açıklamaya. Tiktok uygulamasında bir moderatörü sessize almak için Tiktok uygulamasıyla iletişime geçmek gerekiyor. Moderatörü şikayet ederek sessize alınmasını istediğini belirtebilirsiniz. Böylelikle tiktok moderatör sessize alma gerçekleşir. Tabi Tiktok uygulaması şikayetinizi haklı bulursa. Tiktok ile alakalı detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. :)